29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Každé ráno mám šílené otoky a napuchliny pod očima. můžete poradit, co na to funguje nebo nějaký osvědčený korektor nebo rozjasňovač? díky.
Není tady
skús si kúpiť gél na oči, bývajú aj chladené, aj denné aj nočné. alebo to klasické-čajové vrecúška, alebo šalátová uhorka.možno aj nejaké kvapky.
Není tady
Vichy Oligo 25 yeux. Je to taková tyčinka, mám ji v lednici a každé ráno natřu kolem očí. Fakt funguje. Držím palečky!
Není tady
Mně pomáhá, když si na víčko přiložím obyčejnou lžíci ochlazenou ledovou vodou nebo z ledničky.
Není tady
revo.R napsal(a):
Každé ráno mám šílené otoky a napuchliny pod očima. můžete poradit, co na to funguje nebo nějaký osvědčený korektor nebo rozjasňovač? díky.
Celkově se zaměřit na ledviny, více pít, nasadit dietu, nekořenit, nesolit, nepít alkoh. nápoje....atd
Není tady
Je to možné, já mám už hodně dlouho potíže s ledvinama a také mám každé ráno opuchlé oči .
Není tady
Dobrý den, možná to sem moc nepatří, ale potřebuju radu na oteklé oči..kapky nezabírají, ale slyšela jsem, že pomáhá přiložit si na oči pytlíky s čaji...nemá prosím někdo z Vás i jiné rady?
Není tady
Nebudeš tady radit ty kapky, jak na vedlejším vlákně, že ne.
Zkus ty pytlíky - studené.
Není tady
Nebudeš tady radit ty kapky, jak na vedlejším vlákně, že ne.
Snad ne, když "kapky nezabírají"...
Dobrý jsou taky kávový lžičky nachlazený chvíli v mrazáku - případně opakovat.
Není tady
A značka těch lžiček nebo aspoň mrazáku by nebyla?
Není tady
A značka těch lžiček nebo aspoň mrazáku by nebyla?
Že jsi to ty...
Není tady
Ty taky pokazíš každou reklamu
Existuje jedno takové krásné slovo - kaziš*k
Není tady
Judyno, kam na ty krásný slova chodíš? Neznám.
Není tady
Ty taky pokazíš každou reklamu
Kdybys věděla, jakou mi to dělá prasečí radost...
PS - nekecej, že se ti to značkový zboží nelíbí
Judyno, kam na ty krásný slova chodíš? Neznám.
No vrabče... tobě schází základní znalosti...
Není tady
Doufám, že mě poučíte a moje mezery zaplníte.
Není tady
To půjde těžko. Ale vlastně - slovo v celé kráse je, když si místo hvězdičky doplníš "u". Pak máš slovo a jeho význam v té základní podobě. Přeneseno - když někomu nějakou jemu příjemnou činnost překazíš. Tak nějak.
Není tady
Judy, díky. Teď se cítím být poučena a vnitřně dostatečně obohacena.
Není tady
vrabčák napsal(a):
babineťárna je holt zdroj poučení
Není tady
Přece ji nenecháme umřít nepoučenou
Není tady
Ještě bych tu ráda nějakou dobu pobyla, tak klidně poučujte, poučujte, poučujte................... dál, můžete i do nekonečna.
Není tady
Ptej se, ptej se, ptej se...
Není tady
V dobrý společnosti ráda!
Není tady
vrabčák napsal(a):
Není tady
gemi napsal(a):
vrabčák napsal(a):
babineťárna je holt zdroj poučení
Ano, Babinet stojí za to číst :-)
Není tady