Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 8. 6. 2006 14:04

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

kruhy pod očima :-(

Hlavně by to asi chtělo odpočívat , relaxovat , vyčistit  se a doplnit zevnitř těla.No a jinak dobrý makeup a v Avonu mají rozjasňovací tyčinku od oči.

Není tady

#2 8. 6. 2006 14:56

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Re: kruhy pod očima :-(

Hlavně dodržovat pitný režim. Vidím to sama na sobě. Jakmile nepiju, mám kolem očí úplně šedé fleky sad .

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#3 8. 6. 2006 15:43

Anna M
♥♥-----

fazole napsal(a):

Ahoj všem, trápí mě kruhy pod očima. Byla bych vděčná všem, kteří mi poradí a napíší nějakej recept, jak se jich zbavit!! je mi 20let a celý den v práci civím do počítače, tak si myslím,že je mám díky tomuto. Máte nějaké osvědčené rady, triky,tipy, krémy, masky...?? Prosim!! Diky

Fázo, nemáš problémy s játry nebo s ledvinama to také mohou být kruhy pod očima. gloria

Není tady

#4 8. 6. 2006 16:07

Jana24
♥♥♥----

Romča napsal(a):

Hlavně by to asi chtělo odpočívat , relaxovat , vyčistit  se a doplnit zevnitř těla.No a jinak dobrý makeup a v Avonu mají rozjasňovací tyčinku od oči.

... hmmm mám stejný problém, Avon používám poměrně často a ke spokojenosti, ale na tohle mi ty přípravky v podstatě nijak moc nefungují pussa:-(((

Není tady

#5 12. 6. 2006 19:06

laras
♥♥-----

Ahojky,
mám perfektní oční korektor ( jmenuje se to TOUCHE ÉCLAT RADIANT  od Yves Saint Laurent .Maj to na Flóře v kosmetice
Používaj to i celebrity a fakt je to bomba. Můžeš to používat i na další nedostatky na obličeji.
tummenupp

Není tady

#6 12. 6. 2006 19:11

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Laras:a kolik pak stojí ten korektor?

Není tady

#7 12. 6. 2006 21:05

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

V tomhle případě nenahradí nic spánek a pitný režim.

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#8 12. 6. 2006 21:18

LauraK.
♥♥-----

Ten korektor stoji pres 1000 Kc. Mam ho taky, ale ze by byl tak zazracny.....to zase ne.

Jinak kruhy pod ocima mame v rodine. Proste kuze pod ocima je prilis tenka a nepomuze tomu ani spanek ani pitny rezim. Je to tak dane. Kruhy muzu jen maskovat. Na me kruhy pomohlo trio korektoru od Lancome. YSL pro me neni prilis silny.

Není tady

#9 12. 6. 2006 22:10

Anetta
♥♥-----

Taky máme kruhy pod očima v rodině, byla jsem z toho dlouho nešťastná, vypadala jsem jak panda smile. Pak jsem začala chodit na solárko, jednou týdně a kruhy nejsou vůbec vidět. Ten korektor YSL je ale taky super, zkusila jsem asi tisíc korektorů, ale tenhle je fakt nejlepší.

První krok pro to, abyste od života získali to, co chcete je rozhodnout se, co to je.

Není tady

#10 13. 6. 2006 9:25

laras
♥♥-----

jasně že to nepomůže tak ,že ty kruhy nebudou vidět úplně ale když  víš jak na to tak to určitě je lepší než AVON.
Možná že bys ses mohla poradit s kosmetičkou.
Držím palečky:)

Není tady

#11 13. 6. 2006 9:55

Simona
♥♥♥♥---

Zaujalo mě, že tu píšete o korektoru od YSL. Také jsem ho asi 3 roky používala. Ale u posledních dvo balení se mi stalo, že se asi zkazil. Začal smrdět a na kůži pod očima se mi z toho udělala pěkně ošklivá vyrážka. Nevím jak je to možné, vždy to bylo asi měsíc otevřené balení. Stalo se to také někomu?
Lauro, který to máš korektor od Lancome?
Také máme kruhy pod očima dědičné a nic mi na ně nepomůže

Není tady

#12 14. 6. 2006 8:09

laras
♥♥-----

Simona napsal(a):

Zaujalo mě, že tu píšete o korektoru od YSL. Také jsem ho asi 3 roky používala. Ale u posledních dvo balení se mi stalo, že se asi zkazil. Začal smrdět a na kůži pod očima se mi z toho udělala pěkně ošklivá vyrážka. Nevím jak je to možné, vždy to bylo asi měsíc otevřené balení. Stalo se to také někomu?

já ho mám už přes rok a nic nesmrdí  a nebyl prošlej ? i když u té značky se to nestává. Umyj si vždycky po použití štěteček a nech trošku provětrat .Uvidíš jestli to pomůže .

Není tady

#13 14. 6. 2006 8:52

Simona
♥♥♥♥---

Prošlej určitě nebyl, u toho prvního jsem asi udělala chybu, že jsem umyla štěteček a zavřela ho. Ale u toho druhého jsem vždy po umytí nechala štěteček vyvětrat. Fakt nevím, u ničeho jin´ého se mi to nestalo. A u dřívějších balení byl také bez problémů. Napadlo mě, jetli to není tím, že jsem ho měla v teple. Nevím, jestli se má dávat do ledničky? Každopádně jsem ho vyhodila a už si další nekoupila.

Není tady

#14 14. 6. 2006 16:58

LauraK.
♥♥-----

Simona napsal(a):

Ahoj SImono,
pouzivam korektor Lancome palette mix 01, je to paletka korektoru ve 3 odstinech. Coz je vyhoda, svetly na zimu, tmavsi na leto. Dlouho vydrzi, uz je mam asi rok a pul. Zda se mi hutnejsi nez YSL, pro me s "vrozenyma" kruhama je lepsi. YSL mi taky smrdel, mamce se stalo to stejne a uplne mi to vysusilo kuzi pod okem do supinek. Myslela jsem, ze to je spatnym ocnim kremem, ale bylo to tim korektorem.

Jinak jak jsem rikala - na vrozene kruhy nepomuze nic, ani spanek, ani hodne vody, masky apod. Jedine maskovat, maskovat, maskovat:reta:

Není tady

#15 15. 6. 2006 7:41

Simona
♥♥♥♥---

Lauro, to je přesně ono. Taky mi to úplně jakoby spálilo kůži pod očima, byla taková svraštěla a pálilo mě to. nejdřívě jsem myslela, že je to odličovadlem na oči, vyhodila jsem kvůli tomu spoustu věcí. Předpokládala jsem, že se tohle u YSL nemůže stát. Docela by mě zajímalo čím to je, není to zrovna levná záležitost.
Kruhy mám také vrozené, můžu spát až do aleluja a mám je pořád stejné. Prosím tě kolik stojí ta paletka od Lancome? Já mám teď korektor od La Praire, ale nic moc.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí