29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jen tak pro zajímavost
http://technet.idnes.cz/test-domacich-p … chnika_kuz
Není tady
Tak jsem právě dopekla nekynuté rohlíčky (kynou potom - recept na Dámě), udělala jsem místo nich šneky plněné ořechy a minipizy. Omladině moc chutnaly, skoro nezbylo.
Není tady
Už ho tam jdu dát, myslela jsem, že tam už je.
Není tady
Díky zítra mrknu na recepty mám nějaký pekařský absťák - já o vánocích nepekla
Není tady
TAK A UŽ PEČU tedy dělám těsto na kynutý koláč dneska bude malinoostružinový s posýpkou a hned dám dělat těsto na žemličky, protože na večeři bude guláš
Není tady
Já jsem včera pekla "božský perník" a dnes hrstkový chléb, ale nějak se nedaří, trochu propadl. Prostě já a celozrnná mouka - to prostě nejde dohromady :-(
Není tady
Micinko tak koukej když míchá a měl by dělat tuhou kouli která naráží do stěn pekárny. A když to nedělá tak ješgě trošku posypej moukou. Při tom prvním míchání.
Není tady
Ta mouka někdy je trošku vyschlá a někdy víc vlhká, tak stejný objem neváží vždycky stejně...
Není tady
Děkuji za rady, vyzkouším.
Já jsem právě dnes tu kouli měla, ale zdála se mi hrozně tuhá, až to pomalu pekárna nemohla utáhnout
a tak jsem dolila trochu vody. Takže problém bude ve mne a ne v mouce :-))
Není tady
Příště to bude lepší! Ona je fakt dost tuhá, mně to taky napřed zarazilo ale teď už se nad tím nepozastavuju
Není tady
Tak buchtička už je upečená teď se vrhnu na ty housky ke gulášku
Není tady
Včerejší toustový nakrájený, krájel se dobře a nedrobil:
Není tady
Dnešní mazancovánočka
Není tady
...všechny moc zdravím ...krásný Nový rok a stráááášně moc dobrůtek a nových mňaminek...
... dělala jsem nové bagetky celozrnné, grahamové tyčky, sýrový koláč, sekanou a novou buchtu sladkou voňavou...dám vám to sem,ať můžete taky zkusit třeba ...
... a ted už letím dočíst novinky tady a okolo...ahojky
Není tady
diskuze je příliš dlouhá, pokračujte zde prosím http://fora.babinet.cz/post.php?action=post&fid=109
Není tady