6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, nemáte tip, kde se dá koupit pěnové puzzle na zem??? Nemůu ho nějak sehnat a bylo by pro mne lepí cíleně někam zajít a koupit ho. Malej se mi začal plazit dozadu a současné dečky co má, nějak nestačí Předevčírem s tím aktivně začal a jako první se mi skulil z pohovky. Natěstí, jak se plazí dozadu, tak první si sedl na zadeček a já ho stačila zachytit, aby nedopadl hůř! No málem mě trefilo!!! Take teď leíme zásadně na zemi a potřebujeme něco co zabrání chladu a bude dostatečně velké na plazení, z čeho mi vychází nejlíp to pěnové puzzle
Není tady
Alex, vsude ve vetsich prodejnach s koberci by je meli mit. Taky jsem je videla v Hornbachu.
Jinak Barunka je uz taky na zemi, ale my nemame koberce, takze vsude mam velke deky. No moc prakticke to neni.
Není tady
Já právě nemám taky koberce a pod náma je sklep, take docela chladno. Musíme to trochu tady utěsnit doma celkově, proto se mi zdá to puzzle docela ikovné. Viděli jsme to u příbuzných. A navíc deky se mu při plazení krčí :-)
Není tady
Ahoj Alexx,ted jsem to puzzle viděla v letáku Penny market a taky jsem to jednou viděla v Tesku.My to puzzle mame od vagrové a je to fakt super a je to teploučké.
Není tady
Ahoj holky, teď jsem nala následující článek o puzzle, tak si to prosím přečtěte: http://www.spotrebitele.cz/clanek.shtml?x=238964
239/05
Česká republika
Hračky. Pěnové puzzle EVA Puzzle Mats abeceda (LF 53873). Vyrobeno v Číně.
Chemické riziko. Vysoká koncentrace chemických látek, které mohou vyvolat podrádění sliznice dýchacích cest, očí a pokoky rukou dětí. Puzzle nesplňuje poadavky Směrnice o bezpečnosti hraček a přísluných evropských norem.
Úřady zakázaly uvedení výrobku na trh a nařídily zveřejnění varování.
Není tady
Já taky slyela, e některá ta puzzle jsou závadná, ale ne vechny. Prý se to pozná hlavně tím, e kdy je vytáhnete z obalu, tak je hrozně cítit charakteristický zápach, takový nepříjemný, kdeto nezávadné puzzle by mělo být bez této "výrazné vůně" Kadopádně je dobré kadé puzzle nechat předem řádně vyvětrat. Já taky malému puzzle koupila, kdy byl mimi, a dodnes nám slouí, teď u sice ne na lezení, ale na skládání. Určitě doporučuju
Není tady
My u doma puzzle máme (koupili jsme na Andělu v hračkářství Pompo). Doktorka říká, e je to dobré na záda...
Není tady
Alex - naposledy jsem je viděla v Makru ve Stodůlkách. Mají tam několik různých druhů. Taky to budeme kupovat. Máme na zemi pouze parkety nebo dlabu.
Není tady
My jsme je měli taky na parketach v pokojíčku a do dneka,ne jsem si přečetla e muou být kodlivé.Kdy jsme je nové rozbalili tak smrděli tak e jsme je museli dát na týden na balkon.Ted zpětně uvauju e zhruba od te doby má Terezka ekzém.sice to nemusí souviset zrovna s tím ale za zkouku nic nedám.Z jiného hlediska jsem s nima byla hodně spokojená,bylo nám pěkně teplo na nohy a vypadalo to hezky.
Není tady
No já hledala na internetu, kde bych to koupila, a nala jsem i to vyjádření od sdruení ochrany spotřebitele. Docela bych nerada, aby malej z toho něco chytl. Jene to je asi se vím, záleí, kde se to koupí a jestli to má nějakej českej atest. Jen jsem chtěla, abyste daly pozor na mimísky! Přítelova sestra to má taky, tak jsem to chtěla okoukat, jene kdy jsme nali to vyjádření o moné kodlivosti, hned jsme jí volali a zřejmě to bude vyhazovat, protoe to má z druhé ruky a nezná původ :-(
Není tady
Zdravím, já jsem nějaké zahlídla na http://www.i-puzzle.cz, zaměřují se spí na prodej běných puzzle, které tu kupujeme docela pravidelně pro nae větí děti, ale myslím, e tam najdete, co hledáte. Mám s nimi samé dobré zkuenosti, take ráda doporučím.
Není tady
Určitě se jim to bude hodit; jejich děti u taky trochu povyrostly.
Není tady