18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jetě se dá v lékárně koupit Lapis na potírání....
Není tady
Venus napsal(a):
Já jsem zase slyela, e je dobré potírat bradavice ávou z vlatovičníku (je lutá). Zkoueli jste to některá , jak dlouho a co je na tom pravdy?
mně to jako dítěti pomohlo, nikdy jsem nebyla na vypalování, ale dceři to nezabralo.
Je důleité zlikvidovat tu hlavní bradavici a pak to půjde.
Doporučuji také homeopata, ale musí tomu člověk věřit !
Holce se (kromě na nohách, kde jsme léčili propolisem) udělala i u nosní dírky a vzhledem k tomu, e chytla něco v bazénu, homeopatička jí začala léčit a do týdne zmizela i bradavice u nosu. To u jsme byli objednáni na chirurgii. Chce to ale dobrého homeopata, který zjistí o člověku naprosto vechno, a do pátého kolena.
Není tady
Ahoj, Duofilm u mě taky zabral, trvalo to tak podobně ale bylo to v pohodě
Není tady
U mě vdy pomohl česnek. Recept následující:
česnek se nakrájí na plátky a nechá týden v octu, a pak na místo přiloí a nechá přes noc. Přikládá se podle potřeby, větinou trvá týden, ne bradavice zmizí.
Není tady