18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím vechny, nevíte některá co znamená bílkovina v moči? Byla jsem dnes na kontrole a v moči bylo trochu bílkoviny. Ptala jsem se sestry co to znamená a ona mi řekla jen, e to nemusí znamenat vůbec nic. Vím, e bych to na nějakých stránkách určitě nala, ale hledat se mi nechce. Děkuju
Není tady
happy napsal(a):
Zdravím vechny, nevíte některá co znamená bílkovina v moči? Byla jsem dnes na kontrole a v moči bylo trochu bílkoviny. Ptala jsem se sestry co to znamená a ona mi řekla jen, e to nemusí znamenat vůbec nic. Vím, e bych to na nějakých stránkách určitě nala, ale hledat se mi nechce. Děkuju
potíe s ledvinami
Není tady
ruzenkka napsal(a):
happy napsal(a):
potíe s ledvinami
A jak se to jetě projevuje, jiný příznaky nemám. Můe to mít nějakej dopad na mimi?
Není tady
Ahoj,mám ten istý problem, zistili mi to naposledy v moci, ked som leala na rizikovom v nemocnici, tie som ostala z toho vydesena, lebo moe to znamenat váne problemy s ladvinami, e neplnia svoju funkciu a prepustaju do moču to co nemaju, cukor, bielkoviny atd. Ja viem od nefrologa-doktor co sa zaoberaju chorobami ladvin, e mam trochu zníenu glomerialnu funkciu-prečistovaciu, v 18 rokoch nam v skole nekúrili a ja som velmi prechladla,odvtedy tieto problemy. Na druhej strane v nemocnici tento nález velmi neriesili, sestricka mi povedala, e tehotne to zvyknu v moci mat-teho je zata na vsetky organy, tak to radsej neriesim. Poradim ti velmi dobru stranku na tuto temu www.ledviny.cz je tam velmimilý a ikovný doktor a odpoveda na vsetky otazky.
Není tady
Právě, e neřekli, tak se jetě můu zeptat doktorky na to zítra. Ptala jsem se tady vás jestli s tím nemá někdo zkuenosti asi se budu opravdu muset probrat nějakýma stránkama, abych se něco dozvěděla u dneska.
Není tady
a prejavuje sa to tak, e mas moc skalenejsi a plavu ti tam takemale biele kusky ako hlien
Není tady
happy napsal(a):
ruzenkka napsal(a):
happy napsal(a):
potíe s ledvinami
A jak se to jetě projevuje, jiný příznaky nemám. Můe to mít nějakej dopad na mimi?
prola se tím také kdy jsem ve 22 letech čekala dceru,měla jsem zvýenou bílkovinu ,vysoký talk -musela jsem uívat léky na vysoký tlak a měla jsem rizikové těhotenství-nakonec mi vyvolali porod týden dopředu kapačkama ,aby se dítěti něco nestalo skrz ten vysoký tlak.
Není tady
Miss napsal(a):
Ahoj,mám ten istý problem, zistili mi to naposledy v moci, ked som leala na rizikovom v nemocnici, tie som ostala z toho vydesena, lebo moe to znamenat váne problemy s ladvinami, e neplnia svoju funkciu a prepustaju do moču to co nemaju, cukor, bielkoviny atd. Ja viem od nefrologa-doktor co sa zaoberaju chorobami ladvin, e mam trochu zníenu glomerialnu funkciu-prečistovaciu, v 18 rokoch nam v skole nekúrili a ja som velmi prechladla,odvtedy tieto problemy. Na druhej strane v nemocnici tento nález velmi neriesili, sestricka mi povedala, e tehotne to zvyknu v moci mat-teho je zata na vsetky organy, tak to radsej neriesim. Poradim ti velmi dobru stranku na tuto temu www.ledviny.cz je tam velmimilý a ikovný doktor a odpoveda na vsetky otazky.
Děkuji moc, taky mě to dost vyděsilo, ale sestra si s tím hlavu nedělala a odpověděla mi, e to nemusí nic znamenat, tak mě to trochu uklidnilo. Problémy s ledvinami jsem nikdy neměla, tak moná je to opravdu jen tím těhotenstvím. Jetě jednou děkuji.
Není tady
Já měla taky jednou v těhu bílkovinu v moči a na dalí kontrole u nic..
Není tady
Pokud je to jen lehce, mohla si nastydnout a je to jen lehký zánět močáku, který ani necítí, nemusí to být hned ledviny.
Hlavně klid, v přítí moči to být nemusí jak píe Petra.
Pokud je to spojeno s vysokým tlakem a otokama můe to být tzv. preeklampsie. Ale to by tě hneeed vyplaili.
Není tady
Ahojky,chtěla jsem se optat,jestli nemáte některá problém s bílkovinou v moči a vysoký tlak.?Mě to zjistili teď,kdy jsem leela v nempcnici.
Není tady
Evčo,
já neměla bílkovinu v moči, ale vysoký tlak a otoky ano. Vechny tyto příznaky dohromady můou znamenat preeklampsii. A to je ke sledování, můe to ohrozit ledviny - tzn. mamku i mimčo.
Chodila jsem kvůli tomu do rizikové poradny od 32tt. Bílkovinu v moči mi zjistili a po porodu na ARU a musela jsem brát v estinedělí Dopegyt, pak se to upravilo.
Není tady
KatjaCat napsal(a):
Evčo,
já neměla bílkovinu v moči, ale vysoký tlak a otoky ano. Vechny tyto příznaky dohromady můou znamenat preeklampsii. A to je ke sledování, můe to ohrozit ledviny - tzn. mamku i mimčo.
Chodila jsem kvůli tomu do rizikové poradny od 32tt. Bílkovinu v moči mi zjistili a po porodu na ARU a musela jsem brát v estinedělí Dopegyt, pak se to upravilo.
Děkuji já jsem ale ve 20tt a mám v moči bílkovinu a beru dopegit 3x1tabletu.
Tak doufám e to bude dobré.
Není tady