29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, ja jsem mela ten stejny problem, v lekarne mi doporucili DUOFIL, je to takova nezrovna vonici vodicka, kterou si kazdy den bradavici potiras. Funguje to dobre, akorat je potreba to pravidelne potirat tak mesic.. i kdyz ja bych radsi potirala treba 2 mesice nez znova absolvovat vypalovani )
Není tady
:)Ahojky neznáma, no mě nepomohlo nic a zkoušela jsem všechno, tedy okrem toho vypalování protože na to bych nešla. Zkoušela jsem i cibuli namočenou v octě a taky nic nepomohlo.
Není tady
já jsem taky používala Duofilm, opravdu to moc nevoní, ale za to učinkuje !!! než abych trpěla bolestí od doktora, nemohla chodit, tak každý večer jsem je patlala, zalepila náplastí a takhle jsem to dělala asi 14 DNÍ a samy odpadly ... jednou se mi stalo,že se mi tam udělala znovu, tak jsem je opět potírala a od té doby se mi žádná neobjevila
Není tady
Toto téma už tady bylo , podívej se na stránku č.9. "BRADAVICE"
Není tady
Dnes si namoč kousíček cibule do trochu octa, ten nechej v misečce 24 hodin. Zítra po koupání si to přilož na bradavici na pevno a nechej si to celý den, ...každý den si večer přiložíš tu novou cibuli z octa...a když budeš trpělivá...určitě se ti to začne časem /možná měsíc i víc/ podebírat ...až budou vidět černé tečky, to jsou kořínky.... a kůže se pak zcelí...mám to vyzkoušené !!!
Není tady
Měsíc chodit s cibulí v octě přivázanou na plosce nohy - a teď i v sandálech - to si ale neumím představit...jak bych si na to stoupala celý den aby mě to netlačilo? Ani nevím jak bych se do té obuvi s obvazem a s cibulí vešla...
Není tady
:)Ahojky Bety já jsem si to dávala na noc tu cibuli v octě ale mě to nepomohlo. Ani ten DUOFIL mi nepomohl. Fakt nevím jak na to. Ale je fakt, že jsem to až měsíc nedělala asi tak týden. Možná že to je málo. Sára;)
Není tady
Dcera měla na noze taky a dávala si ten Duofilm já jsem myslela že se z toho pozvracím jak to smrdělo ale pomohlo jí to, jenže si to musela dělat fakt dlouho.
Není tady
Bradavice na chodidle u mě znamenala nekompromisní vypalování, dokonce mě to ani moc nebolelo normálně jsem hned chodila, prostě všechno v pohodě. Zato o pár let později se mi udělala na ruce na palci vedle nehtu. Nepomohla žádná vodička, ani od kožní lékařky na předpis a znovu vypalování. Je to tak dva roky zpátky a bolestí jsem málem omdlela fakt to hrozně bolelo.
Není tady
Rada lidového léčitele je bradavici si počůrat (záleží na povaze). Všichni kteří tuto radu aplikovali byli spokojení, já jsem to nezkoušela, tak nevím.
Není tady
Ja jsem byla na pedikure, pedikerka mi vzala kuzi i s bradavicema a od te doby tzn. uz 5 let mam pokoj. Jinak jsem zkousela vsechno mozne a nic:)
Není tady
aprill napsal(a):
Rada lidového léčitele je bradavici si počůrat (záleží na povaze). Všichni kteří tuto radu aplikovali byli spokojení, já jsem to nezkoušela, tak nevím.
A to stačí jednou nebo pokaždé? (Jinak urinoterapii věřím, sama jsem ji sice nezkusila, ale moje známá to používá snad na všechno...
)
Není tady
Nevěřím, že by nepomohla ta cibule -.no ale pokud se to má nosit celý den a vystřídat za další a někdo si to dá jen na noc - tak pochopitelně to nemůže působit, to je jasné !!!! Já už si nepamatuji, ale myslím, že jsem to nosila /kousek náplasti větší, jako bradavice , ale na pevno,náplast bez polštářku !!! - nic se nemusí vázat a nosit !!!/až dva měsíce !!! Je to večer jen chvilička......chce to jen trpělivost !
Není tady
Zrníčka propolisu nasypat na náplast a přilepit na tři dny na bradavici. Ze začátku to trošku tlačí, ale pak se to teplem "zpeče" a jde to. Po třech dnech sundat umýt a zopakovat, dokud není propolisem bradavice vytažená i z kořínky. Ďoura časem zaroste. Pomáhala jsem tomu ještě trochu tím, že po odendání a umytí jsem nůžtičkama vydloubávala. Desetiletá dcera držela a vůbec jí to nebolelo. Duofilm nám nezabral.
A bradavic na chodidle měla asi osm.
Není tady
Jednou nestačí. U každého je doba léčby indiviální.
Není tady
Doktorka nám dala vodičku, potom jsme týden natírali, aby vylezly kořínky, pak to zmrazila a vyřízla, do tádne se to zahojilo a už neobjevilo.
Není tady
Irenko, ta vodička se dává, aby se nemuselo vypalovat ! Ach - ti naší doktoři .....!!!!! Byla jsem vypalovat a proto jsem to svému dítěti dělala také asi 2 měsíce, s tou cibulí je i pro děti pohoda, ale vypalování mooooc bolí..../aspon mě.../
Není tady
Bety napsal(a):
Měsíc chodit s cibulí v octě přivázanou na plosce nohy - a teď i v sandálech - to si ale neumím představit...jak bych si na to stoupala celý den aby mě to netlačilo? Ani nevím jak bych se do té obuvi s obvazem a s cibulí vešla...
Určitě ne měsíc. Dělala jsem to synovi, už¨jsem to tu někde psala. Měl cibuli na noze asi po čtyři noci, přilepené aby se nehnula. Asi za další tři dny se mu kůže i s bradavicí ve vaně vyloupla.
Není tady
Třeba to bylo něco jiného, nnevypalovali to, jenom zmrazili a vyřízlli.
Není tady
Aneri napsal(a):
Nevěřím, že by nepomohla ta cibule -.no ale pokud se to má nosit celý den a vystřídat za další a někdo si to dá jen na noc - tak pochopitelně to nemůže působit, to je jasné !!!! Já už si nepamatuji, ale myslím, že jsem to nosila /kousek náplasti větší, jako bradavice , ale na pevno,náplast bez polštářku !!! - nic se nemusí vázat a nosit !!!/až dva měsíce !!! Je to večer jen chvilička......chce to jen trpělivost !
Aneri já jsem to dělala tak jak mi bylo řečeno, že se to dává jenom na noc. Určitě bych nechodila s obvázanou nohou to se nedá. A ta vodička od doktoru někomu pomúže, co máš proti doktorum?
Není tady
Já byla jednou v životě na vypalování, už nikdy víc v životě ! A navíc to nepomohlo !! Až pak mi pomohl ten Duofilm. (Lakna nehty mi smrdí úplně stejně, zas taková tragedie to nebyla)
S cibulí máme v rodině taky zkušenosti, taky pomohla, ale to bylo fakt na dlouho, každý večer přikládat na noc. A taky si pamatuju plátky česneku namočený v cibulový šťávě.
Není tady
Sarah - a kdo ti to poradil s tou cibulí jen na noc? Je to babská rada,...... tak dobře, neřekli ti ji možná celou...a nechápu, proč píšeš o ovazování ??? Prosím tě, když máš bradavičku třeba průměr 1 cm/ a to je dost velká/ , tak na ni přiložím cibuli o trochu větší a zakryju to náplastí....proč bych a co ovazovala? Nebo ty si ovazuješ celou nohu, když máš centmterovou ranku ??? /nic ve zlém..../ A co mám proti lékařům? Zanedbali mi boreliozu a následky si ani nedovedeš představit ! Jen nedůvěru, že si na pacientech mastí kapsy a zásadně neléčí !!! Jinak nic.....a bude hůř...já myslím, že kdybys to vadržela delší dobu - určitě by i ta cibule měla úspěch !
Holka - ona se má vypalovat ta největší - většinou je to matka a vyživuje i ostatní bradavice - jsou propojeny, pokud ti vypálili nějakou bezvýznamnou - o nic nešlo a žily si spokojeně dál.....a s tím česnekem? tomu bych i věřila a případně použila - má to sílu od přírody !
Není tady
Já jsem zase slyšela, že je dobré potírat bradavice šťávou z vlaštovičníku (je žlutá). Zkoušeli jste to některá , jak dlouho a co je na tom pravdy?
neznama27 napsal(a):
Můžete někdo poradit jak na bradavice? Zkoušela jsem z lékárny Wartner Bradavičník, ale vůbec nepomohl
K lékaři mám celkem strach zajít, kdysi jako dítěti mi to vypalovali a bolest to byla děsná....Děkuji za rady...
Jako děti jsme vždy používaly vlaštovičník a pampelišku. Potíraly jsme si to jejich šťávou co vytéká z lodyhy. Jinak sestra byla s malým u homeopata a do měsíce měl po bradavici. Měl jí na horním rtu.
Upravil(a) Anna M (14. 6. 2006 15:03)
Není tady
Taky se u nas porad rikalo, ze vlastovicnik je na bradavice, ale ted bylo v nejakem poradu, ze je to jenom povera. My jsme to delavali, ale me to nepomohlo. Taky mam problemy s bradavicema. Byla jsem na vypalovani 3 bradavic. Mela jsem silene puchyre a zmizela jenom jedna. Uz nikdy tam nepujdu, ale vim, ze bych s tim mela neco delat.
Není tady