|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobrá, takže jsme odsouhlasili PO 26.6., ostatní se zdrželi hlasování
Tak teď mi pošlete návrh na čas srazu. Mě je to celkem jedno...
Není tady
Tak 26. nemůžeme zas my.Jdeme na další očkování.Tak holky alespoň foťte jak o závod a už se těším na fotečky.Papapa
Není tady
Jituš, neboj zanedlouho bude další srazík - (Petřín, Kampa, Vyšehrad...). Souris, taky bych to viděla dopoledne, tak v 10h na metru Luka? Já čekám ještě na sms od Karal, kde by bylo místo srazu nejlepší.., takže místo ještě potvrdím. Pro neználky těchto končin doporučuji použít vyhledávání spojení na www.dp-praha.cz (ale to asi znáte) 
Není tady
no to bude !!!! Představte si 10 mamin s kočárkem jak krosí v parku

těeším se
Není tady
Můžeme dát závod v běhu na 100 metrů s kočárkem
Už se na vás, maminky, těšíme. A Jíťo neboj, určitě to nebude poslední sraz

Není tady
Takže to zrekapitulujeme - jsme domluvený na 26.6. PO (10 hod.), start: metro Lužiny - cíl: park
Koupím kulatý sušenky, abychom mohli rozdávat medaile 
Není tady
Včera mi napsal Karal, že je to fajn místo srazu, takže to co jsem napsala výše platí
účast nutná - omluvenky se nepřijímají 
Není tady
Ještě Peti objednej počasí, ve slejváku mě tam nikdo nedostane 

Není tady
A ještě jeden dotaz na Peťu - někde jsi psala, že už chodíš na nějaký cvičení - kdy si s tím začla? Bojím se, aby to se mnou neseklo, přeci jen tolik měsíců bez pohybu a porod tělo trochu odrovnají. Takže myslíš, že po šestinedělí začít cvičit naplno je ok? Zítra už plánuju squash, to fakt asi padnu.

Není tady
Já jsem začala s cvičením hned po porodu (doma po 20 min. - kalanetika) a k tomu po skončení šestinedělí - p-class u nás ve fitku. Squash bych taky ráda
Chodili jsme k nám skoro každý týden.. No, každopádně chci co nejdříve na kolo, protože to je sport number one - člověk je na vzduchu a po pár kilometrech se zchladí pivíčkem 
PS: objednám u hydrometerologů - polojasno až jasno, teplota 20 stupňů, mírný severozápadní vítr 5m/s. 
Není tady
Peto, kolo po porodu se zrovna moc nedoporucuje, az tak po trech mesicich. Ale ty uz jsi nekde psala, ze mas brisko hezky plochy, tak to asi uz je v pohode :-) Sportu zdar.

Není tady
No, plochý
je rovný, ale nevypracovaný, a když si sednu, tak vyleze přebytečná kůže, ale pracuju na tom
Apropo, dva nebo tři měsíce, to už nehraje roli...
Zítra sportu zdar, já jdu do fitka na ten p-class, takže při tomhle šíleným vedru padnu...
Není tady
Ahoj maminy,
Ivagrun koukám že jsi také pěkně akční maminka
Já jsem ještě bez Filípka nikde sama nebyla 
Jinak myslím, že cvičení je o.k., pokud už se cítíš dobře, tak nic nebrání. Já také cvičím od konce šestinedělí a bez problémů.
Taky doufám, že nám na srazík vyjde počasí. Kdyby mělo být vedro jako teď, bylo by to celkem šílený.
Tak hezký den, pa pá
Není tady
Tak mi začíná být líto,že se nezůčastníme.Jestli budete jen klevetit a nefotit,tak si na vás dojdem. 
Není tady
Tak hlásím, že má být 25-29 stupňů polojasno v pondělí, takže to vypadá, že to odpískáme a počkáme, až se umoudří počasí.
Není tady
Teď jsme se vrátili od doktorky, takže v PO jdeme dát naušničky, takže sraz opravdu přesuneme na jindy. Tyhle vedra mají být tak měsíc, a pak se to má zlepšit.
Není tady
To jsem ráda, že to přesuneme, už jsem se stejně rozhodla, že bych tam nešla
To póčo je pro miminka hrozný 

Není tady
Je taky jsem rada, vcera se mi Tomik s kocarku malem vyparil. Byli jsme cely den na cestach a byl cervenoucky spoceny, tak jsme mu musela chladit nozicky vodou. Uz nikam radsi nebudu chodit :-). Vcera jsem se o nej fakt bala :-(
Není tady
Teď si čtu,že srazík bude jindy,to je fajn,my se tak těšíme až vás všechny uvidíme a takhle by nám to uteklo.Zítra jdem na další očkování,tak snad to bude jako prvně bez reakce.Snad to vedro tomu nebude přitěžovat. 
Není tady
Takže změníme termín a počkáme jak bude později. Jinak potom pro klid v duši, poblíž toho parku na Lužinách máme malinkatý domeček, ve kterém je chládeček, kuchyňka a koupelna, takže je to možno použít k přebalování, kojení a jiným odpočinkům. Třeba kafíčkao atd. To hlavně pro maminky z daleka, aby věděly, že si mají kde odpočinou a připravit se pak na cestu domů
Samozřejmě to třeba nebude ani potřeba, ale třeba taky ano 
zítra nastupuju na pracák a měla jsem to dost nabušené, abych ten srazík stihla, ale díky sms od Péti nebudu jako ucho stát zítra na metru a koukat podezřele na každou maminku s kočíkem 
Není tady