|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Evelin napsal(a):
Prosim, a když tam Ivik jde, jaké výplně a když mne tedy otékají oči? No, o tom krému psala Ivulka a já znám tedy pouze Factum.... ale třeba ona zná jiný....
Ty pytlíky mám taky, že se mne v těle zadržuje voda-jsem ledvinářka. To jsem nevěděla, že to jde vyplnit.
Já nemám pytlíky-mám spíš prohlubinky a ty mi vyplní hmotou na bázy kys.hyaluronové...
Není tady
Ditulin napsal(a):
Ahoj,
mamka měla děsné fialové kruhy pod očima a udělaly se jí i váčky. Šla na plastiku víček a byla jsem překvapená, že kromě váčků úplně zmizely kruhy!!!! Vypadala jak nemocná a po flámu, omládla o hodně let.
Jinak Vichy je opravdu výborná kosmetika, má s ní výborné zkušenosti i kamarádka.
Ditulinko,kde byla mamka na plastice?U koho?
Není tady