Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 8. 6. 2006 14:57

Ilseli
♥♥♥----

kruhy pod očima :-(

fazole napsal(a):

Ahoj všem, trápí mě kruhy pod očima. Byla bych vděčná všem, kteří mi poradí a napíší nějakej recept, jak se jich zbavit!! kapitulation je mi 20let a celý den v práci civím do počítače, tak si myslím,že je mám díky tomuto. Máte nějaké osvědčené rady, triky,tipy, krémy, masky...?? Prosim!!grater Diky

Milá Fazole, kruhy pod očima to je odraz celého našeho JÁ. Jakékoliv masky, či líčení neodstraní kruhy pod očima, jen je můžou na chvíli projasnit. Zde je důležitý holistický přístup a hledat, kde je příčina.smile

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#2 8. 6. 2006 15:46

Anna M
♥♥-----

Re: kruhy pod očima :-(

Ilseli napsal(a):

fazole napsal(a):

Ahoj všem, trápí mě kruhy pod očima. Byla bych vděčná všem, kteří mi poradí a napíší nějakej recept, jak se jich zbavit!! kapitulation je mi 20let a celý den v práci civím do počítače, tak si myslím,že je mám díky tomuto. Máte nějaké osvědčené rady, triky,tipy, krémy, masky...?? Prosim!!grater Diky

Milá Fazole, kruhy pod očima to je odraz celého našeho JÁ. Jakékoliv masky, či líčení neodstraní kruhy pod očima, jen je můžou na chvíli projasnit. Zde je důležitý holistický přístup a hledat, kde je příčina.smile

Vidíš Fázo, je to tak, jak jsem ti psala na Pavlači!smile

Není tady

#3 10. 6. 2006 1:11

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Umis si predstavit jake by musel mit kruhy pod ocima clovek, ktery pracuje s pocitaci vice nez 25 let? To by se uz na tech kruzich mohl houpat!

Fazolko, kazdy dospely clovek ma kruhy pod ocima (jestli tedy zrovna nemel face-lift). Protoze uz nejsi dite, tvuj oblicej se take zmenil, takze to musis brat jako znamku dospelosti.

Není tady

#4 10. 6. 2006 15:57

vercinka
♥------

ahoj, nevím, kolik je ti let, ale mě trápily kruhy pod očima dlouho, jedna moje známá je má mnohem větší a shodly jsme se na tom, že je to věc životosprávy - tedy zažívání... a opravdu ona má problémy s levinami a já se žlučníkem, jsem po operaci a kruhy tak nějak vybledly

Není tady

#5 16. 6. 2006 15:45

Evelin
♥♥♥♥---

Ano,i já mám kruhy pod očima od svých 6-ti let, ale jsem ledvinářka. Spíš dost? jdou různé finta krémy, které odrážejí svým složením odrážejí světlo a i já musím uznat, že to funguje. ale mám to doma, z hlavy názvy nevím. Posud, zda jsi vnitřně zdravá, pak bude kosmetika.
Napíšu příští týden (ale třeba extra make up na kruhy pod oči....fakt funguje.) Já už mám i kruhy nad očima...tedy víčko a tam pomůže finta-žluté stíny (jemně žluté). A stáří ...nebudeš-li se starat tě čekají divné váčky pod očima-třeba z ledvin, PC nebo vejrání na TV a jiné vrásky, než mají všichni.

Není tady

#6 20. 6. 2006 18:43

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj, na kruhy pod očima a oteklé oči prý zabírá přiložit kostky ledu nebo cokoliv studeného, např. lžíci vytaženou z ledničky. Dále jsou prý taky dobré pytlíky od čaje.

Není tady

#7 24. 6. 2006 17:32

Daniela M
♥♥♥----

Babucha napsal(a):

Ahoj, na kruhy pod očima a oteklé oči prý zabírá přiložit kostky ledu nebo cokoliv studeného, např. lžíci vytaženou z ledničky. Dále jsou prý taky dobré pytlíky od čaje.

Prý.? jedna b.... povídala?  To jen v případě nějakého mimořádného otoku ale né, když ¨to má někdo už tolik let!

Není tady

#8 24. 6. 2006 21:20

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Babucho, ale kostky ledu se v tomhle horku roztaji. S temi pytliky od caje je tezko videt kdyz jde clovek rano do prace, to by mne musel nekdo vozit. V praci by to slo, protoze na psani na PC se divat nemusim. Znam to jiz po slepu. reta

Ale bez legrace..chtela bych upozornit, ze caj barvi, cimz ti ty kruhy obarvi a budes je mit opravdu jako myval.reta

Není tady

#9 25. 6. 2006 10:20

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

fazole napsal(a):

Nevím jestli myslíš tmavé kruhy nebo takové ty opuchlé, ale ty tmavé kruhy někdy jsou tím, že pokožka pod očima je příliš tenká a tak jakoby "prosvítá" to co je pod ní - svaly a žilky - tak mi to vysvětlila kožní lékařka, a v tom případě pomůže jenom "kamufláž" , to by nepomohly ani krémy ani masky. Ale nevím jestli je to tvůj případ.

Strach je malá smrt...

Není tady

#10 26. 6. 2006 11:37

janica
♥♥♥♥♥♥-

Myslím, že není až tak úplně pravda, co píše Ilseli: Milá Fazole, kruhy pod očima to je odraz celého našeho JÁ. Jakékoliv masky, či líčení neodstraní kruhy pod očima, jen je můžou na chvíli projasnit. Zde je důležitý holistický přístup a hledat, kde je příčina.

Já mám taky kruhy pod očima - ne nateklý, ale tmavý - již od malička - a furt sad
...Ať jsem šťastná nebo ne, ať spím 12,8 nebo 6 hodin, ať koukám do PC nebo ne.... prostě za každých okolností! Zkoušela jsem i pár různých krémů, krycích tyčinek, ale zcela bez výsledku.

Není tady

#11 28. 6. 2006 9:59

Evelin
♥♥♥♥---

Tak, nezapoměla jsem na svůj slib, (a nedělám propagandu), zkoumala jsem na sobě vliv (pravdu) krému od Avonu-ten nový, co se najednou maže pod víčka i oči.   Pod víčka funguje, jak jsem měla kůži (mám) pod obočím bílý pruh pak tmavý, tak to je jednolitá barva (je to oranž.krém), dole - váčky-zmenšili se. Ted ještě váhám, zda mám i menší kruhy -'mín viditelné, a zdá se,že ano. Možná make-up funguje líp, ale užívám to cca 10 dnů, tak co mohu čekat za tu dobu.
Jinak mám doma nějaký gel-modro-třpitivý od VIchy, šíleně drahý a když si to dáš na kruhy POD očima, asi složení krému odráží světlo tak, že se nezdá, že kruhy máš.
Prostě to schovat jde, ale si musíš každé ráno trochu pohrát a čekat, až vše uschne....až pak to jde namalovat.
/to tedy jako rady, když znáš svůj zdravotní stav a ty kruhy prostě odstranit nejdou).

Není tady

#12 28. 6. 2006 10:01

Evelin
♥♥♥♥---

Upřesňuji, pod víčka-myslela jsem pod OBOČI, samozřejmě ne fakt pod vička na bulvy....- horní víčka, tak.

Není tady

#13 28. 6. 2006 19:51

Pepa K
♥♥-----

Evelin napsal(a):

Upřesňuji, pod víčka-myslela jsem pod OBOČI, samozřejmě ne fakt pod vička na bulvy....- horní víčka, tak.

Děvče zlatý, krémama to nezpravíš, někdo to tam nahoře už napsal.....

Není tady

#14 29. 6. 2006 8:26

Evelin
♥♥♥♥---

Jó Pepo, já s tím žiju už od 6-ti let, takže kašlu na ostatní lidi, ale slečna má problém, tak jsem ji napsala pár fint na okolí....

Není tady

#15 29. 6. 2006 9:35

Marian
♥♥-----

Ahojky,

kamosla zkusila ch. peeling, zda se mi to lepsi..  vissla
M

Není tady

#16 13. 7. 2006 22:48

marianka
♥♥-----

já nevím kolik ti je, ale šla bych být tebou na chirurgicky odstranění, byla jsem sama na očních víčkách  a ted na podzim jdu na spodní, právě pto ty ,, pytlíky,, které mám a které pochopitelně taky nechci , takže záleží je na tobě pro co se rozhodneš, jestli dáš cca 10 000 Kč, týden modřiny pod očima, ale výsledek je znát ( jinak bych do toho nešla) a nebo budeš mít pytlíky,

Není tady

#17 14. 7. 2006 9:43

janica
♥♥♥♥♥♥-

mrakm napsal(a):

já nevím kolik ti je, ale šla bych být tebou na chirurgicky odstranění, byla jsem sama na očních víčkách  a ted na podzim jdu na spodní, právě pto ty ,, pytlíky,, které mám a které pochopitelně taky nechci , takže záleží je na tobě pro co se rozhodneš, jestli dáš cca 10 000 Kč, týden modřiny pod očima, ale výsledek je znát ( jinak bych do toho nešla) a nebo budeš mít pytlíky,

Nevím, jak fazole, ale já nemám pod očima pytlíky.
Je to prostě tmavá kůže pod očima, ale o nějaký "pytlíkách" nemůže být ani řeč. To by asi těžko nějaký chirurgický zákrok odstranil.

Není tady

#18 24. 7. 2006 16:18

Ivulka
♥♥-----

Tmavé kruhy pod očima, pokud nejde o vyčerpání nebo nemoc, jsou dedičné a jde o tenčí kůži než normálně, proto prosvítají žilky a pod. jak řekla Bety. To už se krémy nespraví. V čem je ale u tohodle problém je, že kůže je více náchylná a lidé v pokročilém věku trpí "váčky". Na to krémy, pokud se používají včas pomůžou. Takže pokud začnete používat nějaký ten pečující krémík už teď v mládí, kruhy vám nezmizí ale pomůžete si dlouhodobě od váčků. Také je potřeba pořádně odličovat ale nedřít!

Jako první pomoc vám poradím trik modelek a missek: velice účinný krém na kruhy a pytle pod očima je krém na hemeroidy. To myslím se vší vážností. Opravdu. Jen asi pozor ať se nedostane do očí.

Znej míru v lásce, ať je stálá, zmešká kdo otálí, i ten kdo cválá.
William Shakespeare

Není tady

#19 26. 7. 2006 14:35

Marian
♥♥-----

ahojky,

ja slysela, ze to nekdy nemusi byt tukove, ale jen proste skvrny, abys nevyhodila prachy a nebylo to stejne..

M

Není tady

#20 1. 8. 2006 15:23

Evelin
♥♥♥♥---

No, mám ten krém i na ty hemeroidy. Až si dodám odvahu????možná vyzkouším.... Už mám i ty pytle pod očima,což mi vadí určitě víc, než kruhy... a mám proto i atypické vrásky od těch pytlů, ne jako všechny...

Není tady

#21 4. 8. 2006 9:19

Ivik
♥♥♥----

Ivulka napsal(a):

Tmavé kruhy pod očima, pokud nejde o vyčerpání nebo nemoc, jsou dedičné a jde o tenčí kůži než normálně, proto prosvítají žilky a pod. jak řekla Bety. To už se krémy nespraví. V čem je ale u tohodle problém je, že kůže je více náchylná a lidé v pokročilém věku trpí "váčky". Na to krémy, pokud se používají včas pomůžou. Takže pokud začnete používat nějaký ten pečující krémík už teď v mládí, kruhy vám nezmizí ale pomůžete si dlouhodobě od váčků. Také je potřeba pořádně odličovat ale nedřít!

Jako první pomoc vám poradím trik modelek a missek: velice účinný krém na kruhy a pytle pod očima je krém na hemeroidy. To myslím se vší vážností. Opravdu. Jen asi pozor ať se nedostane do očí.

Jaký krém myslíš?-název...Dik:godlike:

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#22 4. 8. 2006 9:22

Ivik
♥♥♥----

....Já jdu koncem měsíce na výplně pod očí...proti těm tmavým skvrnám...uvidím jak to dopadne a dám vědět...

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#23 4. 8. 2006 15:19

Evelin
♥♥♥♥---

Prosim, a když tam Ivik jde, jaké výplně a když mne tedy otékají oči? No, o tom krému psala Ivulka a já znám tedy pouze Factum.... ale třeba ona zná jiný....
Ty pytlíky mám taky, že se mne v těle zadržuje voda-jsem ledvinářka. To jsem nevěděla, že to jde vyplnit.

Není tady

#24 4. 8. 2006 18:29

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

http://www.krasa.cz/oligo--chladiva-tyc … e-oci.html

Tak tuhle věcičku jsem si koupila a jelikož byla děsně drahá, tak jí používám, jenom občas, aby déle vydržela. Řekla bych, že zabírá. Když potřebuju vypadat a cítit se líp, tak do očí nakapu hned ráno Visine a oči objedu touhle tyčinkou od Vichy. Většinou už ani nemusím používat extra makeup pod oči, jen sjednotím lehce pleť. Je ale fakt, že nemám kruhy nijak extrémě. U mě je to opravdu spíš z únavy a nevyspání.

Iveta X

Není tady

#25 5. 8. 2006 13:50

Ditulin
♥♥♥----
Místo: Havířov

Ahoj,
mamka měla děsné fialové kruhy pod očima a udělaly se jí i váčky. Šla na plastiku víček a byla jsem překvapená, že kromě váčků úplně zmizely kruhy!!!! Vypadala jak nemocná a po flámu, omládla o hodně let.
Jinak Vichy je opravdu výborná kosmetika, má s ní výborné zkušenosti i kamarádka.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí