6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkuenosti s odtraňováním skvrn z triček od deodorantu. Začíná mě tvát kdy si koupím nějáké pěkné a kvalitní tričko párkrát ho vezmu na sebe a skvrny jsou na světě. Díky
Není tady
To by mě taky zajímalo,bílé tričko, deodorant ,pot a je to zaloutlé a nejde to pořádně vyprat.Nemáte nějaký fígl?Dík
Není tady
mám fígl nenosit bílá trička. Já je právě kvůli tomu nenosím.
Já mám dobrou zkuenost s vanishem, ten to taky nevypere?
Není tady
No jenze oni se delaji fleky i na barevnejch No Vanishem si kamaradka vyprala kabat a vyzralo ji to fleky komplet i s barvou
Není tady
Zaba4 napsal(a):
No jenze oni se delaji fleky i na barevnejch No Vanishem si kamaradka vyprala kabat a vyzralo ji to fleky komplet i s barvou
Aspoň vidíte, jakou agresivní látku na sebe pouíváte!
Není tady
Tak tohel tedy nechápu? To mám páchnout potem na 100 metrů?
Není tady
Tak si kup "Spictik" gel, fleky jsou , ale ne tak moc jako po pudrových deodorantech.
Upravil(a) Romča (12. 6. 2006 16:19)
Není tady
Tak takový fígl mě tedy nenapadl.Dík
Take skvrn a píny se nezbaví!!!!!!!!!!!!!
pupicek napsal(a):
mám fígl nenosit bílá trička. Já je právě kvůli tomu nenosím.
Já mám dobrou zkuenost s vanishem, ten to taky nevypere?
Není tady
Někde jsem četla e to jde odstranit čpavkem ale nevím, mně se to nedělá. Pouívám kuličkový deodorant od Avonu a stačí mi to, nepotím se.
Není tady
ja pouívam nivea pure-nerobí to nijaké kvrny, ani fžaky na čiernom oblečení
Není tady
Taky mám deodorant od Nivey, roll-on a NIKDY jsem ádný flek neměla, ani na bílém ani na jakkoliv barevném! Ale teda fleky se mi nedělaly ani dřív, kdy jsem pouívala vechny moné jiné deodoranty.
Není to spí tím, e máte tak agresivní pot???
Není tady
A není rozdíl mezi deodorantem a antiperspirantem?Já bych řekla e jo.A fleky asi dělají antiperspiranty.
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
ja pouívam nivea pure-nerobí to nijaké kvrny, ani fžaky na čiernom oblečení
Na černým oblečení se mi flek udělá, ale jde to v poho vyprat.
Není tady
Já pouívám pouze antiperspiranty - gely a fleky se mi nedělají. Antiperspirant je podle mne účinějí.
Není tady
Moná to bude konkrétní značkou? Pouívala jsem Secret a Lady Speed stick, ale právě kvůli těm flekům jsem je zavrhla - hlavně Secret byl děsnej. Teďka Rexona, kulička, sice na černém fleky dělá, ale normálně se vyperou.
Není tady
Romča napsal(a):
A není rozdíl mezi deodorantem a antiperspirantem?Já bych řekla e jo.A fleky asi dělají antiperspiranty.
deodorant pouze navoní, antiperspirant zabraňuje pocení. Pouívám kuličkový antiperspirant od Avonu ale nikdy mi fleky na oblečení neudělal, ani na bílým tričku ani na černým. Jen jednou jsem koupila Lady speed stick tuhý a po prvním pouití jsem ho vyhodila - z podpaí se mi oddrolily úplně upiny zaschlý...hnus! Pokorně jsem se vrátila ke kuličkovýmu Avonu.
Není tady
Vidí to já mám zase pocit , e po kuličce jsem ulepená.Já právě pouívám Lady speed stisk gel, na nic učinnějího jsem zatím jetě nenatrefila.
Není tady
Ale nevím, kdy Zaba4 píe e jí dělají ty skvrny deodoranty, jestli třeba to nemůe být nějakou konkrétní přísadou? Třeba kdyby je vyměnila za antiperspiranty e by to bylo lepí?
Romčo tobě se asi taky ty skvrny nedělají od antiperspirantu jestli jsem to správně pochopila. Moná to dělají jen některé přípravky ale nevíme jestli vyzkouela více značek a jestli to bylo u různých druhů stejné nebo jiné. Protoe jestli jí to dělají vechny druhy, tak chyba by nebyla v tom výrobku, to by asi bylo sloením jejího potu.
Není tady
Devcata, nepouzivejte deodoranty, s temi se dale potite a jeste k tomu pridavate chemikalie proti pachu. Poceni zabranuje jenom ANTIPESPIRANT. Nejucinnejsi je tuhy, ktery je bily. Po dukladnem vykoupani/a vydrbani v podpazi nechte telo uschnout. Naneste ANTIPESPIRANT, ktery zabrani porum v podpazi vylucovat pot.(vypotite to daleko lepe po celem tele, kde se pot muze odparovat a tak netuchnout a pachnout). Neni treba kupovat antipespirant s nejakou vuni, prodavaji i naprosto bez vune. Po naprostem zaschnuti (a nepotte se u toho!!) si natrete vyholene podpazi antipespirantem a neobleknete se do te doby nez bude naprosto suchy.
Ucinne jsou "DEGREE Women" nebo "Fa Dry & Extra" ktere jsou bile a tuhe nebo jakykoliv ktery takovy je. Maji vyssi ucinnost nez gely. Pudry nici obleceni a rovnez deodoranty, protoze obsahuji sejne latky jako kolinska, ktera by vam za cas prozrala latku podpazi. Vzdyt i vyrobci parfemu/kolinskych atd vzdy rikaji, ze to nepatri na saty, ale jenom na plet. To se tezko dokaze s deodorantama, zvlaste s temi tekutymi ve spreji. Tak hodne stesti aby jste nasly to co vam bude nejlepe vyhovovat.
Mnohe zeny stale jeste nerozumi jaky prostredek potrebuji proti poceni. Bez poceni podpazi se bakterie potu nerozkladaji a nepachnou - cili opravdu potrebujete Antipespirant a ne deodorant kterym se snazite maskovat telesny pach (a nekdy je to HROZNE).
Nektere zeny se take myli v tom, ze se natrou antipespirantem pokazde nez se obleknou - a pred tim nejsou dokonale ciste. Zadny prostredek k podporeni cistoty a svezesti nebude ucinkovat na spocene jiz pachnouci telo. Vzdy jenom na ciste vydrhnutou vyholenou pokozku.
Není tady
Jo mně to taky napadlo e to bude tím deodorantem - a navíc je při pocení k ničemu...
Není tady
Proti pocení v podpádí pouívám anti-perspirant od Adidasu - Cool gel, anebo od Lady speed stick taky gel. Člověk není spocený a není ulepený jako od jiných přípravků. Ale nikdy jsem nemohla mít tuhý deodorant ten se lepil.
Není tady
Ty fleky se asi dělají po antiperspirantu co mají pudrové sloení.
Není tady
Take asi zkouet a zkouet, a člověk najde co vyhovuje jeho pleti...
Není tady
ja pouzivam driclor..v podpazi uz se nepotim vubec a jsem v pohode:))
Není tady
Já pouívám roky "adidas". Parfémy, nikdy mi neudělaly fleky.
Ted jsem si koupila "adidas" Quick DRY.
Je to anti-perspirant, hned uschne, nelepí, nedělá fleky ani na bílém prádle. Voní celý den- stojí kolem 60 Kč.
Není tady