21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Chci si udělat japonskou zahradu. Neví někdo internetovou stránku nebo knihu, kde bych nala nejdůleitějí informace pro začátečníka? Předem děkuji za odpovědi.
Není tady
Ahoj,najed si na vyhledavači skalky,japonska zahrada,čarověniky.Já mám styl japonske zahrady po větinou sem tvořila srdcem .Jezírko ,pískovec japonská lampa pak u to jde samo,vycházej ze skalniček to je základ po te zakrslé stromky a rozmísti podle vkusu také je duleity abys pouila pokud mono jeden druh kamenu a přirozeně je rozmístit tak podobně jako byvají v přirodě.Někdo je třeba stavi na stojato aby byly hodně vidět a pak to vypadá jako na hřbitově.Tvoř s láskou a pak to bude určitě pěkné.
Není tady
U jsem si vytiskla různé typy zahrad z netu, ale zajímalo by mě, jaké druhy stromů, keřů, přesná pravidla. Já kdy něco dělám, tak chci, aby to bylo dokonalé. Nechci napodobeninu, ale dokonalou japonskou zahradu.
Zkusím zajít do knihovny a objevit nějakou kníku. Díky moc za příspěvek.
Není tady
Zdravím,
není to tak dávno, co jsem v knihkupectví narazila na velkou obrázkovou knihu právě o japonských zahradách. Název si nepamatuji přesně, nechci mlit, ale tuím, e se to snas jmenovalo přímo Japonské zahrady. Určitě v kadém větím knihkupectví tu knihu budou mít. navíc je to dost populární téma, pokud si z Prahy, zajdi si do Luxoru na Václavák, tam v sekci zahrada najde určitě materiálu dost.
Prima den
Teru
Není tady
Taky mě to zajímá, pitě....
Upravil(a) upřímná (13. 6. 2006 13:07)
Není tady
Ano dostupna literatura je,ale ne ve snái naepodmínky .Kada zahrada je jina ,neda se ve kopirovat.Já mam takovou malou japonskou po svém...vichni říkají jak to je pěkne ,...asi jo mně to jinak dáva hroznej relax.Jezirko kde vytejka voda s bambusu rybky v rybníčku mám u tři skalky buduji čtvrtou vekere záhony sou pryč .okrasne keře ...stále některy kvete nyni zahradní jasmín ,před tím kalina (sněhova koule) na řadě je klematis ...mám 10 druhu,nyní buduju skalku pomoci pracu pomáha syn toho to začalo taky brat.
Není tady
Zdravím, zkuste se inspirovat na:
http://wbgarden.com
není to zrovna japonská zahrada, je moje, ale nějaký Japonec se občas najde...
Jan wbgarden
Není tady