6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
chtela bych si koupit domácí pekárnu,ale nevim jakou...chci ji na chleba,ale i na sladke...muzete mi poradit nebo aspon kdo jakou mate a jak jste s ni spokojeni.dekuji predem moc...
Není tady
tak vsude na netu jsou reklamace s Etou,nejlepsi je asi Pannasonic nebo Unold.nemate aspon nekdo s temito zkusenost?dekuji
Není tady
reklamy - reklamace je důsledek špatné reklamy a důvěřivosti zákazníka
já jsem strašný rypák, já vím ...
Není tady
Ahoj! Já mám Clatronic a jsem moc spokojená.
Není tady
Anetta napsal(a):
Ahoj! Já mám Clatronic a jsem moc spokojená.
DEKUJI MOC, KOUPIM SI JI. NIKDO MI NIC JINYHO NENAPISE,TAK TI MOC DEKUJI A URCITE NAPISU,JAK JSEM SPOKOJENA...HEZKY ZBYTEK DNE:gloria:
Není tady
Rádo se stalo! Budu ráda, když napíšeš, jak ti šlape Pa a hezký večer i tobě!
Není tady
Ještě jsem ti chtěla poradit, aby sis koupila raději tu s jedním hnětačem, chleba jde lépe vyklopit.....
Není tady
Elektronika clatronic je pry dost poruchova.Kamarad dela v elektru a reklamace jsou na dennim poradku...
Není tady
Nevím, pekárnu mám 4 roky a nic, takže....
Není tady
Také uvažuji o koupi pekárny, ale nevím zda je lepší s jedním, nebo dvěma hnětači.
Jsem v tom trochu mimo a tak promiňte hloupé otázky.
To se ten hák zapeče do chleba ? A jak se pak vyndá?
A prý je těžké sehnat na to mouky, jsou nějaké speciální?
Poradíte nějaký recept?
Vyplatí se to vůbec?
Děkuji za jakoukoliv radu typu, vlastnosti, programu, receptu......
Není tady
Kačmúd moc děkuji, Clatronicu se vyhnu
Jsi moc hodná. Uvažuji o ní delší dobu, takže už teď se těším na čerstvoučký chléb.
Není tady
Děkuju, určitě si pořídím s odloženým startem. To budou snídaně, Mňam. Asi se nám zvýší spotřeba sádla, protože máme moc rádi chleba se sádlem, zvlášť když koupíme dobrý čerstvý chléb. A teď bude doma ten nejčerstvější
Není tady
Koupila jsem našim na vánoce ETU Harminy za 2 tis. a přes počáteční nedůvěru pečou 2x týdně, jsou nadšení, sami si připravují mouku (míchají různé druhy). Pekárna má 2 hnětače i odložený start a děti když k nim jedou se vždy ptají zda mají napečeno.
Není tady
Asi hloupá otázka,ale zatím jsem nad pekárnou neuvažovala a tak se chci zeptat je to jenom na chleba a nebo se dá péct i jiné pečivo.
Není tady
Radinko, tu ETU Harmoni mi doporučovalo už více lidí. U nás mi jí dnes nabídli za 2.400,- . Dostala jsem na ní 2.500, takže se vejdu, ale ještě o víkendu zajedeme jinam a okoukneme ostatní.
Jo a v obchodě mi jí chválili také pro možnost upečení vcelku velkého chleba, ty levnější pečou jen okolo 900 g.
Kačmůd, prosím prosím , moc prosím, nemohla bys mi napsat recept na mazanec do pekárny? Malá ho má ráda, a na tvaru jí nezáleží. Tedy doufám že si ji do týdne koupím.Děkuji
Není tady
Ahoj,dnes jsem dostala ETU Siesta. Tak zkousim podle receptu, co jsem sehnala na netu chleba. Vsude je ze susenych kvasnic, jenze ty nemam a chci ji hned vyzkouset. Tak se doufam povede. Mam docela strach, protozeme klasicke peceni moc neba.
Není tady
Ahoj Kačmůd.
Tak jsem pochodila jen napůl. Pekárnu mám doma hurááááá.
Dostala jsem k ní i směs na zeleninový chléb. Tak jsme ho hned vyzkoušeli. Můj favorit to asi nebude, ale docela to šlo.
K mazanci jsem se nedostala, protože jsem koupila vše kromě Sadkého pečení, to neměli. Zítra musím vyrazit jinam.
Jinak jsem v poho koupila žitnou mouku v Tescu. Jsem zvědavá jestli ještě někdy koupíme chléb
Není tady
Tak se jdu pochlubit, vyzkoušeli jsme chléb z mouky ( pšeničné, žitné) a byl fakt moc dobrej. Moooc pěkně to vonělo. Prostě ňaminka
Dokonce jsem dnes zjistila že celozrnou i žitnou moukku mají i v Kauflandu. Dokonce tam měli i grahamovou.
Jen to sladké pečení od Avokáda nikde nemaj ( byla jsem v Tescu, Globusu, Kauflandu a u Alberta) Kačmůd, nevíš co je tam za koření, že bych tu směs nějak tak odhadla ?
Není tady
spunt napsal(a):
Tak se jdu pochlubit, vyzkoušeli jsme chléb z mouky ( pšeničné, žitné) a byl fakt moc dobrej. Moooc pěkně to vonělo. Prostě ňaminka
Dokonce jsem dnes zjistila že celozrnou i žitnou moukku mají i v Kauflandu. Dokonce tam měli i grahamovou.
Jen to sladké pečení od Avokáda nikde nemaj ( byla jsem v Tescu, Globusu, Kauflandu a u Alberta) Kačmůd, nevíš co je tam za koření, že bych tu směs nějak tak odhadla ?
"sladke peceni"obsahuje:citronova kura, skorice mleta, koriandr mlety, kardamom mlety, cukr moucka, anyz mlety, nove koreni, badyan, zazvor-taky mlete, aroma ethylvanilin.
Pripomina to proste koreni do perniku.
Není tady
Muzzle, děkuju moc. Zkusím si to namlýt sama a budu schánět.
Není tady
Tak jsem se konečně dočkala.Mám ji doma a už pečeme.Sice jsem se pořád rozhodovala kterou,až manžel už s ní přijel,ani jsem nestačila nic říct.Nevím,jestli mám být ráda nebo ne,koupil totiž VEGU 0652.Včera jsme upekli první chlebík,výborný.manžel půlku snědl,druhou si vzal s sebou do práce a tak jsem si to nastavila a teď ráno mi tu pro nás voní celozrnný chlebík...čekáme až vychladne...píšu recept na ten první chléb,je k nerozeznání od klasické šumavy,samozřejmě lepší a vláčný
380ml vody,1,5lžičky octa,3lžičky olivového oleje,3lžičky soli,360g hladké mouky,140g žitné mouky,60g celozrnné žitné mouky,60g celozrnné pšeničné mouky,1lžičku kmínu,1,5lžičky sušeného droždí. Základní ,velikost 2, střední kůrka.
Není tady
Jasmnko, dík za recept. Určitě ho vyzkoušíme. Je naprosto nááádherné jak to voní když se chlebík peče.
Zkus taky ten mazanec- vánočku od Kačmůd.... je to moc dobré, tedy jestli máte rádi sladké pečivo.
Není tady
Děkuji,určitě vyzkouším.Už se mi připravuje těsto na sladké z dámy,které jsem získala z receptů domaci pekarny u nás.Tak jsem zvědavá,když budou výborné,dám recept.Jinak mazanec je u nás velmi oblíbený,dělala jsem ho vždy ručně a ještě teď mne z toho bolí ruce.Určitě vyzkouším odtud mazanec,ten bude výborný už proto,že se budu jen dívat,jak krásně se míchá,kyne a peče...hurá...Děkuji a dobrou chuť!!!
Není tady
Mouku používám obyčejnou hladkou nebo žitnou a chlebovou...nic specialniho.Jak velký chléb?no jaký budeš chtít.A také podle možností pekárny.Myslím,že Panasonic umí péct největší chleby.Já peču tak kilový.Víc ne,nám to stačí.Nemám pekárnu moc dlouho,ale pročetla jsem hodně stránek,receptů a rad,tak trochu o tom vím.Je to ale nádhera koukat jak si to vše krásně míchá,kyne,peče...je to můj miláček,,,jsem z ní unešená...fakt
Není tady
Accipiter,
přečti si tady pár příspěvků zpět.Máš tu jeden recept na mazanec a něco na chleba.
Mouku prodávají Žitnou, pšeničnou, celozrnou, hladkou, chlebovou. Všechny tyto mouky v pohodě seženeš v Tescu, v Globusu. Také v některých zdravých výživách. Koupili jsme také na hrubo mletou sůl na posypání navrch.Také se prodávají přímo hotové směsi. Ty mají také v Tescu, Globusu, Liedlu, a v některých větších pekařstvích. Jinde jsem po nich nekoukala.
Také je potřeba sušené droždí a olivový olej.
Doufám že uděláš drahé polovičce stejnou radost jakou jsem měla já
Není tady