|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
mě je 29 v listopadu 30 a přítelovi bude v červenci 29 a čekáme 1. dítko.
Není tady
Je mi 35,5. Prvního kluka jsem měla ve 23 letech, druhého v 26 , a ted se mi zbláznily hormorny, a chci to prožít ještě jednou.
Není tady

Mě je 21 a až se mimísek narodí, bude mi 22
Na dnešní dobu by si možná někdo řekl, že je brzy, ale ať si kdo chce co chce říká 
Není tady
Ahoj holky,tak já měla mého prďolu v 19cti letech,teď už mu je 9let.Je fakt,že jsem si to vychutnávala jinak,než kdybych měla miminko teď.Sestře se narodila před 7měsíci holčička a já docela zatoužila po miminku,jen ten chlap doma nechce o mimi ani slyšet.Mějte se fajn a ať Vám ty špuntíci pěkně rostou Evca
Není tady
Ahojky me je 23 a mimi se ma narodit v rijnu. Kamaradkam co taky cekaji je 25, 25, 26 a v mym veku uz maji 4 dvourocni deti. Jsem spokojena, taky jsem prvni planovala tak ve 24-25 a tak nejak to vyslo. 
Není tady
Ahojky, mně je 28 let a holčičku jsem měla v 25 a před 2 měsíci jí přibyl bratříček. Přijde mi to tak akorát. Mezi dětmi tak není tak velký věkový rozdíl a doufám,že si budou dobře rozumět a hrát si spolu. Zatím je to v pohodě, snad ještě lepší, než jsem vůbec očekávala. Malá byla úžasná už když jsem byla s malým těhotná, už dost věcí chápala a rozuměla, co se děje. Takže se na miminko moc těšila. Těhotenství tak bylo úžasné a pohodové - taky máme pohodového chlapečka. Zatím buď spí, jí nebo se pořád směje.
Není tady
ahojky, mně je 30 a svoje první jsem měla v čerstvých 28 letech.
Ted jsem znovu těhu a děti by měli být 3 roky od sebe. Jsem moc ráda, že to tak vyšlo. Ještě, aby bylo vše ok na ultrazvuku.
Není tady
Ahojky, mě je 31 a pokud bude vše jak má být, taprvní mimčo se narodí 3 týdny před mýma 32 narozeninama a myslím, že je to spíš brzo než pozdě.
Matylda se mi narodila v mých 25ti letech, teď už je mi 26 a přijde mi to přesně akorát. Nebyla sice 100procentně plánovaná - vdávám se za týden a promovala jsem v devátém měsíci; nechávali jsme tomu volný průběh a ono se to povedlo hned napoprvé. Takže to beru tak, že Maty přišla právě včas
. A druhé bych chtěla stihnout rozhodně před třicítkou. Také jsem v mém okolí spíš za exota, že mám dítě tak brzy a co kariéra, ale já myslím, že "kariéru" taky můžu nastartovat kdykoliv. Je to prostě individuální. Nekoukej na okolí, řiď se sama sebou!
Není tady
My jsme měli první dítě dva měsíce po mých 23 -ích narozeninách. Myslím si, že to bylo tak akorát a teď v mých 27 letech se pokoušíme o druhé miminko!
Není tady

My se o první miminko pokoušíme v mých 27 letech a přijde mi to optimální. Jen jsem zvědavá, za jak dlouho se to povede 
Není tady
Mě je 24 a taky se mi začínají plašit hormony. Na jednu stranu si to moc nedovedu představit, ale na druhou po tom strašně (a tajně toužím). Navíc mám úžasnýho přítele, který by taky miminko moc chtěl . No, je to měsíc,co jsem vysadila HA a menstruace zatím nepřichází...Ale že by hned takhle napoprvé????No uvidím.Mějte se všichni moc hezky.
Není tady
Ja mám 23 rokov a bude to nase prve dietatko, mám pocit, že je to este skoro, planovala som tak v 26-28 rokoch, kedy by sme mali vlastný byt atd...ale tak vyslo:)hlavne nech bude zdrave a nejako si poradime:)
Není tady