6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Díky,stačila mi díky bohu kostka ledu. Ale pokud chcete někdo vyhladit vrásky a nevadí vám,e budete mít hlavu jak meloun,namate se Veetem
Není tady
nebo kdyby byl někdo nespokojený se svými vlasy tak taky můe, ejo!
Není tady
Taky mi dělal Weet problémy a to jinak citlivou kůi nemám. Měla jsem od nich ten depilační sprej na nohy, jak se pak chloupky setřou jenom houbičkou. Pálilo to jako čert a stejně jsem normálně holila, protoe houbička to teda nezvládala.
Jinak chloupky pod nosem trhám jednou za týden pinzetou - rostou potvory hrozně rychle, take se začínám poohlíet po vosku.
Není tady
A neporostou ty chloupky rychlej? bo budou etě více silnějí?,,bojím se e kdy tet s tím začnu tak a budu starí tak budu mit černý řupky tak jak maji chlapy vousy...nevíte někdo jak to je??......
Není tady
klídek, to bys to musela holit , ne vytrhávat...
vytrhávám pinzetou přes 20 let a chloupky jsou stále jemnějí...
dřív jsem musela co týden a teď stačí jednou cca jednou za měsíc
HA neberu...
Není tady
Tak moje zkuenost je taková - opilca mi doslova vybělila opálenou vrstvu a tak jsem dlouho chodila se světlou mouhou kolem úst..voskové pásky z drogerie mi nikdy nepřilnuly a tudí ani nic nevytrhly.Jediné, co mi pomohlo byla cukrová pasta..s tou mám taky bohaté zkuenosti...záleí na jejím druhu, ale pokud kápnete na tu pravou, nedá se to s ničím srovnat..
Není tady
Zdravím, mě se na "knírek" osvědčila cukrová pasta, je to přírodní, nedrádí a je na poměry levná. Kdybyste chtely blií informace nebo kontakt na prodejce, pite mi na mail
Není tady
zkuste pásky Veet, rychlé a účinné, aplikace jednou za dva měsíce, záleí na intenzitě růstu
Není tady
Podle mě rozhodně lepí ne pinzetou je to depilačním voskem
Není tady
Ahoj jsem tmavý typ,take s chloupkama mám velkou zkuenost.Jeliko jsou dost výrazné tak jsi tak jednou za 5-6 týdnu zajdu do Salonu na depilaci a zbytek jsi udruji doma pinzetou.Chodím do DolceDiva ,kde mi pak aplikují i masku zklidňující a nejsem červená.Take za mně doporučuji
Není tady
Ahoj také chodím jednou za měsíc do salonu(Dolce Diva)
Je mnoho způsobů,záleí co kdo snáí a jak často odstraňovat chloupky.To mi bylo vysvětleno u mé kosmetičky.Odbarvení chloupků je k ničemu,zasvití sluníčko a chloupky jsou stejnak viditelné.Odstranění voskem je nejlepí,ale při častém pouívaní můe dojít k pigmentování horního rtu.Proto stačí pouít 1x za měsíc a udrovat pak chloupky pinzetou.Depilační krémy mi nepomohly
Není tady
e by první reklamní sdělení nepozvedlo návtěvnost salónu? Ani se nedivím.
Není tady
Spí si "ta ona" zapomněla změnit nick....
Není tady
Njn, pořád to říkám. Reklama ohlupuje. A nedají si říct, a nedají si říct...
Není tady
modrovous napsal(a):
Njn, pořád to říkám. Reklama ohlupuje. A nedají si říct, a nedají si říct...
Jak si můou dát říct, kdy jsou ohlupený z reklamy...
Není tady