3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Je zde někdo, komu spinning výrazně pomohl při hubnutí? Jak často ho cvičit? Pokud by tu byla nějaká dívčina z Mostu, která by se chtěla přidat a chodit se mnou na něj, a dá vědět. Pa pa
Není tady
Ahoj, tak já na spinning chodila, ale né kvůli hubnutí, to jsem na těstí nepotřebovala, ale pár lidí co tam se mnou bylo, se za krátkou dobu dost zpevnili a i říkali, e jim jdou kilča dolu. Určitě to účný je, ale mě to celkem dost nudilo.
Není tady
Ahoj, zhubnout můe po jakýmkoliv cvičení. Hlavně se hýbat. Jen si myslim, e se ti na spinningu zpevní hlavně nohy, ale s horní částí těla ti toho moc neudělá. Mně takovýhle cvičení přijde taky hodně nudný a na takovou nudu příli drahý. Mám radi různý formy aerobicu.
Není tady
Kájina napsal(a):
Je zde někdo, komu spinning výrazně pomohl při hubnutí? Jak často ho cvičit? Pokud by tu byla nějaká dívčina z Mostu, která by se chtěla přidat a chodit se mnou na něj, a dá vědět. Pa pa
Na spinning chodím u déle ne jeden rok. Je to jediný sport, který mě zaujal. Zhubla jsem cca 15 kg za půl roku ( hlídala jsem si kalorie) . Teď u nehubnu, pouze si udruji váhu a tělo zpevňuji. Součástí spinningu bývá i posilovna. Jak často - určitě 2-3 týdně. Uznávám je to drahá sranda, ale peníze které vrazím do kola - neproeru. Určitě vyzkouej více trenérů ( kadý má jinak náročnou hodinu) a pokud tě spinnig zaujme, doporučuji si koupit tepovky.
Rozhodně mi hodina nepřipadá nudná, ale je to věc názoru. Aerobic nemusím zase já.
Upravil(a) aprill (12. 6. 2006 20:51)
Není tady
Mě taky spinning celkem nadchnul. Sice jsem si ho zatím dala jen dvakrát ..můj vára přímo dělá trenéra, ale bohuel je ze umavy, tak bych to měla trochu z ruky, ale fakt mě to nadchlo... , kdy je k tomu dobrá hudba, to se to pak lape úplně samo. Je to pro mě spí taková oddychovka, ádný skákačky a udejchanost jako při aerobicu. Jinak v místě bydlitě zatím nechodím, sama mám hoňku s dětma, ale pro vypnutí z celodenního kolotoče je to SUPER!!!!!!! Ahoj Lucy.....
Není tady
Já si chodím na spinning "odpočinout!" na nic nemyslím a je mi fajn.
Není tady
Místo brutálních peněz za spinning bych si radi koupila rotoped. Určitě by se ti to stokrát vrátilo.
Není tady
ponoka napsal(a):
Místo brutálních peněz za spinning bych si radi koupila rotoped. Určitě by se ti to stokrát vrátilo.
a ja se s tebou klidne vsadim, ze tak, jak se s partou fajn lidi pri dobre hudbe a s trenerkou, ktera vsechny hecuje, znicim, tak se nikdy neznicim na rotopedu... Spinning jezdim vice nez dva roky a za celou dobu mne vubec nenapadlo vlezt na rotoped...ale samozrejme je to vec nazoru. Krome toho ja rozhodne nejsem objektivni , protoze ja jsem spinningu propadla hned prvni hodinu.
Není tady
Pro mě je zkrátka spinning nuda, která je kadou hodinu stejná. Na aerobic chodím u přes deset let. Nejradi mám taneční aerobic. Jen u mě po tolika letech neuspokojí jen takový jednoduchý lapání do zelí a mdlá cvičitelka.
Není tady
Kde jsi přila na to, e je kadá hodina stejná?
Není tady
Kolik kreací při spinningu můe mít? Zrychlit, zpomalit, lapat v sedě nebo ve stoje. Byla jsem na dvou hodinách a pořád se tam opakovalo to samý. Jetě mi přilo legrační, jak byl cvičitel oblečen v cyklistickým dresu. Div, e neměl jetě helmu.
Není tady