Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 17. 6. 2006 16:23

DankaS
♥♥♥♥---

Re: MS ve fotbale - ach jo, už zase - žárlím

Nikol a co ti na příspěvku Paily přišlo směšné? Následně převratně tvrdíš a my ostatní že jako nebudeme možná souhlasit, že je to jen a jen její problém. S čim se na tom dá nesouhlasit?smile Ty tady oponuješ nějakému příspěvku, který jsem tu vůbec nečetla. Paila snad tvrdí, že by jí přítel měl bavit a nutí ho k tomu? Ty hledáš problém úplně jinde. Ten hlavní podle mě je, že Paile vadí, že její přítel s ní při plánování volného času příliš nepočítá.
Jinak s tím co jsi napsala v závěru v podstatě souhlasím. jen bych poopravila, že až ten hypotetickej chlap zaleze s pivem k fotbalu, tak ona se opět může začít starat o dítě. žádná vana nebo počítačsmile.

Není tady

#77 17. 6. 2006 16:30

DankaS
♥♥♥♥---

Lucy, máš fajn chlapa, když mu poté co přišly na svět děti přestal zbývat na fotbal čas:).  Je ale otázka, jestli každej chlap zvolí starost o dítě před fotbalem. Jinak kdyby přítel Paily volil jako ten tvuj, tak by možná bylo dobrý mít dítě.

Není tady

#78 17. 6. 2006 17:58

Nikol
♥♥♥----

Danko - vysvětlivky:

jsou to prkotiny, ale když jinak nedáš:

- směšné mi to přišlo - zasmála jsem se, že na něco takového může někdo přijít. Název tématu mohl být jiný -  tento je legrační a taky a hlavně zástupný.

-  je to problém Paily(nebo případně jednotlivé jiné ženy či dívky) ,  ne MS.

- cituji tě   "  Paile vadí, že její přítel s ní při plánování volného času příliš nepočítá"

četla jsem, že jí vadí, že se muž dívá na TV na fotbal. Je to jedno. Ať tak či onak, nutit ho nemůže ani k jednomu, ani k druhému. Pokud to udělá, koleduje si o reakci. A nemyslím, že bude příznivá.

- představila jsem si situaci, kdy jde dítě spát, tudíž jdu do vany či k počítači. Ale dobře šťouro: přečtu dítěti pohádku, uložím ho do postýlky a běžím si po svých !!! Snad proboha jde večer  spát ?! ? Fotbal nám začal ve 20.00hod!!! big_smile

Není tady

#79 17. 6. 2006 18:45

DankaS
♥♥♥♥---

Osobně pokud se snažím tady někomu radit, tak se pokusim vcítit do jeho situace a zkoušim si představit nejrůznější možnosti řešení a pokoušim se ze svýho pohledu volit to nejlěpší, nejméně bolestivé. Pokud začneš vvysvětlovat že Paila nesmí čekat od přítele že ji bude bavit, že ho k tomu nesmí nutit tak máš sice pravdu, ale děláš z ní něco, co  neni. Ona nechce všechen jeho čas a zájem, ona chce alespoň část. A to je dost podstatny rozdíl. Něco jako semetrika versus popelka:).
A nadpis mohla zvolit jiný, to máš pravdu. Koukání na fotbal je opravdu zástupný problém. To už ale seš jako šťoura pro změnu ty:).
K tý tvý citaci- to je muj závěr z toho, co jsem si tu od Paily přečetla. Každej si ale může samozřejmě udělat jinej obrázek.

Došťouráno:)

Apropooo, kde teď máte manžely milence partnery?smile Ten muj přišel z fotbalu, převlík se a odešel na schůzi. Otázka zní:"Kam půjde až skončí schůze?"
A)domu k ženušce a k dítěti  B)Půjde nakoupit potraviny pro rodinu  C)Do hospody....smile

Není tady

#80 17. 6. 2006 21:26

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

C je správně, neboť ještě potřebují ti naši chlapi probrat, že naši fotbalisté neumí hrát s černochama. Ale Petr Čech bránil výborně. Hold mají černí kluci jinou a asi lepší techniku. Jsou na tom pohybově lépe než naši už i po taneční stránce...mají vymakaný nohy...Tím samozřejmě nechci ubližovat našim....jsou stejně nej.... Hezký zbytek večera a ač nehrajeme teď my hádejte co právě dělá můj manžel????

Upravil(a) Lucy (17. 6. 2006 21:27)

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#81 18. 6. 2006 22:40

DankaS
♥♥♥♥---

Lucy že by fotbal?smile

Není tady

#82 19. 6. 2006 7:34

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Jo jo fotbal. A ještě si celej zbytek soboty a neděle trhal vlasy, že si nevsadil na GHANU, že prej to věděl, že prohrajem. to je to jejich kdyby......., no nic. Jen by mě taky zajímalo...., tak co, holky,......., taky ti vaši chlapi chodí do sázkovejch kanceláří?????????

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#83 19. 6. 2006 12:10

Paila
♥♥♥♥---

Lucy napsal(a):

Ahoj Pailo ten můj je taky zblázněnej do fotbalu. Ještě když jsme neměli děti tak fotbal i hrával. Sice to nebylo tak velký, ale byl na zápasech a na tréninkách téměř pokaždý. Pak začal dělat soukromě a chlapi z fotbalu kecali, že ho tam nepouštím. Pak přišlo jedno dítě, druhý dítě a na fotbálek mu už jaksi nezbejval čas. A když je samozřejmě nějakej ten fotbal v televizi zvlášť teď tak si ho samozřejmě neodpustí. Já vzala prcky na koupák a jinak chodím s kámoškama ven.. Fotbal moc nesleduju jen když hrajou naši tak jsem ve střehu, ale celej zápas samozřejmě nesleduju.... Jinak to moc neřeš, zajdi si někam na kafčo nebo nakupovat.... Měj se moc hezky a přežij to, já už to taky přehlížím, můj je věčně naloženej u teletextu, na netu u sportu, v novinách a v neposlední řadě u televize...., a když mu řeknu ať se jde dívat do hospody na plátno, tak mi řekne, že si to tam tak neužije jako doma s nohama na stole a s věčně pobíhajícíma dětma kolem něj.... Já bejt chlap tak aspoň na naše zápasy jdu do hospody.... no nic. Posílám ti ještě na závěr jedno zábavné video, které se taky bohužel týká fotbalu, ale aspoň se u toho snad zasměješ. Hezký den přeje Lucy.

Fotbálek

http://www.odpadak.net/?id=3048

Ahoj Lucy, děkuju za video  wink

Po tornádu, které jsem manželovi udělala před pár dny, si hodně věcí uvědomil. storstark Řekl, že mu vůbec nedošlo, že ne všemu rozumim a že se omlouvá, že je líný mi nepřekládat (trochu už rozumím, ale ne všechno, stále ještě potřebuju překlad.)
Jinak, má hold dlouhé vedení, řekla jsem mu to klidně nejmíň 100x a nic, pak jsem na jen 1x ječela mad a hned mu to docvaklo. smile 

(Když jsme bydleli v ČR tak to bylo jiné, všichni jsme automaticky mezi sebou mluvili anglicky, takže překlad nebyl potřeba a navíc česky rozumí, sice ne dokonale, ale přece jen. smile Chodil hrát fotbal, volejbal, jezdili jsme víc na kolech a tak, zkrátka měli jsme zažitých víc aktivit a hlavně měli jsme pro sebe mnohem víc času)

Světě div se, jedno tornádo a naráz si našel čas na večeři, výlet k moři i kino. big_smile

Upravil(a) Paila (19. 6. 2006 12:12)

Není tady

#84 19. 6. 2006 12:22

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Někdy ti chlapi mají fakt dlouhé vedení big_smile

Mája

Není tady

#85 19. 6. 2006 12:27

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

:-))) tummenupp musíš na něj dumbom a pak to pochopí :-))

Není tady

#86 19. 6. 2006 13:03

Paila
♥♥♥♥---

Milá Nikol,
přiznávám, že název tématu : MS ve fotbale - ach jo, už zase - žárlím - jsem zrovna nejlíp nezvolila, nikdy mi hold nešli vymýšlet nadpisy, ale teď už s tím nic neudělám, protože nevím, jak to přepsat, ale co už?  gloria

Vím, že za můj problém fotbal ani MS nemůže, ale fotbal je součástí toho mého problému, stejně jako jeho kamarádi a otravné návštěvy. (Kamarády mu sice můžu zakázat a neohlášené příbuzné vyhodit, ale tím nepomůžu ani sobě ani jemu, maximálně tak okorát zadělám na další problémy. On mi taky mé přátele nezakazuje. Nechci si znepřátelit ani manžela, ani jeho kamarády a ani ty pro mě otravné návštěvy.) Vím, že všechno chce svůj čas.    roll

Nikde jsem nepsala, alespoň si to teď nevybavuju, že bych tvrdila, že je to něčí jiný než MŮJ PROBLÉM, takže ...
Máš pravdu, že záleží jen na nás samotných, jak si zařídíme život a jak a s kým ho strávíme, ale taky snad každý ví, že během života s někým jiným, obzvlášť pak v manželství, přichází chvíle a problémy, které nejsou zrovna nejpříjemnější, které se musí řešit, protože se sami nevyřeší. dumbom

Odkud jsi přišla na to, že chci po manželovi, aby mě bavil?

Já si ho nebrala proto, aby mě celý život rozesmíval a staral se o moji zábavu. Jsem dost stará na to, abych se dokázala zabavit sama, ale vzhledem k tomu, že:
1. teď bydlím v jiné zemi a s jinými tradicemi
2. jsem se ještě nenaučila jazyk a místnímu humoru zatím ještě moc nerozumím
3. jsem opustila všechno (rodiče, kamarády, život v ČR, věci, ....)
si myslím, že je snad docela normální, že jsem přecitlivělá a že občas vidím červeně. smile

Nejsi v mé situaci, protože jsi si ji nezvolila, já ano, chtěla jsem být s manželem a tak jsem opustila všechny, kteří jsou mi blízcí to samozřejmě neznamená, že bych přerušila s nimi kontakt, jen si už zkrátka nemůžu zajít na kávu s kamárádkami, s kterými jsem strávila dětství tak často, jako jsem to dělala v době, když jsme v ČR bydleli, ani si nemůžu kdykoliv zajít na místa, které jsou mými oblíbenými. atd.

Samozřejmě, i tady jsou krásná místa a mám už pár přátel, ale zkrátka není to stejné.

Já přeci nechci po manželovi, aby se vzdal přátel, rodiny, fotbalu a jiných koníčku, ale pravdou je, že chci, aby to trochu omezil. Myslím, že pokud bude hrát fotbal jen 2x týdně namísto obden, tak ho to nezabije a mě taky ne. Já ho nechci změnit, jen se snažím, aby si uvědomil, že už není nezadaný, takže by tomu měl trochu svůj volný čas přizpůsobit, toď vše. wink

Není tady

#87 20. 6. 2006 8:08

faf
♥♥♥♥♥♥-

Paila, tento posledny prispevok je uplne super. :-))))

Som rada, ze sa to medzi vami napravilo, si dobraaaaaa. Ono fakt ti chlapi obcas nechapu naznaky, treba im to pekne polopatisticky naservirovat a zrazu ide kopa veci. tummenupp

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#88 20. 6. 2006 10:26

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

faf mas plnu schranku sad

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#89 20. 6. 2006 11:44

DankaS
♥♥♥♥---

faf má pravdu, chlapům se často musí říkat co přesně se od nich chce. když například mam plno práce a manžel po sobě neuklízí nádobí ze stolu, rozhazuje oblečení po celym bytě, atd...tak nestačí být naštvaná a zlobit se, že to dělá. On nechápe, že to má po sobě uklidit, musí se mu to říct:o)).

Není tady

#90 20. 6. 2006 12:45

faf
♥♥♥♥♥♥-

ADRIANA 1 napsal(a):

faf mas plnu schranku sad

uz nemam. :-)

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#91 20. 6. 2006 22:51

Paila
♥♥♥♥---

DankaS napsal(a):

faf má pravdu, chlapům se často musí říkat co přesně se od nich chce. když například mam plno práce a manžel po sobě neuklízí nádobí ze stolu, rozhazuje oblečení po celym bytě, atd...tak nestačí být naštvaná a zlobit se, že to dělá. On nechápe, že to má po sobě uklidit, musí se mu to říct:o)).

to je pravda

Není tady

#92 2. 7. 2006 17:39

Paila
♥♥♥♥---

Děkuju vám všem za radu. tummenupp

Není tady

#93 3. 7. 2006 15:15

janica
♥♥♥♥♥♥-

Tak jak to u vás pokračuje Pailo?
MS jde pomalinku do finále... wink

Není tady

#94 3. 7. 2006 19:20

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

U nás to už tak horký není, co vypadli naši. Ale kouká furt.

Není tady

#95 4. 7. 2006 7:36

janica
♥♥♥♥♥♥-

Jo v tomhle to má Paila blbý, jejího manžela asi "naši" neberou, když je cizinec lol

Není tady

#96 4. 7. 2006 11:49

Paila
♥♥♥♥---

Ahoj holky,
ještě jednou vám všem moc děkuju za rady, hodně mi to pomohl.  tummenupp

Janica: máš pravdu, manžel fandí Itálii, ale pokud zrovna Česko nehraje proti Itálii, tak 100% fandí nám.- Čechům smile To znamená, že já si to MS opravdu vychutnám až do samého konce, takže .... hmm 

naštěstí, ale po tom tornádu,  dumbom styrka  které jsem mu před časem udělala, se hodně zamyslel  rock a přizpůsobil si čas, takže teď spolu trávíme víc času.  tummenupp godlike big_smile

... fotbal hraje pravidelně už jen 1x týdně

... v TV se zaměřil jen zápasy MS a ty místní dočasně obětuje, takže místo místního zápasu, se jdeme např. projít (i když každých 5 min. mu zvoní mobil, protože ho jeho kamarád  pravidelně informuje, jak ta hra probíhá hmm , takže na mě manžílek pěkně vyzrál smile)

... fotbalové výsledky na internetu nekontroluje okamžitě po příchodu z práce, ale až po 5 min. lol

... přijde-li návštěva nevhodně, tak ji pokáže po chvilce slušně vyprovodit,

takže rozhodně prolomili se ledy a já se cítím mnohem líp, taky se už trochu víc domluvím storstark

Upravil(a) Paila (4. 7. 2006 11:53)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí