6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zakladam tema kde by se dalo inzerovat a nebo poradit kde prave maji stenatka a nebo i dospeli psi..zkratka takova vetes zvirat...snad se nebudete zlobit...ale hledat v anonci je narocny...
Není tady
mrkněte se kdyžtak na www.lanseerka.cz ,teď maj štěňata. Možná jsou ještě nějaký volný.
Není tady
Jejky napsal(a):
mrkněte se kdyžtak na www.lanseerka.cz ,teď maj štěňata. Možná jsou ještě nějaký volný.
diky,ale zkus mi tam dat lepsi link...tenhle nejde..diky
Není tady
jéééééé, vono to je napsaný špatně, má to bejt
Není tady
Jejky napsal(a):
diky...ale trosku vetsi plemeno do panelaku....a jinka diky za snahu :-)
Není tady
Michalaa napsal(a):
Jejky napsal(a):
diky...ale trosku vetsi plemeno do panelaku....a jinka diky za snahu :-)
tak zkus tuhle stránku
Není tady
Já sháním pro své rodiče k rodinnému domu štěně německého ovčáka, nebo něco takového, ale aby to byl pejsek a tak do půl roku,kdyby jste o něčem věděli, byla bych ráda:-) v okolí Moravskoslezského kraje... díky moc
Není tady
http://ifauna.cz
http://www.inzeruj.cz tam vybrat planetu zvířat, tu obzvlášť doporučuju
Není tady
Sháním štěně jezevčíka, ví někdo nějaké doporučení či rovnou odkaz na majitele?
Není tady
když jsem na začátku prázdnin sháněla štěňátko, koukala jsem po útulcích. sice mi vybrané štěně o fous "uteklo", ale na každých stránkách útulků inzerují ostatní lidé a nabídka je kolikrát bohatá díky tomu mám hyperaktivního voříška
jinak se ještě přikláním ke Kamčitce a jejímu tipu na www.ifauna.cz - my kupujeme časopis a na jezevčíky je spousta inzerátů
Není tady
scháním pro kamarádku štěně nějakého menšího křížence...Nenajde se někdo z Plzně a okolí, kdo by štěně daroval, nebo prodal za symbolickou částku?
Do útulku v Plzni je momentálně nemožné se dovolat nebo domailovat, takže nevím, jak tam to je... a když koukám po inzerátech, tak taky nic moc..
nebo jen špatně hledám...?
Není tady
JANÍSKU, dej si čas, sedni do auta a objeďte útulky .Pečlivě vybírejte a uvidíš, že se tam najde. A budou kámošce vděční. Takových tam je.
Jen si dát práci.
Ale ať vybírá pečlivě a zvažuje. Protože když se pejsek často vrací k jinému majiteli nebo do útulku,tak je to špatně. Ztrácí důvěru.
Klidně ať si vezme nějakého do roka. Mladého. To ještě vychová
Není tady
a je v okolí plzně ještě nějakej jinej útulek než Valcha- o jiném nevím.. a z Valchy mi paní před chvílí odpověděla na mail, že žádná štěňata nemají...
Není tady
V Tachově je určitě, vede ho pan Bobál.
Není tady