29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ještě se dá v lékárně koupit Lapis na potírání....
Není tady
Venus napsal(a):
Já jsem zase slyšela, že je dobré potírat bradavice šťávou z vlaštovičníku (je žlutá). Zkoušeli jste to některá , jak dlouho a co je na tom pravdy?
mně to jako dítěti pomohlo, nikdy jsem nebyla na vypalování, ale dceři to nezabralo.
Je důležité zlikvidovat tu hlavní bradavici a pak to půjde.
Doporučuji také homeopata, ale musí tomu člověk věřit !
Holce se (kromě na nohách, kde jsme léčili propolisem) udělala i u nosní dírky a vzhledem k tomu, že chytla něco v bazénu, homeopatička jí začala léčit a do týdne zmizela i bradavice u nosu. To už jsme byli objednáni na chirurgii. Chce to ale dobrého homeopata, který zjistí o člověku naprosto všechno, až do pátého kolena.
Není tady
Ahoj, Duofilm u mě taky zabral, trvalo to tak podobně ale bylo to v pohodě
Není tady
U mě vždy pomohl česnek. Recept následující:
česnek se nakrájí na plátky a nechá týden v octu, a pak na místo přiloží a nechá přes noc. Přikládá se podle potřeby, většinou trvá týden, než bradavice zmizí.
Není tady