29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Díky,stačila mi díky bohu kostka ledu. Ale pokud chcete někdo vyhladit vrásky a nevadí vám,že budete mít hlavu jak meloun,namažte se Veetem
Není tady
nebo kdyby byl někdo nespokojený se svými vlasy tak taky může, žejo!
Není tady
Taky mi dělal Weet problémy a to jinak citlivou kůži nemám. Měla jsem od nich ten depilační sprej na nohy, jak se pak chloupky setřou jenom houbičkou. Pálilo to jako čert a stejně jsem normálně holila, protože houbička to teda nezvládala.
Jinak chloupky pod nosem trhám jednou za týden pinzetou - rostou potvory hrozně rychle, takže se začínám poohlížet po vosku.
Není tady
A neporostou ty chloupky rychlej? bo budou eště více silnější?,,bojím se že když tet s tím začnu tak až budu starší tak budu mit černý řupky tak jak maji chlapy vousy...nevíte někdo jak to je??......
Není tady
klídek, to bys to musela holit , ne vytrhávat...
vytrhávám pinzetou přes 20 let a chloupky jsou stále jemnější...
dřív jsem musela co týden a teď stačí jednou cca jednou za měsíc
HA neberu...
Není tady
Tak moje zkušenost je taková - opilca mi doslova vybělila opálenou vrstvu a tak jsem dlouho chodila se světlou šmouhou kolem úst..voskové pásky z drogerie mi nikdy nepřilnuly a tudíž ani nic nevytrhly.Jediné, co mi pomohlo byla cukrová pasta..s tou mám taky bohaté zkušenosti...záleží na jejím druhu, ale pokud kápnete na tu pravou, nedá se to s ničím srovnat..
Není tady
Zdravím, mě se na "knírek" osvědčila cukrová pasta, je to přírodní, nedráždí a je na poměry levná. Kdybyste chtely bližší informace nebo kontakt na prodejce, pište mi na mail
Není tady
zkuste pásky Veet, rychlé a účinné, aplikace jednou za dva měsíce, záleží na intenzitě růstu
Není tady
Podle mě rozhodně lepší než pinzetou je to depilačním voskem
Není tady
Ahoj jsem tmavý typ,takže s chloupkama mám velkou zkušenost.Jelikož jsou dost výrazné tak jsi tak jednou za 5-6 týdnu zajdu do Salonu na depilaci a zbytek jsi udržuji doma pinzetou.Chodím do DolceDiva ,kde mi pak aplikují i masku zklidňující a nejsem červená.Takže za mně doporučuji
Není tady
Ahoj také chodím jednou za měsíc do salonu(Dolce Diva)
Je mnoho způsobů,záleží co kdo snáší a jak často odstraňovat chloupky.To mi bylo vysvětleno u mé kosmetičky.Odbarvení chloupků je k ničemu,zasvití sluníčko a chloupky jsou stejnak viditelné.Odstranění voskem je nejlepší,ale při častém používaní může dojít k pigmentování horního rtu.Proto stačí použít 1x za měsíc a udržovat pak chloupky pinzetou.Depilační krémy mi nepomohly
Není tady
Že by první reklamní sdělení nepozvedlo návštěvnost salónu? Ani se nedivím.
Není tady
Spíš si "ta ona" zapomněla změnit nick....
Není tady
Njn, pořád to říkám. Reklama ohlupuje. A nedají si říct, a nedají si říct...
Není tady
modrovous napsal(a):
Njn, pořád to říkám. Reklama ohlupuje. A nedají si říct, a nedají si říct...
Jak si můžou dát říct, když jsou ohlupený z reklamy...
Není tady