|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
no, tak to sedí - páč z tam já su a ta střediska znám všechna... to čučíte... 
ale jinak bych byla spíš pro to Meziříčko, je blíž k dálnici a okolo je to bombastic, klidně se nabízím jako průvadkyně po krásách okolí 
Není tady
tak to mam radost, Tino... Dite Ti uhlida Host eska a ty muzes mit veget a vodit zbytek po okoli... ;-) ted jen, abyto nekdo zorganizoval, ja na to uz nemam ruce a nohy vlastni bohuzel totiz uz... :-( tak cekam, ze se toho nekdo ujme... ;-)
Není tady
Já chci taky!!!! Počítejte se mnou.
Sice jsem na 1. babinetí setkání v Ostravě chyběla, ale jen proto, že mně skolila hnisavá angína. Fčil sa ale nedám!
Není tady
Já měla v Křižanově svatbu - tedy hostinu a svatební noc ve stanu na táboře u rybníka :-). (Obřad jako správná princezna na Pernštějně.)
Takže bych se vrátila na místo činu?

Není tady
Tak jako dalsi moznost kde s e muze tohle mezinarodni setkani uskutecnit je zde: Chorvatsko ;-)
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=14380
Není tady
tina napsal(a):
mám to tam teda omrknout a zkusit zamluvit?
Tino, klidne ale kdy? Na jare?
Není tady