|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
já tam dala 1,5 čajové lžičky sušeného droždí a povedly se
Není tady
Tak hlásím že moje první knedle v páře se povedly. Dík moc za rady. Od příště jen v páře 
Není tady
Potvůrko, zádrhel asi bude v teplotě vaření. Dej je do vařící vody, počkej až znovu začne vařit a pak plamen stáhni a dovař přikryté na mírné teplotě.
Není tady
Pekařinky, tady už se nepeče? Dovezla jsem si pekárnu z chaty a povedl se mi báječný chleba. Budu zkoušet všechny ostatní recepty.
Není tady
Peče,peče.Pekla jsem chleba se lněným semínkem.A hlavně jsem minulé dny zadělávala těsta:na pizzu a lívance.
Není tady
nějak jsem to sem ted nestihla --- takže jsem dělala chleba a housky(klasika),celozrnné bagetky na víkend, sýrové měšce a čoko rolky s ořechy... jinak na zítra se chystám na ciabattu a pitta chleby
Není tady
ahojky,
kde jste všichni?
já dnes dělala honzovky s ořechovou,makovou,marmeládkovou a tvarohovou nádivkou
jinak večer zadělám na plněný chléb...a možná i sýrový koláč s jarní cibulkou
Není tady
Jasmínko , já jsem tuuu, já dělala včera akorát škvarkové placky, ale když to čtu, tak se mi sbíhají sliny, můžu přijít na kafíčko
?
Není tady
Tak jsem dělala těsto na mřížkový koláč (myslím od Spunti). Jen to mléko tam nebylo přesně a tak nahoru nešly mřížky vyválet, ale musela jsem je nastříkat sáčkem. I tak to bylo skvělé.
Není tady
spunt napsal(a):
Jasmínko , já jsem tuuu, já dělala včera akorát škvarkové placky, ale když to čtu, tak se mi sbíhají sliny, můžu přijít na kafíčko
?
ah\ojky...klidne dojdi,dnes jsou znovu ,,, 
Není tady
krásný den...
co máte na víkend? já jen tažený závin a dál nevím... ještě asi česnekový bagetky s olivovým olejem...
Není tady
Koupila jsem sešit se švestkovými moučníky, tak nějaký vyzkouším, jinak štrůdl z tvarohového těsta, máme plno padanek.
Není tady
Chystala jsem se na tvarohový závin,ale něco na mě leze.Tak jsem ničemná.Uvidíme zítra.Na trhu jsem koupila brosve,ale nic moc,tak půjdou do ňákýho koláče.
Upravil(a) han (6. 10. 2007 18:55)
Není tady
já mám nakonec hruškový koláč na dnešek v troubě...linecké na dno jsem míchala v pečce...ted mi v ní kyne chleba se slaninou a sýrem...za chvíli půjde na plech a do trouby...:-)))
Není tady
Zrovna jsem dopekla půlroční koláčky, těsto z pekárny bylo skvělé a bylo to hned.
Není tady
Tak ty mám moc ráda, ale dělám z nich rohlíčky. Těsto na ně jsem zatím dělala jen v robotu. Jak na ně zaděláváš v pekárně když je to nekynuté - necháš jen zpracovat na program těsto a vypneš? Nebo dáš program základní v vypneš po prvním míchání?
Není tady
Program těsto a po vymíchání je vyklopím na vál, vyválím obdélník, nakrájím čtverce, naplním (dělám šátečky) a dám péct. Horké obaluji v cukru. Z půl kila jsou 2 plechy - po upečení prvního těsto znovu vypracuji (mezitím nakynulo) a dělám druhý plech.
Není tady
Zrovna jsem dopekla banánovou bábovku v pekárničce, je výborná.
Není tady
Až je budu zase dělat, zkusím v pekárně, díky.
Není tady
Tak jsem zkoušela ten mřížkový koláč, co jste tu tak chválili a musím říct, že je opravdu výborný. Mřížky jsem ozdobila střídavě povidly a meruňkovou marmeládou a vypadalo to úžasně :-))
Není tady
krásné ráno...
kyne mi těsto na koblihy...budou s vanilkové a čokoládové ...
zítra budou langoše s česnekem a sýrem
a také budu muset udělat chleba dnes...dnes je totiž chlebový den!
Není tady
Tak já jsem dneska pekla chléb podle receptu mojí mamky.....
Tak mám nového chlebového favorita.
Recept šoupnu do receptů.
Upravil(a) spunt (16. 10. 2007 18:51)
Není tady
TEN JE ÚÚÚÚÚÚÚŽASNÝ!!!
Není tady
dík
Ještě jsem zkoušela jakousi nedělní buchtu. Manželovi to chutnalo, namazal si to marmoškou, já bych tam přidala něco ň, asi kokos, nebo oříšky. Až to ozkouším tak dám recept....
Možná napíšu i tu nedělní jak jsme dělala.... třeba to někomu bude chutnat jako tomu mému 
Není tady