|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s těmito dvěma dodavateli kosmetiky, který se zdá být výhodnější, kvalitnější atd.
Není tady
Avon má větší reklamu a je tudíž známější. Používám několik let obě značky a už mám vychytáno, co od které je pro mě nejslepší. Je to tak 60:40% pro Oriflame - v mém případě.
Upravil(a) Iveta X (9. 6. 2006 12:45)
Není tady
i já mám obě zančky oblíbené, dělám oboje a jak píše Iveta x něco je lepší v jednom něco v druhém, stejně tak jako si občas zaskočím koupit něco do drogerie:-))
Hlavně je to značková a cenově dostupná kosmetika a v případě nespokoejnosti se dá výrobek vrátit a to je fain:-)
Není tady
Jo,jednou jsem chtěla výrobek od Avonu vrátit a Avonlady mi nechtěla vyhovět s tím,že by tím měla moc práce a pod. Ted si radši dobře rozmýšlím co si objednám.
Není tady
no to byla avonlady k pohledání:-(((((
žádná práce s tím není, respetive když se chce...tak jde všechno, a když má být zákaznice spokojená nějaký servis ji nabídnout musím:-))
Není tady

Taky používám kosmetiku od jedné i druhé firmy. U AVONu mi hodně vyhovují šampóny a krémy. Do ORIFLAME si občas zajdu pro dekoratviní kosmetiku a hlavně Make-Up.
Není tady
No tak já používám z většiny avon, už pár let a jsem s ním moc spokojená,ale některý věci jsou super i od oriflamu...a avon se mi zdá levnější i...takže u mě by to bylo asi 70:30 pro avon:D
Není tady
taky používám kosmetiku od obou firem,ale avon se mi zdá lepší.
Není tady
Já si zajdu do drogerie v klidu si všechno prohlídnu, očuchám, když se mi to zamlouvá, tak si to koupím, když ne, tak si to nekoupím. Kdysi jsem používala kosmetiku Oriflame, ale nic moc. S Avonem zkušenosti nemám.
Není tady
V okolí je to samá Avon lady, časem jsem si začla objednávat pro sebe a pro svoji rodinu sama, protože jsme skoro samé ženské a tak máme docela velké objednávky. Od Oriflamu, ale kupuju taky. Musíš sama vyzkoušet jak co. Mám například velmi dobré zkušenosti s obyčejným Avon šamponem na mastné vlasy. A Oriflame kosmetika na mastnou pleť s Tee tree olejem je prý taky super (sama jsem ji nezkoušela) vzlášť prý ten dvoubarevný korektor. Ale jak říkám, každý má jinou pleť a musí zkoušet a zkoušet.
Není tady
Já mám lepší zkušenosti s Oriflame. Má fajn make-upy a tužky na oči. Konkrétně make-up jsem zkoušela ze zvědavosti i od Avonu a musím říct, že jsem se vrátila k Oriflame velice rychle. Šampony od Oriflame mi třeba dealerka nedoporučila, takže jsem je nezkoušela.
Není tady
avon má podľa mňa horšie krémy, takže tie ignorujem, ja milujem garnier, ale inak mám viac z avonu. ale nie som v tom nejaká zásadová
Není tady