Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 9. 6. 2006 13:22

Paila
♥♥♥♥---

MS ve fotbale - ach jo, už zase - žárlím

Ahoj všem, asi se vám budu zdát divná, ale nevím, jak přežiju další MS ve fotbale, ještě ani pořádně nezačalo a já už jsem z toho na nervy.  sad

Fotbal jako hru mám celkem ráda, zvláště můžu-li si také zakopat, ale je-li v TV, tak to fakt nemůžu vydýchat.  butter

Poraďte mi, prosím, jak mám to překonat. Manžel fotbal miluje, občas mám pocit, že ho miluje mnohem víc než mě, samozřejmě, že on tvrdí, že to není pravda, ale drobné detaily tomu jenom nasvědčují. (např. první, co udělá po příchodu z práce je, že si sedne za PC a zkontroluje na Internetu veskeré fotbalové novinky, pak si zapne v TV sportovní kanál a samozřejmě se zaměří na fotbal. Kromě toho také hraje pravidelně 2x týdně fotbal s kamarády a samozžejmě, že k tomu přidá i nějaké to pivko.

To, že chodí hrát s kamarády mu přeji, má dost stresující zaměstnání a díky tomu, že si zahraje s kamarády se uvolní a odreaguje se od každodenních starostí, ale já jsem z toho fakt na nervy, to co mu přináší radost a uvolnění, tedy FOTBAL, mě dokonale užírá, zabíjí, deprimuje.   grater

PROSÍM, PORAĎTE MI, CO MÁM DĚLAT? JAK BYSTE TO ŘEŠILI VY?

Není tady

#2 9. 6. 2006 13:24

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Re: MS ve fotbale - ach jo, už zase - žárlím

Pailo, já su stejný maniak do fotbalu jako manžel, takže ti asi neporadím - jedině snad naplánovat hodně akcí s podobně postiženými kamarádkami... jo - a nezoufej, začíná to kadý den v šest a v deset je po tom - to zvládneš, ne? smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#3 9. 6. 2006 13:25

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

zajdi s kámoškou na nákupy na kafe, zaplavat do kina, buď ráda že jsi od něj odpočineš ...

Není tady

#4 9. 6. 2006 13:28

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

řešila bych to tím že bych dělala všechno to na co není během roku čas a pořádně si to užila...tu realtivní svobodu...kino, pokec s přáteli, kolo, kadeřník...prostě jen to co mě baví a vubec bych se nezabývala tím že muj miláček čučí na fotbal...když je jinak fajn:-)))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#5 9. 6. 2006 13:34

Platinka
♥♥-----

suhlasim s Adrou.Vyraz si s kamoskami na vinko, zabavit sa, pokecat. A na svojho muza si ani nespomeniesx. A navyse prides domov rozziarena a spokojna a budes mat pred sebou pekny vecer s manzelom.

Není tady

#6 9. 6. 2006 13:42

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

teď říkali na bontonu, že každý druhý chlap dává přednost fotbalu před sexem s vlastní ženou.
Tak si říkám, že každej první by mohl zaskočit, ne ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#7 9. 6. 2006 13:55

Platinka
♥♥-----

Frigo napsal(a):

teď říkali na bontonu, že každý druhý chlap dává přednost fotbalu před sexem s vlastní ženou.

:reta to by sme s nimi vybabrali, co?

Není tady

#8 9. 6. 2006 13:59

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

jen si nejsem jistá, jestli by to vůbec zaregistrovali, že se doma nachází někdo, kdo tam nemá co dělat.. lol

Pailo, vždyť to je úžasné, když chlap má nějakého koníčka.  Toho svého jsem si brala, když hrál aktivně a prostě jsem s tím počítala.  Když s tím musel zkončit, tak jsem zjistila, že to je šílená otrava mít chlapa najednou furt doma.. smile

Není tady

#9 9. 6. 2006 14:02

Paila
♥♥♥♥---

Všechno, co mi tu radíte je sice super, ale je tu menší problém. Nebydlíme v Čechách a já jsem se jestě za ty dva měsíce, co bydlím mimo ČR nový jazyk nenaučila, takže ... sad

Většina nových kamarádek zůstala v ČR a těch nových zatím moc nemám. Kamarádce ze Slovenska včera přijel manžel po půl roce z Afriky, takže ta má teď jiné starosti (tedy radosti big_smile ).

Druhá, která je Polka, je ve finanční krizi a je navíc těhotná a furt zvrací, takže s ní taky není teď  moc velká legrace.

Ostatní kamarádky bydlí dost nedaleko a nemám teď k dispozici auto, ale ...

... máte pravdu, asi si přehraju všechny DVD, které mám (v kině nic moc nedávají a navíc není to v angličtině, takže ...), prostuduju internet od A do Z , napíšu emaily a dopisy všem, které znám a vyrazím do města sólo se ten šílený jazyk naučit, dík všem

Upravil(a) Paila (9. 6. 2006 14:14)

Není tady

#10 9. 6. 2006 14:10

Paila
♥♥♥♥---

tina napsal(a):

Pailo, já su stejný maniak do fotbalu jako manžel, takže ti asi neporadím - jedině snad naplánovat hodně akcí s podobně postiženými kamarádkami... jo - a nezoufej, začíná to kadý den v šest a v deset je po tom - to zvládneš, ne? smile

No jo, jenže manžel se vrací z práce v průměru v šest a to zrovna začne fotbal a navíc jsou v průměru 2 zápasy denně jeden začíná v 18 a druhý v 21 a on samozřejmě musí vidět oba a navíc hezky je chce sledovat s kamarady v baru, takže po skončení toho druhého, když se poštěští se mi vrátí domů cca ve 23h a ráno v 7 mi zase zmizí (musím ještě dodat, že bydlíme s jeho rodiči, takže ... butter )

Není tady

#11 9. 6. 2006 14:10

Platinka
♥♥-----

to je ono! ja by som si kupila nejaku dobru knihu a obrovsku cokoladu a nic mi nechyba.

Není tady

#12 9. 6. 2006 14:12

Petr I.
♥♥-----

Paila napsal(a):

Ahoj všem, asi se vám budu zdát divná, ale nevím, jak přežiju další MS ve fotbale, ještě ani pořádně nezačalo a já už jsem z toho na nervy.  sad

Fotbal jako hru mám celkem ráda, zvláště můžu-li si také zakopat, ale je-li v TV, tak to fakt nemůžu vydýchat.  butter

Poraďte mi, prosím, jak mám to překonat. Manžel fotbal miluje, občas mám pocit, že ho miluje mnohem víc než mě, samozřejmě, že on tvrdí, že to není pravda, ale drobné detaily tomu jenom nasvědčují. (např. první, co udělá po příchodu z práce je, že si sedne za PC a zkontroluje na Internetu veskeré fotbalové novinky, pak si zapne v TV sportovní kanál a samozřejmě se zaměří na fotbal. Kromě toho také hraje pravidelně 2x týdně fotbal s kamarády a samozžejmě, že k tomu přidá i nějaké to pivko.

To, že chodí hrát s kamarády mu přeji, má dost stresující zaměstnání a díky tomu, že si zahraje s kamarády se uvolní a odreaguje se od každodenních starostí, ale já jsem z toho fakt na nervy, to co mu přináší radost a uvolnění, tedy FOTBAL, mě dokonale užírá, zabíjí, deprimuje.   grater

PROSÍM, PORAĎTE MI, CO MÁM DĚLAT? JAK BYSTE TO ŘEŠILI VY?

Milá Pailo a jiné co máte potíže se žárlivostí. Víte, že existují homeopatické léky, které umí pomoci od žárlivostí?
Žárlivost je nemoc, a tu je nutno léčit! Jinak se trápíte zcela zbytečně.....dumbom
smilecoolcoolcool

Není tady

#13 9. 6. 2006 14:21

Platinka
♥♥-----

Paila napsal(a):

tina napsal(a):

No jo, jenže manžel se vrací z práce v průměru v šest a to zrovna začne fotbal a navíc jsou v průměru 2 zápasy denně jeden začíná v 18 a druhý v 21 a on samozřejmě musí vidět oba a navíc hezky je chce sledovat s kamarady v baru, takže po skončení toho druhého, když se poštěští se mi vrátí domů cca ve 23h a ráno v 7 mi zase zmizí (musím ještě dodat, že bydlíme s jeho rodiči, takže ... butter )

a Teba futbal asi nebavi, ze?ja milujem  atmosku v bare pocas hokejovych zapasov.a cez futbal to moze byt tiez zaujimave

Není tady

#14 9. 6. 2006 14:24

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

tummenupp Tak já mám toho druhýho.

Není tady

#15 9. 6. 2006 14:25

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

Frigo napsal(a):

Druhého nebo prvního ? lol

Není tady

#16 9. 6. 2006 14:27

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

choysia napsal(a):

Frigo napsal(a):

Druhýho grater grater
Ty první se asi rozplynuli. lol

Není tady

#17 9. 6. 2006 14:29

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

Frigo napsal(a):

choysia napsal(a):

Druhýho grater grater

taky si myslím...  jsem chtěla tiše závidět tongue

Není tady

#18 9. 6. 2006 14:36

Paila
♥♥♥♥---

Petr I. napsal(a):

Paila napsal(a):

?

Milá Pailo a jiné co máte potíže se žárlivostí. Víte, že existují homeopatické léky, které umí pomoci od žárlivostí?
Žárlivost je nemoc, a tu je nutno léčit! Jinak se trápíte zcela zbytečně.....dumbom
smilecoolcoolcool

No, cpát se homeopatickými léky ??? Kdybych si měla vzít jeden prášek vždycky, když se manžel věnuje dřív fotbalu než mě (v jakékoliv formě - internet, TV, živě na hřišti), tak bych už dávno ležela dva metry pod kytičkami z předávkování lol

Mimochodem, já sice na fotbal žárlím (zvlášť když je furt v TV), ale manžel tím zatím nijak netrpí.  Možná, že tím slovem ŽÁRLIVOST,  jsem své pocity zrovna nejlíp nevystihla, ale to je jedno.

Není tady

#19 9. 6. 2006 14:36

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

choysia napsal(a):

Frigo napsal(a):

Druhýho grater grater

taky si myslím...  jsem chtěla tiše závidět tongue

Prosímtě závist je po*ná vlastnost.  roll
Ještě k tomu, když není co usch

Není tady

#20 9. 6. 2006 14:45

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Tak já mám toho prvního tummenupptummenupptummenupp
Fotbal ho nebaví, nikdy v životě na něj nekoukal, takže tohle fotbalové šílenství mě míjí.

Paila:
asi ti rozumím, tam jde hlavně o to, že ho teď skoro neuvidíš a ještě navíc jsi s jeho rodičema sama, viď? A jde o to, že už takhle ho málo vidíš a teď ti ho fotbal "ukradne" ještě víc... jestli jsem to odhadla správně, tak ti rozumím a chápu tě. Nicméně asi ti nezbyde nic jinýho než těch x dní co fotbal trvá, nějak přečkat. Pokus se, jak ti tu radí holky, si najít nějakou zábavu, hezkou knížku, hezký film, napsat přátelům, dopřát si čas pro sebe.

Není tady

#21 9. 6. 2006 14:56

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Petr I. napsal(a):

smilecoolcoolcool

Tak to bych toho mýho musela předávkovat. Na žárlivost nezabírá nic  dumbom

Není tady

#22 9. 6. 2006 17:43

Paila
♥♥♥♥---

choysia napsal(a):

Petr I. napsal(a):

smilecoolcoolcool

Tak to bych toho mýho musela předávkovat. Na žárlivost nezabírá nic  dumbom

souhlasim wink

Není tady

#23 9. 6. 2006 20:14

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Neblázni - vychutnávej si, že máš od něj chvíli klid a jdi se někam pobavit

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#24 9. 6. 2006 20:55

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

jak řekl manžel, už jen 102 zápasů, tolik času ještě můžu věnovat sobě, to se mám!!

Mája

Není tady

#25 10. 6. 2006 9:03

Paila
♥♥♥♥---

Májajája napsal(a):

jak řekl manžel, už jen 102 zápasů, tolik času ještě můžu věnovat sobě, to se mám!!

big_smile tak to mas super big_smile 

manzel pracuje od nevidim do nevidim, takze ja mam bohuzel spoustu volnych hodin pro sebe a kazda minuta s nim je mi vzacna. Chodit ven s kamaradkama me uz moc nebavi, protoze to delam hodne casto. Je to zrejme tim, ze zatim nemame zadne mrne, tak proto obcas nevim, co s casem.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí