Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 6. 2006 17:28

Michalaa
♥♥-----

Umrela nam Rikinka

.....je mi strasne proste ten nejhorsi den v zivote....Riksa nas dneska opustila uz navzdy
.....urcite si budete pamatovat kdyz jsme psala jak pomoci pri zaduse ci astmatu...ze nas pejsek nemuze dychat a stale kasle,myslim ze si urcite vzpomenete
.....tak dneska 9.6.2006 umrela..teda vlastne byla uspana protoze ze vcerejska na dnesek v noci ji vynechalo nemocne srdicko,prestala dychat a skoro se udusila....po par minutkach se zase chytla(mela nas rada a nechtela nas opustit tak se snazila)ale rano se na ni uz neslo koukat....vite koukala tak jako "prosim tak uz to udelejte nemam uz silu tady svama byt"ty jeji hnedy kulicky:grater:gratergrater proste neco neskutecnyho.Rano jsme se sni rozloucily....hrozny muka opravdu jsem to skoro nezvladla...byla jsem rozhodnuta jestli ji nepomuze tahle lecba tak ji nenecha uz trapit,byla jsem tenkrat silna ale az teprve tedka vim jaky to je odvezt psa ktery svama zije devet let utratit "zachranit"
.....nemuzu moc psat protoze jsem zrala na psychiatra fakt jsem na dne...
.....tady je na pamatku fotecka.....snad to tam dam spravne
http://www.tajgrovka.estranky.cz/fotoal … irectvo/31

Není tady

#2 9. 6. 2006 17:31

Michalaa
♥♥-----

Re: Umrela nam Rikinka

jo jeste jsem chtela...pokud by nekdo vedel o nejakych strankach kde se da vlozit vzpominka...budu rada kdyztak mi poslete adresu.....budu vam vdecna

Není tady

#3 9. 6. 2006 20:51

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Míšo, opustil vás člen rodiny, je přirozené, že to tolik bolí. Udělali jste pro Riksu maximum a budiž ti útěchou, že už se netrápí, že jí nic nebolí. Možná časem budete mít jiné štěňátko, ale Riksa bude mít ve vašich srdcích navždy svoje místo.  Nechci ti říkat, že to rychle přebolí, pravda to není, ale skutečně by se rána v srdíčku zhojila rychleji, kdybyste si nového chlupatého člena rodiny pořídili co nejrychleji.
Hodně štěstí a hodně síly !! hjarta

Není tady

#4 10. 6. 2006 11:51

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

To je mi líto, taky mám dva pejsky... drž se.

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 12. 6. 2006 10:37

Michalaa
♥♥-----

diky holky....zkousim bejt silna a verit tomu ze ji uz nic netrapi...ale stejne pri pohledu na jineho psa si tak silna jeste nepripadam......al asi nejspis ikdyz jsem se zarekla ze uz zadnyho psa tak se poohlidnu po nejakym to utulku a pomuzu tak aspon nejakymu chudackovi bez rodiny....
jinka vam jetse posilam fotecku novyho pelisku nasi Rikinkyhttp://www.tajgrovka.estranky.cz/fotoalbum/zviratka/rikinka-uz-snama-neni/59

Není tady

#6 12. 6. 2006 10:38

Michalaa
♥♥-----

Není tady

#7 12. 6. 2006 12:27

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Mišul,mám to za sebou již 4x a vím, jak strašně to bolí. Moje zlatíčka všechna umírala  na rakovinu v tom nejlepším věku a já byla vždy tak zoufalá, že se to nedalo unést.  Ale pokaždé jsem dala domov dalšímu z útulku nebo týranému. Dakota(ta první, nosím její jméno) ta jediná byla od štěněte. Ti ostatní přicházeli v různém věku a teď mám stafordku Týnu, které je nevímkolik, a je slepá na jedno očko a je stejně úžasná, jako byli ti před ní. Každý pejsek je osobnost, jako lidi. A pokud máš psy ráda, tak to nevydržíš a stejně si nějakého pozveš do svého srdíčka. A ti opuštění ti dají tolik lásky , že si s ní kolikrát ani nevím rady. Tak se drž ,ono to přebolí. Myslím na tebe...

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#8 12. 6. 2006 13:40

Andrejka..
♥♥♥♥♥♥-

teda já mám ted slzy na krajíčku, fakt se mi chce plakat grater je to strašný...vůbec si to nedokážu představit.. grater my máme taky pejska - je to muj milovanej miláček a zlatíčko, jenže má rakovinu..nádor už je hrozně velkej, ale naštěstí jí zatim nic netrápí, nic nebolí...ale šíleně se děsim dne kdy přijdou komplikace a...... no prostě děs!!!! gratergrater vim že se psychicky zhroutim...vážně.. takže přesně vim jak se cítíš Míšo, vážně ti ze srdíčka přeju at to co nejdřív přebolí hjarta

http://tac.families.com/ezb/828984.png
andrejka.1313@seznam.cz
http://moje.dama.cz/img/uf176974.gif

Není tady

#9 12. 6. 2006 18:21

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Taky mám teď při čtení slzy v očích a koukám na mýho rezatýho bobečka Benýska,který tady spinká v klubíčku na mým polštáři.Je to těžký,když nás opustí náš miláček,ale jsem si jistá,že když bude náhodou nemocný a trápil by se,taky to pro něj udělám a nenechám ho trápit.Miško,držím palečky,aby si se už netrápila a vzpomínala s láskou a úsměvem na rtech a s novým kamarádem po svém boku.

Není tady

#10 12. 6. 2006 20:26

asa
♥------

je mi hrozně,zažila jsem to s mojí jezevčicí Betynkou,už nešlo jinak,trápila se.Moc s tebou cítím,vzpomínat na ni budeš pořád.Já tedˇmám Belg.ovčáka,ten má 14let je to náš miláček a něm.ovčáka ten má 2roky.Moc moc zdravím
a hodně síly!!!

Není tady

#11 12. 6. 2006 22:03

Mendy
♥♥♥♥♥--

Taky je mi to moc líto, vím, jaké to je. Vloni na jaře nám umřel náš jezevčík, bylo mu 10 let, měl nemocné srdíčko. Pořídili jsme si jiného pejska, máme ho moc rádi, ale na toho mojeho mazlíčka, kterého jsem měla skoro od dětství nemůžu zapomenout, často pro něj brečím, je mi smutno, už mi takového psa žádný jiný nenahradí. Bolí to.

Není tady

#12 12. 6. 2006 22:28

Michalaa
♥♥-----

uplne zasnu kolik hodnoucej lidicek se na tomhle svete jeste najde hjarta a jeste se vratim k Rikousovi.Tay byla tenkrat nalezenecek,byly ji asi dva ci tri mesice a nasli jsme ji u dalnice na Prahu privazanou na tkanicce od bot.....malem jsme zpusobily dopravni nehodu,ale psa jsme zachranily...cely svuj pomerne dlouhej zivot nam delala radost...zila v panelaku nikdy nani nebyla zadna stiznost nestekala na lidi byla miloucka a ublizit nekomu???to by se radsi kousla do svy nohy :-)a co sni dokazal delat nas syn ???no nekdy i strasny veci :-) ale vsechno brala s usmevem na tlamicce
doufam ze vas stim neotravuji ale mam ji jeste porad plne srdicko a musim se nekomu vyrikat...takze kdyztak sorry :-)
myslim si ze uz nikdy nebudu mit psa takoveho jako je Riksa teda byla...ne vlastne pro me porad jeste je :-) ale urcite nebudu bez ctyrnoheho vylejvace srdicka ci kamarada do deste....nikdy nerekla "tedka me nech ja nemam naladu" takze kyz ne hed tak urcite do neveho bytu si poridime noveho mazlicka....treba bde stejnej jako Riksa...ikdyz vim ze kazdej pes je osobnost......

Není tady

#13 13. 6. 2006 6:37

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

keby si ma videla, ako som ja plakala za škrečkom(!), to by si žasla. mne keby zomrel psík ja by som sa asi zbláznila. v zime ušiel setrin pes, ddav dni sme celá rodina boli akoby  bez duše, všetci sme si poplakali. ja samozrejme najviac keď sa našiel.

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#14 13. 6. 2006 10:37

marianka
♥♥-----

Milá Michaelo, seš pro mě milá už jen proto, že miluješ zvířata a psi ze všeho nejvíc.Dojalo mě to k slzám a vrátila jsem se 3 roky nazpět když mi umřela moje Dášenka. Já nikdy pejska nechtěla, bála jsem se jich , protože mě jako 15letou pes pokousal, ale protože jsme nemohli mít druhé dítě můj tehdy devítiletý syn staršně pejska chtěl. A tak jsem si přinesla od kolegy z práce voříška, malou černobílou kouli se jménem Dášenka.
Bya tak hodná, poslušná a hlavně nás měla strašně ráda. jenže v 6-ti letech dostala záhadnou nemoc ,,Kušingrův syndrom,, a já jsem  sní pochopitelně nastoupila léčebný program i když si spousta lidí tukalo na čelo,, voříšek ,, a dáváš do něj tolik peněz, ale mě vůbec na penězích nezáleželo a věř mi že jsem opravdu nebyla na dvou letních dovolených protože ta léčba byla nákladná. Ovšem nikdo z lékařů mi neřekl, co pejsem při téhle léčbě zažívá a já pochopitelně s ní, Léky které užívala byly na chemoterapii, takže jsem měli doma za 3 měsíce pejska bez chlupů
, pejska který při každém pohledu říkal, proč mi to děláš? Měla neustálý průjem, zvracela a já už ji 2x vezla na tu poslední injekci, ale nikdy jsem to nedokázala, stačil mi její pohled, pohled těch velkých tmavých očí a vzala jsem ji zpátky do tašky a jela domů. Bylo to i pro nás dost psychicky náročné, měli jsme ji staršně rádi.A tak jsem se rozhodla, že ji ty léky dávat nebudu. Chodila jsem s ní každý měsíc ns odběr krve a rozbor moči, a nejdenou byl její stav docela dobrý, srst jí narostla, oči se jí zase smály. Tohle období bohužel trvalo asi 4 měsíce. Pak jsem se jednou vrátila domů a ona kežela v krvi doma, ještě žila, ale ten pohled jejích smutných očí nikdy nezapomenu, nevěděla jsem co se jí stalo, vzala jsem jí do náruče a letěla s ní na veterinu. Když jsem ta dojela a vzala jí do náruče, dívala se na mě  a najednou byl konec. Později jsem se od lékaře dověděla, že jí prasklo následkem užívání těch drastických léků tlusté střevo. Takže v jejích 8-smi letech jsem jí jela vykopat hrobeček, seděla s ní celé odpoledne a byla totálně na dně. Všichni jsme chodili jak tělo bez duše, tolik nám chyběla, strašně. Asi po měsíci jsem to už nevydržela a dojela do útulku. Takže teď mám zase pejska jmenuje se Betynka a aby jí nebylo smutno vzali jsme si ještě jednu ta je velká jmenuje se Agnes, takže máme malou a velkou, jsou to obě kříženci, mají se rády a hlavně mají rády nás a mi je. Ovšem na moji Dášenku nikdy nezapomenu, protože každý pejsem zrovna tak jako člověk je originál. Promiňte že jsem se tak rozepsala, ale musela jsem. Líba

Není tady

#15 13. 6. 2006 10:53

Michalaa
♥♥-----

diky za reakci....tak tedka brecim zase...musim rici ze jsi to mela o milion procent horsi....nase Rikinka umirala ve stavu kdy by nani skoro nikdo nepoznal ze je tak nemocna...ale ten tvuj pribeh je teda vazne drsnej...no nevim jak bych asi zvladala takovej psychickej pres kdyby to zaslo az takhle daleko s nasi Rikinou.....
dneska jdem na hrobecek zase...musim tam zalejvat ty kyticky aby mi tam taky neumrely ikdyz verim ze jim dava Rikinka hodne sily aby rostly,aby jsme nani mely porad zivou pamatku.....
A jak prave pises..kazdej pejsek je necim original,ale ja mam prave strach ze uz nikdy nebudu mit takovyho jako byla Riksa...ta byla proste THE BEST.....pritel ma doma boxerku taky hodna,ale nerada si hraje je takova na psi zivot laksni,pak jeste sestra pritele ma taky boxera ten uz je hravejsi,ale zase je celkem prudkej jak na lidi ci na psi...pak jsme u babicky mely kolii"LASSII" byla taky hodna ale dokazala me i kousnut  a mnoho dalsich psu v mem okoli ale zadnej neni jako Rikina...a uz nikdy nebude..a to me hodne trapi.....ale urcite bude zase jinak nejlepsi...
takze uz musim konit protoze uz ppisu zase blbosti a uz ani nato nevidim protoze mam zas urvany oci......

Není tady

#16 13. 6. 2006 11:02

Andrejka..
♥♥♥♥♥♥-

mrakm napsal(a):

Milá Michaelo, seš pro mě milá už jen proto, že miluješ zvířata a psi ze všeho nejvíc.Dojalo mě to k slzám a vrátila jsem se 3 roky nazpět když mi umřela moje Dášenka. Já nikdy pejska nechtěla, bála jsem se jich , protože mě jako 15letou pes pokousal, ale protože jsme nemohli mít druhé dítě můj tehdy devítiletý syn staršně pejska chtěl. A tak jsem si přinesla od kolegy z práce voříška, malou černobílou kouli se jménem Dášenka.
Bya tak hodná, poslušná a hlavně nás měla strašně ráda. jenže v 6-ti letech dostala záhadnou nemoc ,,Kušingrův syndrom,, a já jsem  sní pochopitelně nastoupila léčebný program i když si spousta lidí tukalo na čelo,, voříšek ,, a dáváš do něj tolik peněz, ale mě vůbec na penězích nezáleželo a věř mi že jsem opravdu nebyla na dvou letních dovolených protože ta léčba byla nákladná. Ovšem nikdo z lékařů mi neřekl, co pejsem při téhle léčbě zažívá a já pochopitelně s ní, Léky které užívala byly na chemoterapii, takže jsem měli doma za 3 měsíce pejska bez chlupů
, pejska který při každém pohledu říkal, proč mi to děláš? Měla neustálý průjem, zvracela a já už ji 2x vezla na tu poslední injekci, ale nikdy jsem to nedokázala, stačil mi její pohled, pohled těch velkých tmavých očí a vzala jsem ji zpátky do tašky a jela domů. Bylo to i pro nás dost psychicky náročné, měli jsme ji staršně rádi.A tak jsem se rozhodla, že ji ty léky dávat nebudu. Chodila jsem s ní každý měsíc ns odběr krve a rozbor moči, a nejdenou byl její stav docela dobrý, srst jí narostla, oči se jí zase smály. Tohle období bohužel trvalo asi 4 měsíce. Pak jsem se jednou vrátila domů a ona kežela v krvi doma, ještě žila, ale ten pohled jejích smutných očí nikdy nezapomenu, nevěděla jsem co se jí stalo, vzala jsem jí do náruče a letěla s ní na veterinu. Když jsem ta dojela a vzala jí do náruče, dívala se na mě  a najednou byl konec. Později jsem se od lékaře dověděla, že jí prasklo následkem užívání těch drastických léků tlusté střevo. Takže v jejích 8-smi letech jsem jí jela vykopat hrobeček, seděla s ní celé odpoledne a byla totálně na dně. Všichni jsme chodili jak tělo bez duše, tolik nám chyběla, strašně. Asi po měsíci jsem to už nevydržela a dojela do útulku. Takže teď mám zase pejska jmenuje se Betynka a aby jí nebylo smutno vzali jsme si ještě jednu ta je velká jmenuje se Agnes, takže máme malou a velkou, jsou to obě kříženci, mají se rády a hlavně mají rády nás a mi je. Ovšem na moji Dášenku nikdy nezapomenu, protože každý pejsem zrovna tak jako člověk je originál. Promiňte že jsem se tak rozepsala, ale musela jsem. Líba

ježiši já tu ted brečim jako malá grater to je tak strašně smutný gratergratergrater

andrejka.1313@seznam.cz

Není tady

#17 13. 6. 2006 19:22

Bronislava
♥♥♥----

Mi taky zemřel pejsek.grater

Upravil(a) Bronislava (15. 6. 2006 17:06)

http://sirmi.ic.cz/cara/155.gif

Není tady

#18 13. 6. 2006 22:56

marianka
♥♥-----

Michalaa napsal(a):

diky za reakci....tak tedka brecim zase...musim rici ze jsi to mela o milion procent horsi....nase Rikinka umirala ve stavu kdy by nani skoro nikdo nepoznal ze je tak nemocna...ale ten tvuj pribeh je teda vazne drsnej...no nevim jak bych asi zvladala takovej psychickej pres kdyby to zaslo az takhle daleko s nasi Rikinou.....
dneska jdem na hrobecek zase...musim tam zalejvat ty kyticky aby mi tam taky neumrely ikdyz verim ze jim dava Rikinka hodne sily aby rostly,aby jsme nani mely porad zivou pamatku.....
A jak prave pises..kazdej pejsek je necim original,ale ja mam prave strach ze uz nikdy nebudu mit takovyho jako byla Riksa...ta byla proste THE BEST.....pritel ma doma boxerku taky hodna,ale nerada si hraje je takova na psi zivot laksni,pak jeste sestra pritele ma taky boxera ten uz je hravejsi,ale zase je celkem prudkej jak na lidi ci na psi...pak jsme u babicky mely kolii"LASSII" byla taky hodna ale dokazala me i kousnut  a mnoho dalsich psu v mem okoli ale zadnej neni jako Rikina...a uz nikdy nebude..a to me hodne trapi.....ale urcite bude zase jinak nejlepsi...
takze uz musim konit protoze uz ppisu zase blbosti a uz ani nato nevidim protoze mam zas urvany oci......

Tak holky, teď už zase bulím já, už toho necháme, moje, teď ty dvě holky Agnesa a Betynka leží vedle mě a já jsem ráda že je mám, že vědí co je jdeme čůrat, pojď něco ti dám, jdeme ven a nebo holky jdu do práce tak tu buďte hodný. Ale jak píšeš Míšo, nikdy to nebude právě ten pejsek co už ti jednou odešel ale to neznamená že bych je neměla ráda mám a moc a kdyby nebylo pro nás na jídlo holky dostanou vždycky, jen doufám že v tuhle chvíly už novýho  pejska máš smile

Není tady

#19 14. 6. 2006 7:40

Michalaa
♥♥-----

mrakm napsal(a):

Michalaa napsal(a):

Tak holky, teď už zase bulím já, už toho necháme, moje, teď ty dvě holky Agnesa a Betynka leží vedle mě a já jsem ráda že je mám, že vědí co je jdeme čůrat, pojď něco ti dám, jdeme ven a nebo holky jdu do práce tak tu buďte hodný. Ale jak píšeš Míšo, nikdy to nebude právě ten pejsek co už ti jednou odešel ale to neznamená že bych je neměla ráda mám a moc a kdyby nebylo pro nás na jídlo holky dostanou vždycky, jen doufám že v tuhle chvíly už novýho  pejska máš smile

ne zatim pejska nemame,ale schanim kde se da..u nas v utulku maj bud starsi pejsky a nebo samy obry a to do panelaku nechci a ty starsi si vzit proste nemuzu...z duvodu naseho synacka..je to smutny,ale nerisknu si to,clovek nevi cim ty chudackove prosly a jak by se mohly zachovat...snad me chapete...takze stale schanim.....dostala jsme mejla kde byl odkaz na krasny stenatko presne to co bych chtea,ale je bohuzel az na slovensku,coz je opravdu pro me daleko...skoda,je kouzelna

Není tady

#20 14. 6. 2006 7:42

Michalaa
♥♥-----

Není tady

#21 14. 6. 2006 7:47

Michalaa
♥♥-----

Není tady

#22 14. 6. 2006 7:53

Michalaa
♥♥-----

http://www.trnava.utulok.sk/zvierata.php?id=246
http://www.trnava.utulok.sk/zvierata.php?id=271
http://www.trnava.utulok.sk/zvierata.ph … php?id=305
a tahle fenecka je kouzelna taky ale uz je vetsich rozmeru :-)http://www.trnava.utulok.sk/zvierata.php?id=257
a tomuhle pejskov bych taky rada doprala domov plny lasky a ne psi arenu,ale to je prave to eho se bojim..evim jak pes reaguje http://www.trnava.utulok.sk/zvierata.php?id=269

ale vsechno je to porat na tom slovensku...tak kdybyste vedely o podobnych pejscich tak dejte avizo

Není tady

#23 14. 6. 2006 8:14

Andrejka..
♥♥♥♥♥♥-

mrakm napsal(a):

Michalaa napsal(a):

moc se mi líbí co jsi napsala, že kdyby nebylo pro vás na jídlo tak pejsci dostanou vždycky..přesně tak je to totiž u nás.. to se radši nenajim já než abych nedala najít našemu miláčkovi.. hjarta vždycky to tak bylo a vždycky to tak bude.. a ted si budeme pořizovat ještě jednoho pejska, už se moc těšim smile

andrejka.1313@seznam.cz

Není tady

#24 14. 6. 2006 12:39

marianka
♥♥-----

díky Andrejko, prostě to tak je a jsem ráda, že tu je tolik dobrých lidí, kteří mají rády pejsky tummenupp, par

Není tady

#25 14. 6. 2006 12:47

marianka
♥♥-----

Michalaa napsal(a):

mrakm napsal(a):

Michalaa napsal(a):

ne zatim pejska nemame,ale schanim kde se da..u nas v utulku maj bud starsi pejsky a nebo samy obry a to do panelaku nechci a ty starsi si vzit proste nemuzu...z duvodu naseho synacka..je to smutny,ale nerisknu si to,clovek nevi cim ty chudackove prosly a jak by se mohly zachovat...snad me chapete...takze stale schanim.....dostala jsme mejla kde byl odkaz na krasny stenatko presne to co bych chtea,ale je bohuzel az na slovensku,coz je opravdu pro me daleko...skoda,je kouzelna

Ahoj Michalo, já nevím odkud jsi, ale mě když to ,, chytne,, tak si zadám do vyhledávače jen útulky a tam se ti nabídne skoro všechno a nebo třeba i v annonci nabízí i zdarma štěnátka. já jsem k Betynce přišla úplnou náhodou, jak už jsem strašně moc chtěla nějaký to štěnátko, jela jsem do útulku a tam někdo den před tím nechal na schodech krabici s pěti štěnaty. Vážili tak kiloa já jsem říkala že si vezmu to co ke mě půjde, musím podotknout, že nebyli moc hezký smile, no a ke mě lezlo to asi nejošklivější, mělo i docela zlý oči a dlouhý nohy, ale prostě chtělo ke mě, tak jsem si jí vzala, no a teď má krásná hnědý oči obkroužené jakoby linkou, ze srandy jí říkáme Kleopatra a nohy má dlouhý pořád, takže někdy to je naše Sklenaříková, ale jinak to je Betunka, moje věrná přítelkyně. Tak ti přeju abys brzy toho vysněnýho pejska našla, smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí