|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
tak jsme měli s PetrouZ srazík v Řepích. Nikdo další nedorazil
asi proto, že nikdo jiný o tom srazu nevěděl
Peťulka na nás už s Nelinkou čekaly a moc jim to slušelo. Mají krásný červený kočárek a Nelinka je roztomilé miminko (oproti Verunce je to diblík
)
Šly jsme do parku a celou dobu jsme kecaly. Verunka se vzbudila a chtěla trochu koukat po okolí, takže jsem se pronesla, zato Nelinka ne a ne zabrat. Spinkat chtěla! ale prostě to fakt nešlo. Pak Verunka zase dobrovolně usnula a dokonce i Nelinka na chvilku zabrala. Takže jsme měly s Petrou asi 20 minut klídeček 
Pusinky jsme nezastavily a příště jedeme ke Karal na Stodůlky 
Akorát jsem táhla foťák, ať udělám nějaké důkazy a zapomněla jsem na něj 
tak takhle srazíky začínají, kdo se příště přidá????
Není tady
Jak to,že jsem se nezůčastnila?Jsem to alehňup.
Prosím až bude další srazík musíte do mě kopnout.Dík.
Není tady

Až se uzdravíme, taky bychom rádi poznali své kamarády a kamarádky z Babinetu! Malej se už dává dopořádku, jenže pro změnu teď mě bolí v krku a přidává se rýma :-) Taky v příštím týdnu budeme mít nový kočárek, který snad bude lehčí než ten co máme, takže myslím, že už by nic nemělo bránit. Měla bych se taky sejít s Giou, která je prozatím stále těhulka, ale brzy se k nám přidá :-) Moc se na vás těšíme!!!

Není tady
No teda holky, takhle soukromničíte jo?
Já blbec si celej tejden rikam, ze sem napisu, ze v sobotu /tedy dnes/, je v parku v Kunraticích "dětský den". Příště si vzpomenu dřív. Přeci jen ale kdo nemáte nic v plánu, tak to začíná ve 14,00. Naši drobečkové tedy soutěžit nemohou, ale bývá to tam pěkné a dá se tam posedět. Takže pokud někdo dorazíte...mám kočárek do oranžova :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Není tady
No my už máme kočár nastartovanej, stačí říct kam máme dorazit. Už se moooc těšíme. Moc by se mi hodil čtvrtek 22.6. kolem oběda, to budu v Praze, jinak bydlim kousek za Prahou, ale neni to zas takovej problem. Co vy na to? Ale ty Stodůlky je teda pr... světa, nic bližšího vás nenapadlo? :-)

Není tady
ivagrun napsal(a):
No my už máme kočár nastartovanej, stačí říct kam máme dorazit. Už se moooc těšíme. Moc by se mi hodil čtvrtek 22.6. kolem oběda, to budu v Praze, jinak bydlim kousek za Prahou, ale neni to zas takovej problem. Co vy na to? Ale ty Stodůlky je teda pr... světa, nic bližšího vás nenapadlo? :-)
Já te snad na zadny diskuzi nechytnu,abych se dozvedela ze ktere casti jsi? 
Není tady
Taky bych se rada pridala. V pondeli jsem byla na kurziku masazi miminek a tam jedna maminka vypravela jak se jich takhle seslo 12 kocarku a jezdili Prahou. Myslim, ze to byl asi boj :-).Ale nejaky parcik nebo Vysehrad je super. Dejte vedet a my se pridame :-)
Není tady
Misho: Vám to holky taky moc slušelo
Já měla sebou taktéž foťák, ale nějak nebyl čas na pózování, tak příště....
Tak bychom mohli naplánovat něco na toho 22.6., když bude Ivagrun v Praze. Posílejte návrhy, abychom se do té doby domluvili. Prozatím tu máme: Sodůlky (výlet za Karal), Vyšehrad (po stopách historie)....
Není tady

Co třeba Kampa park?

Není tady
Kampa mě taky napadla dneska, když jsme jeli směrem k Vltavě na t-mobile párty.. Já jsem pro 
Není tady
Pro mě je dobrej Vyšehrad, ale je mi jasný, že každýmu vyhovuje něco jinýho. Už se stejně vidim, jak se táhnu na ty Stodůlky, vy mě holky zničíte

Není tady
My berem jakýkoli kout v Praze,jsme pojízdní -sice mhd,ale nám to neva a dojedem všude. 
Není tady
Taky sjedem kamkoliv akorat se nam nehodi ten termin 22.6., jdeme na ockovani ale to se neda nic delat, tak se holt pripojime priste. Jinak je tu urcute vice mist kam se da vyrazit, pry je dobry letohradek Hvezda, nebo co treba sportovni vykon na Petrin :-))))?
Není tady
Petřín i Vyšehrad jsou výborný.Tam se s kočárama nebudeme muset schovávat do zástupu.
Sportovní výkon mi neva,jen se teď po porodu strašně potím.
Kampa je taky super prostě to mám všude kousek.A Stodůlky mám taky metrem za chvilenku.
Není tady
Martina napsal(a):
Taky sjedem kamkoliv akorat se nam nehodi ten termin 22.6., jdeme na ockovani ale to se neda nic delat, tak se holt pripojime priste. Jinak je tu urcute vice mist kam se da vyrazit, pry je dobry letohradek Hvezda, nebo co treba sportovni vykon na Petrin :-))))?
Nikdy se asi nesejdem vsechny, ale po částech to bude možná lepší. To se i líp pokecá. Tak příště vybíráš termín ty, Marti 

Není tady
Já si myslím, že těch srazíků bude víc.. Jelikož jsem s Nelčou ještě MHD nikde nebyla, tak bych s ní poprvé zkusila ty Stodůlky (výlet za Karal). Ivagrun, tak nechceš přesunout výlet do Prahy na jiný datum, páč jsem teď zjistila, že 22.6. do poradny...
Není tady
Mně je to celkem jedno, toho 22. jdu na kontrolu po šestinedělí, tak vim určitě, že v Praze budu. Ale teď chci stejně do tý Prahy stověžatý jezdit častějc - právě si hledám nějaký cvičení, ale s miminkem a hlídáním je to problém...
Chtěla bych něco náročnějšího než posilování pánevního dna
ale miminko mi nikde nevezmou.
Asi to budu řešit tak, že budu chodit večer, až bude moct hlídat doma manžel. Ale to je mi zas líto toho společnýho času s ním, kterýho teď moc nemáme. Ach jo, to je problém to je problém...

No nic, jdu si aspoň oholit nohy a umýt hlavu, ať nevypadám jak žena na mateřský 
Krásný slunečný den všem 

Není tady
Ivagrun, já mám vyhrazený čtvrtky jenom pro sebe
Chodím k nám do fitka na p-class a s cestou jsem doma za hoďku a půl.. Jinak doma si během dne tak po 20 min. zacvičím, ale není to ono.. No, máme už koupenou zahrádku a nosič, takže až pojedeme zanedlouho do Varů, tak si tam vyšlápnu nějaký krpál 
Napiš jiný datum, který by se ti hodil. Já dám vědět Karal, jestli je to o.k. a vyrazíme provětrat naše mrňata 
Není tady
tak úterý 20.? To máme ráno poradnu, tak si uděláme cestovatelský den. Nebo pak kdykoliv ten týden poté.
Na cvičení stejně budu asi nakonec chodit tady u nás, ale bojim se, jaký to bude. já bych nejradši taebo nebo spinning, ale tady u nás je jen aerobic, na to já moc nejsem, nejsem pohybově moc nadaná a tohleto tanyny tanyny pro mě moc není 

Není tady
Pro mě tanyny tanyny taky moc nění. Bohužel od sedmi večer nic jiného není
takže se půl hodiny učím šílenou sestavu, pak pustí nějakou superychlou disco písničku a křepčíme tam o sto šest
Já se nejvíc těším na posledních dvacet minut a posilovačku 
Tak to odložíme na ten další týden, protože Souris nemůže ani toho 20.6. Napíšu Karal, který den by se jí hodil...
Není tady
Tak děvčata mám tu návrh na 2.sraz aneb s kočárkama až na konec světa (Praha 5-Stodůlky). Psala jsem Karal a je pro, takže posílám návrh na 26.6. (pondělí). Kromě úterý není prý problém i jiný den.. Tak jak vám to vyhovuje? AŤ pokročíme a domluvíme se i na čase 
Není tady