|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
posielam vam fotky z brna, ale sa mi vracia od spravcu systemu nejaka debilna sprava...
mozno mi zablokovali pristu na vase stranky
ked som bola prva v "rebricku mailov"... 
dufam, ze je problem na vasej strane
Není tady
ja mam ok, prišlo
Není tady

Také potvrzuju příjem 

Není tady
Tak skusim poslat este nejake... ale posielala som vam asi 6 mailov...
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
ja idem uplne všade.
niekto sa bude musieť postarať o tie deti, keď to už juraja prestane baviť. čomu dávam tak hodinu
to by si sa divila, Adriana 1... deti by odpadli prve... ;-)
Není tady
Juraj napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Teda Jurášku, ty si budeš hrát na hodného strejdu, abychom si my maminy odpočinuly? Teda
zasloužíš si pusu
Uz se na ni tesim, AndreaP... ;-)
Jo, jo....máš ji u mě schovanou 
Není tady
Tak já budu taky chvilku hlídat děti, hlavně to Tiny!!!!

Není tady
a kto postrazi mna? ved ja som tiez take velke, teda vlastne male, ale vekom velke dieta 
Není tady
ja sunny, budeš v dobrých rukách 
Není tady
tak tomu verim...
a budem takto dudlat 
Není tady
to by si robila keby si bola v kalikovych rukach
v mojich iba takto

Není tady
co by som asi tak kalikovi dudlala, ked je s makkym?

Není tady
ja ho tu zastúpim, takže kalik je dycinky s tvrdým 
Není tady
Len si ho nezastavaj, jasne????

ale mohla by som mu este tak dudlat palec na nohe... ale to by si ju najskor musel riadne vyumyvat...
no co, kedy prides do BA na chlastacku?
Není tady
v júli. celkom určite 
Není tady
tak to sa uz tesiiiiim... prvy julovy vikend idem domov, ale potom kedykolvek ked sa dohodneme. mozeme hadam aj zorganizovat take stretnutie v BA, co ty na to?
Není tady
juraj:
teraz som si všimla na fotke s tinou a host eskou je rozbitý pohár? vy vandali!!!!

Není tady

sunny, jo, můžes mi cucat paleček, to já rád 
Není tady
To sme si prave sadli na miesto odchadzajucich "vandalov", co to urobili, bolo tam inac plno vies, Adriana 1...
Není tady
Fajn nápad
já jsem pro (Co takhle třeba Český ráj? Zabukovat v září nějakej kempík třeba www.sedmihorky.cz). Včera jsme s Nelčou ušláply 20 km lesním terénem. Prostě jsme rádi v přírodě - Prahy mám dost... Je to tady samej beton a panel 
Není tady
Sedmihorky vypadaji hezky PetaZ, Cesky raj jakbysmet... Diky za tip... Dokonce tam maji v Pensionu [i v hotelu] i salonek na nejake to pripadne "setkani s odbornikem", jak vidim na webu... A z Prahy je i dobre spojeni... Ale jak se na to divaji z Moravy ? Da se tam pohodlne prijit? Prisli by z te vetsi dalky? Z "vychodu" tam dalnice neni... Ma jeste nekdo jine navrhy pripadne?
Co vy na to ostatni?
Není tady
Chyba lávky
tady je správný odkaz na ten kempík http://www.campsedmihorky.cz/pages/cz/contact.html
Není tady
Jéééééé, to je pěkné miminko :-) Komu to uteklo ?
Není tady
Diky PetoZ za tipy...
Vcera jsem dostal od jedne prispevatelky do Doteky muzy na Babinet a mimo jine matky krasnych dvojcatek dalsi tip:
http://www.rekreacnistrediska.cz
Co vy na to z tech, kdo ma zajem se ucastnit? Jsou to 3 nezavisle objekty, za slusnou cenu, kazde v prirode a blizko na trase dalnice Praha-Brno, u Velkeho Mezirici... Jsou to objekty pro detske rekreace, takze i pro matky s detmi idealni... Dokonce tam udelaji i specialni kojeneckou stravu, v jednom z nich minimalne, v tom Křižanově...
A vzhledem k tomu, ze je setkani ve Znojme 15. zari, tak bych tohle videl tak minimlane 2-3 tydny pozdeji... Ma nekdo navrh na termin?
Není tady