29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Barborko,všechno co jsem napsala je pravda .Je ze Stráže nad Ohří.Znám jí moc dobře takže to není vtip ale holá pravda.Docela mě vytáší jak jí vidím na co si hraje když je to obyčejná štětka.Válela se s každým cikánem a ted si hraje na paní důležitou.
Není tady
Kdyby ty peníze vyhrál někdo jiný, tak by ohlasy byly úplně stejné - je takový/a, makový/a, peníze si nezaslouží... Výsledky jsou zfalšové. Přála bych výhru tomu nebo tomu.
Holt závist je hrozná věc.
Není tady
No nevím, mě Tony vyloženě vadil...moralista až na půdu, ale do pusy si nevidí, sám největší expert v tom, co kritizuje. Takový lidi fakt nesnáším. Mě osobně nejvíc seděla Marcy, Pavel se mi líbil jako chlap, ale mít ho doma, tak za týden budu tak na pohodu, že ho zabiju :-)).
Není tady
Taky je mi jedno kdo to vyhrál. At si Prima strčí ty peníze do kapsy komu chce.
Nevím, jestli tady někdo závidí, co bysme z toho asi měli. Já jen říkám, že Tondu znám léta, každopádně za ním nepůjdu, aby mi přidal na zmrzlinu.
Když vyhrál Vladko, každýmu vadilo, že je to gay, Superstar zase Cikán-Rom a Aneta nebyla pro někoho dost přitažlivá.
A co třeba Kurt Nielsen, světová Superstar? Ten zase nebyl nikomu dobrej, protože to nebyl prvoplánovej krasavec.
Takže těžko soudit, že?
Není tady
End napsal(a):
Já si myslím že je to jeden velkej podvod.Tony vyhrál jenom proto že se Renata-mimochodem Mystriková strašně moc snažila a jak jí znám tak se vyspala ským to šlo.Je to vychcaná mrcha a nedovolila bych si něco takovýho napsat kdybych nevěděla že je to pravda.Je to obyčejná vesnická nána která utekla do Prahy protože utíkala před svojí minulostí šlapky.Proto tam ted prodává dům a nikdo ho nechce.Proto nechce mluvit a lže když někdo mluví o jejich rodičích.Byla přitom když její maminka upadla ze schodů a místo toho aby jí pomohla tak jí tam nechala umřít.Mluví o tom celá Stráž.A kde se naučila tak pěkně romsky -taky ve Stráži-mezi romama,za jednoho byla provdaná ale protože je jako ženská k ničemu tak jí nakop do pr....Vyspala se s každým chlapem v týhle vesnici. Každej člověk ve Stráži Vám to portvdí-je to málá vesnička a každej tam zná každýho.Jí tam ale každej nesnáší a proto utekla.Její táta se za ní tak styděl až se zastřelil .
Každá věta je pravdivá a nemluví ze mě zášť.Je to mrcha a Tony dřív nebo později zjistí jakou veš si pustil do kožichu.Výhru mu přeji ale jí(Renatu) mu teda ani co se za nehet vejde nezávidím.
Ty brďo! To je nářez. No a co? I kdyby to bylo všechno pravda, tak si ty peníze aspoň zasloužil/a Já jim to moc přeju. Jsou to s Tonym takový čumáky, akorát mi k sobě pasujou, stejné typy. Já jim fandím a když čtu , jak jim to někdo nepřeje, tak jim to přeju ještě víc. Sama sobě bych to taky přála, ale třeba se Tony slituje a jednou, až mne potká, dá mi alespoň část své renty. vydržel tam dost dlouho na to, aby se mu ty kačky nasypaly. Tak proč ne. Od tom ta soutěž přece je - kdo déle vydrží a kdo dostane nejvíc hlasů, takže Toníku, jen si to užij.
Můj táta by se určitě nezastřelil, ani kdyby se za mne styděl. je psychicky stabilní, maximálně by mi rozbil hubu. To jsou ale výplody
Není tady
No Renatu osobně neznám, takže se nechci vyjadřovat k tomu, co se o ní výše píše, ale je pravda, že vizáží vypadá, že toho má dost za sebou. Ostatně i Tonda je dost vyžilý mužský....
Není tady
Electra napsal(a):
Jakub byl vážně dílo. A to po celou dobu ve vile. Když jsem ho vídala sem tam jako moderátora, nikdy bych do něj neřekla, že je tak tragickej.
Ovšem včera jsem mu dala zapravdu, když mluvil o tom, kde asi jsou hlasy pro Márcy.....
To, že byl vítěz předem jasný je mi ale velmi líto. Škoda, že se nedá ničemu věřit.
Pravda je také to, že se nedá věřit bulvárům - i když teda, jak se říká - na každém šprochu, pravdy trochu. Tady té pravdy bude asi dost.
Určitě jsou lidé kterým byl Tonda sympatický a fandili mu. Ale já například z okolí neznám nikoho, kdo by mu v duelech přál.
Nevím také jak by mě měl ohromit člověk, který se chce podřezat, když nemá cigarety, který uráží a zesměšnuje druhé, který skládá básně pro vypadnutého Martina, který píše věci typu T+R=VLLSPP..... jako děti na prvním stupni ZŠ, který pro pobavení šišlá, pitroří se a říká - jsi blbá, užížnu ti hlavu......
Mrzí mě kdo vyhrál.
Zdarec :-)
To je staršně relativní. já zase z okolí neznám nikoho, kdo by posílal hlasy Marcy, byla tragická. A Marii už vůbec ne - taková slepička potetovaná, co svezla do finále díky tomu, že páni si hráli na gentlemany. A co tam předvedla - jak se hezky opila a udělala pěkné po*no show on-line, to se jí moc povedlo. Pobíhání nahatého Pluta a jeho snaha roztřískat tam vše a naházet to do bazénu...a věčně opitý pelán, vždy svěží a na pohodu...takovýho pecána mít doma, hrůza. fandila jsem Karol a Karin. Karol skvělá a vtipná ženská, přesně moje krevní skupina a Karin taky fajn. Škoda jich. Já jsem strašně ráda, že si ty peníze neodšmejkala Marcy a Marie, poslala jsem Tonymu 4 hlasy! Ač bych ho jako chlapa nemusela, mám jinou představu, z toho, co se tam slezlo, tak by to nebyla nejhorší volba. Lepší než Pelán s tím jeho prohnilým křeslem, přesně jak to řekl pity - tak já teď budu od rána do večera chlastat a válet se tu a národ mne bude milovat Jo, vlastně, ještě Pitymu jsem to strašně přála, takovej puclíček mazlivá a krásnej, fakt krásnej klučina, nádherné oči a čumáček.
Není tady
Iveta X napsal(a):
No Renatu osobně neznám, takže se nechci vyjadřovat k tomu, co se o ní výše píše, ale je pravda, že vizáží vypadá, že toho má dost za sebou. Ostatně i Tonda je dost vyžilý mužský....
Ano, náramně k sobě jdou, to je ten noční život
Není tady
Znám jí osobně a vím že je štětka.V žádným případě jí to nezávidím ani není co.Před celým národem se ukázala jako štětka už když byla v BB na Nově.Jenom že je to přefikaná svině tak si moc dobře spočítala že když neměla ne Schreka tak musela pro ty prachy poslat Tondu do VV.Nemám tedy důvod jí něco závidět-konec konců je to jenom Toníkovo matračka a i ta se časem proleží a musí se vyměnit.Osobně proti Tonymu nic nemám ale pěkně ukázaly jak se dá dněšní člověk oblbnout.
Není tady
Nety napsal(a):
Iveta X napsal(a):
Nevím, jestli by vyžilý mužský měl figuru, jako Tonda, tak pak takovýho chci. Škoda, je pro měě dost malej.
Pro tebe taky, Netynko..
Není tady
End napsal(a):
Znám jí osobně a vím že je štětka.V žádným případě jí to nezávidím ani není co.Před celým národem se ukázala jako štětka už když byla v BB na Nově.Jenom že je to přefikaná svině tak si moc dobře spočítala že když neměla ne Schreka tak musela pro ty prachy poslat Tondu do VV.Nemám tedy důvod jí něco závidět-konec konců je to jenom Toníkovo matračka a i ta se časem proleží a musí se vyměnit.Osobně proti Tonymu nic nemám ale pěkně ukázaly jak se dá dněšní člověk oblbnout.
Každý je nějaký. Kdo je bez viny ať hodí kamenem. Bacha ať tě netrefí.
Není tady
choysia napsal(a):
Nety napsal(a):
Iveta X napsal(a):
Nevím, jestli by vyžilý mužský měl figuru, jako Tonda, tak pak takovýho chci. Škoda, je pro měě dost malej.
Pro tebe taky, Netynko..
Já nemyslím vyžilý - jako tělo, to tělo, to je akždopádně kvalitní. On vůbec vypadá dobře. Spíš v obličeji se mi zdá takovej malinko použitej. Ale ono to může i zkreslovat. Kupříkladu, když jsem zjistila, kolik je let některým dalším bojovníkům o miliony, dost jsem se vyděsila. ještě, že jsem do teho konkurzu nešla, jednak bych ty miliony Tonymu vyfoukla a za další bych vypadla na obrazovce určitě hrozně starší. A to by se mi vůbec nelíbilo
Není tady
End napsal(a):
nonono, to jsou slova. tak jí tu nedělej tolik reklamu, cožpak nevíš, že i špatná reklama je reklama? A jestli je štětka, tak si myslím, že se docela vypracovala! Holt šikovná holka, tak aspoň můžou s Tonym jeden byt pronajímat a druhý si z renty ještě lépe zařídit. On si koupí tu motorku a hadry a účast ve VV ho bude už živit až do stáří. Má docela fajn projev, umí mluvit, rychle reaguje, myslím, že se brzy z něj stane nějaký moderátor nebo podobně. A přinese Renče do domácnosti víc chechtáčků
Není tady
To maj ze solárka, budou za chvíli zcvrklý jako rozinky A vem si, co vyhulí cigaret, to je kombinace.
To víš, napravená kuřačka.
Není tady
End tedy jsem daleko od toho se Renaty nebo Tonyho zastávat, ale tohle je fakt nechutný. Informace ze zdroje jedna paní povídala a budeš to tady vydávat za něco zaručenýho. Jak můžeš vědět jak to bylo s jejími rodiči ?? Víš houby, akorát co se povídá po vsi, Renata možná je vesnická nána, ale určitě není sama.
Není tady
Tiina:nejsou to informace ale holá fakta.Ta trubka byla provdaná do mí rodiny takže vím co píšu.A s jejímy rodiči to vím moc dobře protože se moc přátelily s mími rodiči -tak proto.Nedovolila bych si napsat něco co by nebyla pravda.Takže když víš h.... tak se nezastávej!
Není tady
End napsal(a):
Já si myslím že je to jeden velkej podvod.Tony vyhrál jenom proto že se Renata-mimochodem Mystriková strašně moc snažila a jak jí znám tak se vyspala ským to šlo.Je to vychcaná mrcha a nedovolila bych si něco takovýho napsat kdybych nevěděla že je to pravda.Je to obyčejná vesnická nána která utekla do Prahy protože utíkala před svojí minulostí šlapky.Proto tam ted prodává dům a nikdo ho nechce.Proto nechce mluvit a lže když někdo mluví o jejich rodičích.Byla přitom když její maminka upadla ze schodů a místo toho aby jí pomohla tak jí tam nechala umřít.Mluví o tom celá Stráž.A kde se naučila tak pěkně romsky -taky ve Stráži-mezi romama,za jednoho byla provdaná ale protože je jako ženská k ničemu tak jí nakop do pr....Vyspala se s každým chlapem v týhle vesnici. Každej člověk ve Stráži Vám to portvdí-je to málá vesnička a každej tam zná každýho.Jí tam ale každej nesnáší a proto utekla.Její táta se za ní tak styděl až se zastřelil .
Každá věta je pravdivá a nemluví ze mě zášť.Je to mrcha a Tony dřív nebo později zjistí jakou veš si pustil do kožichu.Výhru mu přeji ale jí(Renatu) mu teda ani co se za nehet vejde nezávidím.
...byla provdána za roma.... tak ty jsi z té romské rodiny, proto ten chybný pravopis. Už to chápu.
Není tady
Tiina napsal(a):
No nevím, mě Tony vyloženě vadil...moralista až na půdu, ale do pusy si nevidí, sám největší expert v tom, co kritizuje. Takový lidi fakt nesnáším. Mě osobně nejvíc seděla Marcy, Pavel se mi líbil jako chlap, ale mít ho doma, tak za týden budu tak na pohodu, že ho zabiju :-)).
Ty jo tak to je přesně můj názor - moc hezky si to napsala - moralista až na půdu.........
Akorát teda Pavel se mi jako chlap nelíbil a jeho chování sedláka mi taky nesedělo. Ale v duelu proti Tondovi, jsem mu tedy fandila. Přála jsem raděj vyhraný duel slušnýmu normálnímu klukovi, než pokřivenýmu charakterovi.
Je pravda, že to byla hra, a že vlastně taktiku nemáme právo nikomu vyčítat - takže bych to neměla mít za zlé ani Tondovi. Ale tu jeho jsem stejně nějak nerozdejchala.
Pluto sice lítal nahatej a choval se jako blbeček, ale udělal to jednou, kdežto Tonda rozbil ve vzteku dveře a také se dokázal velice nepříjemně k ostatním chovat - urážet, zesměšnovat.
Hrozně každého hlídal - někdo moc brečel, někdo moc taktizoval, někdo moc chlastal, vůbec jim tam nedovolil volně dýchat.
Ale co dělal on??? 3x do týdne chtěl domu, plakal jak to nezvládá, pil i kouřil..... Takovýho chlapa vážně neobdivuju a to ani kdyby mi napsal báseň, nebo namaloval 10 srdíček...
Není tady
aprill napsal(a):
End napsal(a):
Každá věta je pravdivá a nemluví ze mě zášť.Je to mrcha a Tony dřív nebo později zjistí jakou veš si pustil do kožichu.Výhru mu přeji ale jí(Renatu) mu teda ani co se za nehet vejde nezávidím....byla provdána za roma.... tak ty jsi z té romské rodiny, proto ten chybný pravopis. Už to chápu.
Můžu se zeptat, kde jsou chyby v pravopise?
Nepočítej čárky vevětách...
Není tady
End napsal(a):
Tiina:nejsou to informace ale holá fakta.Ta trubka byla provdaná do mí rodiny takže vím co píšu.A s jejímy rodiči to vím moc dobře protože se moc přátelily s mími rodiči -tak proto.Nedovolila bych si napsat něco co by nebyla pravda.Takže když víš h.... tak se nezastávej!
Ty tam ty chyby nevidíš? Měla jsem na mysli příspěvky od End.
Upravil(a) aprill (12. 6. 2006 16:37)
Není tady
aprill napsal(a):
End napsal(a):
Ty tam ty chyby nevidíš?
Tady jo, ale v tom dlouhým příspěvku ne, proto se ptám.
Není tady
aprill: to že nanapíšu někde čárku nebo písmeno není předmětem této dikuse.Ty jsi určitě bezchybná a přestaň mě urážet já nejsem romka a nechápu proč se chováš jako rasistka-hlupačko!!
Není tady
End děvče, děvče sorry, ale informace z doslechu prostě neberu. To, že byla provdaná do tvé rodiny pořád neberu jako důkaz. Rodina je leccos, třeba bratranec strýčka z desátého kolena.
A co se té inteligence týká..no nevím, ale dle tvého pravopisu a stylu vyjadřování obecně na tom nebudeš o moc líp.
Není tady
End napsal(a):
aprill: to že nanapíšu někde čárku nebo písmeno není předmětem této dikuse.Ty jsi určitě bezchybná a přestaň mě urážet já nejsem romka a nechápu proč se chováš jako rasistka-hlupačko!!
Dík.
Já jsem nezačala nikoho napadat a urážet. Mimochodem, ty jsi napsala, že se Renáta provdala do vaší rodiny a vzala si roma. Hlavně jsem narážela na i/y. Čárky a háčky mě až tak neberou.
Není tady
Umíte něco jinýho než se návážet do někoho kdo udělá pravopisnou chybu?Tady přeci šlo o reakci na Tonyho a tu jeho trubku.
To jste hrdinky když někoho strapňujete co?
Jste *** nic jinýho.Nikdo nemá právo někoho soudit podle pár řádků .Akorát jste se zas ukázaly-samá rasistka a moralistka.
Všem těm co mě neodsoudily a braly můj příspěvěk normálně se omlouvám.
Voni totiž dámy Tiina a aprill jsou tak dokanalé že neumí nic jinýho než blbě psát a když už nic jinýho tak poukazovat na chybičky..
Prosím, vulgární nadávky vynechejte, jsou v rozporu s pravidly tohoto fóra. Děkujeme !
Není tady