18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neměl by někdo z Vás zájem o dovolenou na SK v okolí Lipt. Mary máme zabukovaný pobyt a nemůeme jet.
Je to v top termíně. Máte-li zájem, mailujte. Díky moc, spěchá!
Není tady
Na tomto místě byl odkaz čistě reklamního charakteru, odporující pravidlům Babinet, proto byl odstraněn !
Pro Agáta -- pokud má zájem o reklamu na fora.babinet.cz kontaktuj prosím přímo majitele -- mail juraj.kizak@babinet.cz
Dalí podobné příspěvky budou bez milosti mazány.
Pěkný horký den
mala.popelka
Není tady
agata11, keď ste liptáci, tak prečo píe po česky? V Čechách ti nerozumejú?
Není tady
Mám dotaz víte někdo, zda se můe na slovensko jet se starím typem občanky (bez zadní fotografie).
Upravil(a) bita (23. 6. 2007 13:09)
Není tady
Emma napsal(a):
agata11, keď ste liptáci, tak prečo píe po česky? V Čechách ti nerozumejú?
Lebo medveď. U vie Maya? Nebo Olívia?
Není tady
Na tomto místě byl odkaz čistě reklamního charakteru, odporující pravidlům Babinet, proto byl odstraněn ! mala.popelka
Není tady
Hm a mě to připadá jako obyčejná reklama která tady nemá co dělat. Nebo jste snad provozovatelům Babinetu zaplatili???
Navíc docela trapná.... nejdřív nemůete jet na zabukovanej pobyt v okolí Lipt.Mary a po roce jsou z vás Liptováci?
To jste na tom fakt tak patně???
Není tady
To je svatá pravda, e bejt idiot, není ádnej med. A pravda pravdoucí je i ten datum a dovolená. Typicky české, prta sa bez overenia a uráat. No a jinak o co ti jde? Kvok-kvok-kvok
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Hm a mě to připadá jako obyčejná reklama která tady nemá co dělat. Nebo jste snad provozovatelům Babinetu zaplatili???
Navíc docela trapná.... nejdřív nemůete jet na zabukovanej pobyt v okolí Lipt.Mary a po roce jsou z vás Liptováci?
To jste na tom fakt tak patně???
To je svatá pravda, e bejt idiot není ádnej med! A o co ti jde? Liptáci ijící v CZ -odjakiva, a zabukovat si můeme co chceme, kde chceme, a e si tak starostlivej? Nechce s námi? A co potom, kdy to bude pravda? Kroch-kroch-kroch
Není tady
agata11 napsal(a):
No a jinak o co ti jde?
Celkem o ho :-), milá slečno nebo paní.
Není tady
rovně prosím o zdrení se vzájemných nadávek a vulgarismů vůči ostatním diskutujícím, jak ze strany Agaty, tak Jeňýka.
Děkuji
Není tady
mala.popelka napsal(a):
rovně prosím o zdrení se vzájemných nadávek a vulgarismů vůči ostatním diskutujícím, jak ze strany Agaty, tak Jeňýka.
Děkuji
Sím, to nebyla nadávka ani vulgarismus. To byla jen taková expresivnějí fráze, která měla vyjádřit ukončení debaty z mé strany.
Pokud jsem někoho pohoril tak se omlouvám a nech laskavě termín "ho :-)" zamění za "exkrement".
Není tady
Prajem vetkým dobrý deň, nečakala som, e sa tento príspevok tak "zapáči" a určite nemám chu s niekým sa dohadova. Tak sa ospravedlňujem, ak som niečo zle pochopila a niekoho popudila. Ale aj tak si neodpustím poznámku, e ďakujem za ponuku od p. majiteža na inzerciu, ale utipačný tón od p. Jenýka tu cíti dos.
A okrem toho je to vetko pravda. Prečo nepíem slovensky je moje rozhodnutie, len tožko pre zvedavú p. Emmu, ale poukám, e mám české koly. Mějte se hezky, určitě se necítím provinile a ale neviem, či by sme si sem dali ete po tomto vetkom reklamu. Ale inak vetko dobré, nech sa vám darí.
P.s. A viete, e niekedy česi naozaj slovenčine nerozumejú? Tak isto i naopak.
Není tady
ahoj, nejel jste někdo někdy lyovat na Chopok? V únoru se tam chystám, tak at vím, co mě čeká
Není tady
Z ktorej strany Chopku ide lyova? Zo severnej je Jasná pod Chopkom a z junej je Kosodrevina.
Není tady
tak jsme se s tama dnes vrátili!!! nádhera, nádherné počasí, nádherné ubytování reklama - doporucuji kazdemu a díky za rady!!!
Upravil(a) mala.popelka (18. 9. 2011 9:36)
Není tady