6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jen tak pro zajímavost
http://technet.idnes.cz/test-domacich-p … chnika_kuz
Není tady
Tak jsem právě dopekla nekynuté rohlíčky (kynou potom - recept na Dámě), udělala jsem místo nich neky plněné ořechy a minipizy. Omladině moc chutnaly, skoro nezbylo.
Není tady
U ho tam jdu dát, myslela jsem, e tam u je.
Není tady
Díky zítra mrknu na recepty mám nějaký pekařský absák - já o vánocích nepekla
Není tady
TAK A U PEČU tedy dělám těsto na kynutý koláč dneska bude malinoostruinový s posýpkou a hned dám dělat těsto na emličky, protoe na večeři bude gulá
Není tady
Já jsem včera pekla "boský perník" a dnes hrstkový chléb, ale nějak se nedaří, trochu propadl. Prostě já a celozrnná mouka - to prostě nejde dohromady :-(
Není tady
Micinko tak koukej kdy míchá a měl by dělat tuhou kouli která naráí do stěn pekárny. A kdy to nedělá tak jegě troku posypej moukou. Při tom prvním míchání.
Není tady
Ta mouka někdy je troku vyschlá a někdy víc vlhká, tak stejný objem neváí vdycky stejně...
Není tady
Děkuji za rady, vyzkouím.
Já jsem právě dnes tu kouli měla, ale zdála se mi hrozně tuhá, a to pomalu pekárna nemohla utáhnout
a tak jsem dolila trochu vody. Take problém bude ve mne a ne v mouce :-))
Není tady
Přítě to bude lepí! Ona je fakt dost tuhá, mně to taky napřed zarazilo ale teď u se nad tím nepozastavuju
Není tady
Tak buchtička u je upečená teď se vrhnu na ty housky ke guláku
Není tady
Včerejí toustový nakrájený, krájel se dobře a nedrobil:
Není tady
Dnení mazancovánočka
Není tady
...vechny moc zdravím ...krásný Nový rok a strááááně moc dobrůtek a nových mňaminek...
... dělala jsem nové bagetky celozrnné, grahamové tyčky, sýrový koláč, sekanou a novou buchtu sladkou voňavou...dám vám to sem,a můete taky zkusit třeba ...
... a ted u letím dočíst novinky tady a okolo...ahojky
Není tady
diskuze je příli dlouhá, pokračujte zde prosím http://fora.babinet.cz/post.php?action=post&fid=109
Není tady