|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky maminky od mimisek, měla bych dotaz jestli některá z Vás má zkušenost a nebo slyšela jestli mohou spát mimča při tom elektrickým odpuzovači proti komárům ? Zatím nemáme sítky a nevím jestli to může dýchat.Díky 
/url]
Není tady
Já to používat nebudu, stejně nám to na komáry moc nepomáhalo. Přijde mi to na mimi moc agresivní. Takže použiju starou dobrou metodu: najít a umlátit k smrti :-))

Není tady
Ivagrun díky Ti, plácačka je už v pozoru..
/url]
Není tady
Myslím že nejúčinnější a nejšetrnější je síť v oknech (a moskytiéra přes kočárek).
Není tady
Já odpuzovače na hmyz používám přes den, když je otevřené okno, a když jdeme spát, tak je vypínám, protože spíme se zavřeným oknem - v domě máme lépe než je ten hycoun venku 
Není tady
Můžete zakoupit moskytiéru přes od stropu kolem postýlky, v Obi to stojí pár stovek cca 300??? nevím přesně ale pořád to mají tam v oddělení zahradnictví jak mají židle plastové apod.
Není tady
Přirozeným odpuzovačem hmyzu je aromatický olej levanddulový a nebo tee tree. Stačí kápnout na papírový kapesním a dát k miminku.
Není tady
Díky koupím v obi tu moskitiéru na postýlku. Zatím jsem nenarazila na komára,snad i prcek nebude mít štěstí než to koupím¨,Díky.
/url]
Není tady
Holky, co je špatného na těch elektrických lapačích? My si ho před pár týdny koupili, právě, že bude mimi. Píšou tam, že se může používat v jakékoli místnosti, právě proto, že neobsahuje žádné chemické látky a že je provoz přístroje bez zdravotních rizik pro člověka a bez jakéhokoli vlivu na okolí.
Chceme ho používat hlavně na noc, přes den bude na postýlce moskytiéra.
Není tady
Mi když jsme měli holku malou tak jsme tady ty elektrický strojky taky používali. Nejdříve jsme si přečetli ten návod a jestli to neškodí a psali, že ne. Tak nevím čeho se obávat. A bez elektrickýho strojku si to nedokážu představit, protože je to kolikrát v létě šílené. Ale pravdou je, že jsem ten ele.strojek taky nenechávala až do rána.
Není tady
My jsme nejdřív zakoupili moskytiéru, kterou máme přes celou manželskou postel (připadá mi to mj. i útulnější) - v IKEA, taky to bylo hodně levný; pak jsme ještě dali do oken síťky a funguje to 
Není tady