6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak to děláte s parfémem? Voníte celý den jen antiperspirantem, nebo se jetě k tomu navoníte parfémem?
Já jsem si zvykla na pezparfémový antiperspirant Nivea + parfém podle nálady. Navíc se mi nepodařilo najít antiperspirant který by mi voněl. ......
Není tady
voním se jen parfémem, antiperspirant bez vůně, ale i ty s vůní jsou slaboučké, ta jejich vůně hned vyprchá tak by to nemělo snad moc vadit.
Upravil(a) Bety (13. 7. 2006 17:24)
Není tady
Ahoj myslím e je jedno zda někdo pouívá deodorant nebo antiperspirant protoe kadá jsme jiná a u kadé pomáhá něco jiného-někomu proti potu pomůe deodorant jinému antiperspirant-já osobně pouívám rexonu gel a je to antiperspirant a dělá fleky take ho vyměním.Pro ty co nemohou odstranit luté skvrny od deodorantu či antiperspirantu vám na to poradím jablečný ocet-mě to u bílého a lutého trika vybledlo po prvním pouití tak o 70% avak triko musí být alespoň 1den namočené v teplé vodě aby se to trochu odmočilo a je třeba jablečný ocet aplikovat dokud to nevybledne úplně!A jinak na zaschlé fleky jsem zkouela naprosto ve-ocet, obyč. mýdlo, vanish, citrónovou ávu, kys. citrónovou, jar a dokonce i různé přípravky do kuchyně na mastnotu a osvědčil se mi Bref s aktivním alkolem-stačí to nalít na skvrnu na odmočeném triku a drhnout chvíli kartáčkem pak triko důkladně vyprat a pak to zkusit zase pt najednou se to neodstraní! A působí to i na hodně zaschlé a staré skvrny ale triko musí být opravdu tak 1den namočené!A podotýkám e to není ani kvalitou trika - udělalo se mi to na kvalitních trikách zn. Nikita, Burton a jiných.Doufám e Vám má rada pomůe a osvědčí se! A výborný na pot je Driclor který se dá zakoupit v lékárně-omezuje tvorbu potu a stojí kolem 500kč.
Není tady