29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
prosím zkušené matky, aby mi napsali, jestli některá z vás používáte na koupání mimča takový to plastový lehátko do vany při koupání. zrovna jsme na něj včera koukali v Tescu, já ho už viděla,ale ten můj taťka to viděl poprvé a hned to nadchlo,ale bohužel nevím jestli je to dobrá věc...No kdyžtak to norlmální lehátko do vaničky už máme kupený....
Není tady
Ahoj Sudino, dnes jsem koukala co koupim ja a pani mi v obchode rekla nekolik veci. To klasicke platene je proste klasika,to umele vyvisene s cudlikem mezi nozky proti sklouznuti, je moc hezke,ale pozor. Nektera maji ostre hrany! To v tesccu je ma hladke. Dalsi varianta je to molitanove, udrzuje teplo a je mekoucke. Na tom umelem je mimi temer nad vodou,pokud ji tam teda nedas hodne a dobre se udrzuje. To molitanove je teda meke, ale udrzba bude horsi, asi vyzdimat po kouopani v pracce,aby se tam netvorili nejaky potvory. To latkovy proste vyzdimes v ruce a das na susak. Tak si muzem vybrat
sama nevim a uz ho chci co nejdriv !!! Uvidime co jeste napisou dalsi
Není tady
My používáme to tvarované z umělé hmoty a Mikuláškovi se to moc líbí. Ale už nám je trochu těsné:-)
Není tady
za dávných časů mojí mladosti byla jen ta plátěná lehátka a problém byl v tom, že se na nich jako na všem po čase začne usazovat vodní kámen takže čas od času jsem to musela vyvařit v octové vodě...
Není tady
Sudino, my koupeme na tom molitanovém a poprvé jsem se o něm dočetla na babinetu.Stálo 130,- a je fakt dobrý.Údržba dle návodu výrobce probíhá tak, že se ponoří do horký vody do kyblíku.Pak se pořádně vyždíme a nechá uschnout.Ať si vybereš jakékoliv lehátko, tak ať se tvému mimi koupáníčko líbí.
Není tady
My taky používáme delfínka a je super, malá v něm pololeží a nemám takový strach, že by sklouzla, ale musí se hlídat, mrská sebou a kope nohama.. Je to dobrý v tom, že se to dá mezi nožkama posouvat jak dítko roste..
Není tady
no ja prave nevedela jake koupit a vim ze moje mamka koupala brachu na tom platenem tak jsem ho vzala take .zase v tom molitanovym se muzou usazovat bakterie jako v kazde hoube ale zase mi prijde takove prijemnejsi
Není tady