|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky holčiny.
Jen by mě tak ze zvědavosti zajímalo, kdy jste měly první mimi
a kdy plánujete druhé (pokud vůbec) 
Mě je 25 a začínám o mimi uvažovat. tak potřebuju inspiraci.......
mějte se a užívejte slunných dnů!!!
Není tady

Já asi nebudu ten pravej příklad pro dnešní dobu
, ale měla jsem první v necelých 19ti a druhé v 21ti 
Ničeho nelituju..žijeme si spokojeně ..je mi 29 a chceme další.... teď si ho totiž chci jako správná rozumná matka
pořádně užít 
Není tady
Není tady
Ahoj Pekanko,
já měla první mimi v 26 letech, bylo absolutně neplánované, ale tedˇ jsem moc ráda, že to naše sluníčko mám!!!!!!!!
Měj se krásně.
Není tady
Já jsem taky asi vyjimka první necelých 18 , druhé 23 a ted mám 35 a čekáme třetí . Podotýkám s jedním chlapem a jsme v pohodě a těšíme se na miminko .
Není tady
Já jsem první měla ve 22 a druhé v 25 letech, teď je mně 30. A právě teď jsme probíraly jak ty děti strašně rychle rostou. Taky si to teď budu užívat. Ale ono stejně zase uteče.

Není tady
Me je tricet let (uz tyden) a v srpnu planujeme prvni snazenicko, uzila jsem si cestovani, vyradila jsem se a ted se tesim jak si uziju mimi. Myslim, ze je to velmi individualni a kazdy by mel poslouchat jen sve srdicko a trochu taky rozum!
Není tady

Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 17:32)
Není tady
Mně je 32, mimi zatím žádné, ale u mně už je dost silný pocit ujíždějícího vlaku. První snaženíčko jsem měla v 26, od té doby se na mimi těším a pořád nic. Nejdřív problémy s partnerem, teď 13 měsíců snažení s jiným a žádný výsledek. Když vidím novorozeňátko v kočárku skoro bych brečela.
Není tady
tak já doufám, že pokud bude všechno v pořádku tak první budu mít v 27 a další bych to viděla tak do třiceti, aby mezi sebou děcka neměli velkej rozdíl 
Není tady

Bětuš...nesmutni..taky se dočkáš....ani nebudeš vědět jak

Teď na to moc myslíš a proto ti to neutíká a jsi bezmocná..... ale spraví se to..uvidíš.... bude léto a to má kouzelnou moc !!!! 
Není tady
Já měla první v necelkých 19 a druhé ve 23 dvojčata. Dnes je mi 33, děti jsou odrostlé a je to v pohodě. Myslím že je lepší mít děti dřív,čím starší matka tím je víc úzkostlivější.
Není tady
Taky to tak vidím, Evi, ale co se dá dělat, když je člověk každý rok starší.
Dík, Pinky, třeba sluníčko zapracuje. 
Není tady
..je mi 33 let, první dítko jsem přivedla na svět ve svých 23 a teď se budeme snažit o druhé, ale snesla bych pak ještě jedno, nějak jsem se zbláznila. Říkám si, aby si ten malej měl s kým hrát, to jsem u ovšem u prvního dítka neřešila. Hrozně jsem si ho užila, byl pro mě a pořád je "malinkej" a to mu je 10 a o mámu už tolik nestojí. Dřív byl hrozně mazlivoučkej, teď se ještě pomazlíme, ještě ho někdy pochovám, ale nějak už to není ono - no prostě je už na mazlení velkej ..... (on tak nějakou holku, už má takovou tu pubertu)
Není tady
Tak mně je 24 a čekáme prvního potomka!!! Miminko je plánované a mooooc a mooooc chtěné
Mateřství je hodně individuální, někdo se na mimi cítí zralý v 18, někdo ještě ve 30 ne. Záleží také hodně na okolnostech (partner, práce, bydlení, finanční zajištění apod.)
Není tady
Mně bylo skoro 24 let, ale snažili jsme se asi 3 roky. Takže vymodlené dítě.
Není tady

Mě bude za měsíc 25 a Dominičkovi 2 a 1/4 roku a na podzim sse budeme snažit o druhé (pokud budu mít už ovulaci po Depo Proveře)
Není tady
První v 25, druhý v 28 a třetí ve 32 letech. Posledního prcka si užívám nejvíc, protože vím, že je to už naposledy...
Není tady
jak to tady tak čtu, tak je jedno, kdy to mimi přijde...ono nás stejně dostane a jsme z něj pak paf!!!!!!
Takže jste mě navnadily a začínám se docela dost těšit!!!!!
Není tady
Tak já měla Tomáška v 27 a pár měsíců k tomu 
Není tady

Tak já otěhotněla ve 23 a porodila ve 24 letech :-) Nějak na mě přišly ty maminkovské pocity a já strašně toužila mít mimíska. Půl roku před otěhotněním jsem prodělala mimoděložní, tím víc jsme se těšily na mimíska při dalším otěhotnění:-) Mikulášek je naše zlatíčko, život bez něj už si neumíme představit. Někdy to je náročné, ale zase ten andílkovský úsměv a bezelstnost to všechno vynahradí! Není nic krásnějšího než přivést na svět miminko a vidět ho růst a dělat pokroky - my máme za sebou první úsměv, umíme držet hračičky, hladit i štípat maminku a tatínka, taky už lezeme dozadu a spousty dalších novýh kousků:-) Každopádně určitě ještě jedno mimi bude, zatím je ve hvězdách kdy:-)

Není tady
Mě je 24 let - prcka jsme si strašně přály - přítelovi je 44 a opravdu už po dítěti prahnul, i když caviky s tim nadělal asi jako každej mužskej
a já už jsem toužila (ač se to zdá třeba brzo) usadit se a starat se opravdu jenom o prcka a o rodinu.... Asi to bude znít blbě, ale diskotéky, chaty, campování a takový různý sešlosti, kde všichni minimálně 3x do měsíce dělaly kravál a lily do sebe co buď mi přišly už přitažený za vlasy. Asi už stárnu.... 
Není tady
Mě bylo 20, a vím, že Fídovo úsměv je jedna z těch věcí kvůli kterým je život tak krásný.
A teď mi je 31 a chci těch úsměvů víc. 
Není tady