|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, a co říkáte na dovolenou letecky někdy v 9 a 10 tt.? Toho pobytu se nebojím, spíš letu. Máte někdo nějaké zkušenosti? Doktorka se na to moc netvářila (prý si to mám nechat až po porodu), i když mi nic není, tak nevím, jestli je to jen velká opatrnost nebo je to opravdu velké riziko.
Není tady
Lájo já myslím, že to je individuální , záleží jak se cítíš ty ! Moje kamarádka otěhotněla v dubnu a v červenci měla svatbu a hned po ní letěla na 14 dní do Řecka ...Bylo to její 1 těhotenství a let byl bez problémů ....A myslím, že to ani nekonzultovala, ale to asi opravdu záleží na tom jak se cítíš !
Není tady
Tak jsem tu se svými dotazy zas... 
Na Slovensko jsem nejela, ale nakonec z jiných důvodů, než že bych se bála..
Za pár týdnů mám možnost jet na 4 dny do jižních Čech, ale to už budu skoro 35 tt..... Bylo by to skoro 300 km autem tam a 300 zpět + nějaké popojíždění. Tak nevím...
Láká mě to, protože by to byl na hoooodně dlouhoou dobu poslední výlet, ale přece jenom si říkám, jestli už to není "pozdě"...
Já nechápu proč by v těhotenství vůbec mělo vadit nějaké cestování
,chápala bych cestování cvalem na koni ale autem pokud se nejede přes hrboly...
?

Není tady
Yellow, proc by melo byt pozde? Jestli se na to citis, JED!!!
Není tady
Ahoj maminky 
Mám dva mladší sourozence a když máma čekala nejmladšího, tak s námi sjezdila všechny hrady a zámky v Čechách. Autem, ona řídila, v červenci a brácha je srpnovej, takže byla v osmým měsíci. Všichni si klepali na čelo, ale mamka byla v klidu, že kdyby náhodou něco, tak já to prý odřídím (chachá, když mi bylo deset). Vše dopadlo dobře, takže to asi opravdu záleží na tom jak se cítíte.
Přeji Vám všem zdravá miminka.
Není tady
Já už radši nikam daleko necestuji, minule jsem cestovala autobusem a byl plný a nikdo mě nepustil sednout, tak jsem skoro 70 minut stála a bylo mi na nic. Tak už radši nikam daleko nejezdním.:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()
Není tady

Já jezdím autem pravidelně. Dá se říct, že jsem na autě závislá
. Bydlíme na vesnici a tak do města jezdím nakupovat a mám tam i rodiče, takže spojím vždy přijemné s užitečným. Není to sic daleko cca 20km, ale cca 1x týdně jedu do Prahy, což je nějakých cca 100km.
Pokud se na to cítíte, pak není důvod se bát. Autem je výhoda, že si kdykoli zastavíte, protáhnete a odpočinete.
Není tady
Manžel má auto, tak už jezdím jen autem, na dopravní prostředky už se nespoléhám, jsou akorát přecpané a nikdo vás stejně nepustí sednout.
Není tady