6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já pouívám roky "adidas". Parfémy, nikdy mi neudělaly fleky.
Ted jsem si koupila "adidas" Quick DRY.
Je to anti-perspirant, hned uschne, nelepí, nedělá fleky ani na bílém prádle. Voní celý den- stojí kolem 60 Kč.
Díky za tip!!!!
Není tady
Anetta napsal(a):
Já pouívám roky "adidas". Parfémy, nikdy mi neudělaly fleky.
Ted jsem si koupila "adidas" Quick DRY.
Je to anti-perspirant, hned uschne, nelepí, nedělá fleky ani na bílém prádle. Voní celý den- stojí kolem 60 Kč.
Díky za tip!!!!
Rádo se stalo, je super, pořád se očuchávám. Pokud má ráda sportovní vůně, bude spokojená. A jetě něco. Nejlepí je modrej, at' parfém, nebo anti...
Není tady
Můu se zeptat kde jsi ho koupila? Bydlíme na malém městě a drogerie nic moc...
Není tady
Anetta napsal(a):
Můu se zeptat kde jsi ho koupila? Bydlíme na malém městě a drogerie nic moc...
Já ho koupila v Carrefouru, asi u je to ted' Tesco. Určitě bude ve vech supermarketech, nebo Rosmann, DM, budou mít.
Není tady
Díky moc a hezký večer!
Není tady
Anetta napsal(a):
Díky moc a hezký večer!
Taky hezký večer!!!
Není tady
Jo ty adidasy jsou super, dcera měla dva, jeden modrý a jeden oraový u nevím jak byly názvy a byla taky moc spokojená.
Není tady
Bety napsal(a):
Jo ty adidasy jsou super, dcera měla dva, jeden modrý a jeden oraový u nevím jak byly názvy a byla taky moc spokojená.
jsem ráda, e to někdo potvrdil, třeba to pomůe i dál
Není tady
Ahojka, děkuji za rady, jak jsem to tady pročítala, patně jsem se vyjádřila, pouívám tuhý antiperspirant od Rexony...ale přesídlím na nový tak sand něco vyberu:)
Není tady
Zaba4 napsal(a):
Ahojka, děkuji za rady, jak jsem to tady pročítala, patně jsem se vyjádřila, pouívám tuhý antiperspirant od Rexony...ale přesídlím na nový tak sand něco vyberu:)
ono to chce zkouet a zkouet, snad brzo natrefí na ten správný, pořád kupovat nový za docela dost pěněz taky nejde do nekonečna. Přeju astnou ruku při výběru...
Není tady
já to poleju vanishem a dám vyprat a jsou fleky pryč. a dokonce to pustí i na 40.
Upravil(a) kornoutek (17. 6. 2006 20:58)
Není tady
Jarmila napsal(a):
....Vzdy jenom na ciste vydrhnutou vyholenou pokozku.
Jarmilo prosímtě kdy jsi tak znalá, proč tedy na vech deodorantech i antiperspirantech píí, e se v ádném případě nemají pouívat na čerstvě oholenou pokoku????????
Není tady
Souhlasim s Adidasem, mela jsem zzeleny a v pohode, nedela fleky.Za to ted jsem vyzkousela Rexonu( sprej) a mam vsechno tmavy hned zaspineny.A uz si to nekdy, Jarmilo, na tu oholenou kuzi zkusila??Pali to jak cert!
Není tady
Teď jsem viděla v TV speciální antiperspirant nebo deodorant který se dá pouít na čerstvě oholenou kůi - nebylo to náhodou Fa??? Ale je to novinka, dosud práve před tím pouitím po holení varovali! Já si hned po holení nedávám antiperspirant.
Není tady
No najítdobrej deodorant je dost těký...taky se mi na oblečení udělaly skvrny a dalí věc je, e sem četla e dost značek obsahuje aluminium, co způsobuje rakovinu...take jestli někdo víte o dobrém deodorantu nebo antiperspirantu, určitě dejte vědět.
Není tady
Brendo - k tomu aluminiu - procházela jsem snad úplně vechny druhy, který maj v různých drogeriích a hypermarketech a nenala jsem jediný!!! To je co? Teď jsem na lekarně.cz objevila deodorant bez aluminia od Australian bodycare, tak ho chci vyzkouet, ale nevím, jak bude vonět, protoe to je vechno s tím čajovníkovým olejem - ten má takovou tu specifickou vůni...
http://www.lekarna.cz/p/kosmetika/austr … rant-50ml/
Není tady
Janico: děkuju...někde jsem četla e i od Oriflamu jsou bez aluminia, ale jeden doma mám a sloení na něm napsaný není, take nevím...a prej i nějakej tuhej deodorant o johnsonsona je bez aluminia, ale ten sem nikdy neměla, tak nevim...
Není tady
Já zase četla, je e kouření zdravý, ted se v tom vyznej
V Adidasu je taky ve sloení Aluminium.
Není tady
Jasně, dneska ít zdravě je neproveditelný. A k romu hliníku - jen si vezměte, jak dlouho a u někoho to jetě praktikují (jídelny, restaurace apod...) jsme jedli hliníkovými příbory, pouívali pokrábané smaltované hrnce, "čundráci" jistě nevařili a dodne s nevaří v ničem jiném ne v eusu z hliníku.....
Není tady
janica napsal(a):
Jasně, dneska ít zdravě je neproveditelný. A k romu hliníku - jen si vezměte, jak dlouho a u někoho to jetě praktikují (jídelny, restaurace apod...) jsme jedli hliníkovými příbory, pouívali pokrábané smaltované hrnce, "čundráci" jistě nevařili a dodne s nevaří v ničem jiném ne v eusu z hliníku.....
Tak, vařím v hliníkovým eusu, to má pravdu....
Ale zase jsem přestala loni kouřit
Není tady
Já u předloni...nebo předpředloni? U se mi to nějak plete...jestli to nebude z toho hliníku
Není tady
janica napsal(a):
Já u předloni...nebo předpředloni? U se mi to nějak plete...jestli to nebude z toho hliníku
To bude z toho, tak tak
Není tady
Nejjednoduí je triko po vyprání místo pověsit na ňůru, strčit do mrazáku. A je zmrzlý, ten antiperspirant se docela dobře vydrolí. Zkuste to, fakt to funguje
Není tady
sasenka napsal(a):
Nejjednoduí je triko po vyprání místo pověsit na ňůru, strčit do mrazáku. A je zmrzlý, ten antiperspirant se docela dobře vydrolí. Zkuste to, fakt to funguje
To mi připomíná Listera z Červeného trpaslíka - ten si taky dával adidasky do ledničky
Není tady
Teda holky já znám jednu, co dala nové boty do mrazáku a maso do botníku...nala to a druhý den!
Není tady