Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 6. 2006 10:05

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Chloupky pod nosem

Jak na ně ? Někde jsem slyšela, že se na to dá použít nějaký ten depilační krém na chloupky ? Nebo zesvětlit - jak a čím ? Poradíte ?

Není tady

#2 8. 6. 2006 10:22

Isidia
♥♥♥----
Místo: Česká republika

Re: Chloupky pod nosem

Nejjednodušší je použít pinzetu a obrnit se trpělivostí při jejich odstraňování, nebo odstraňování v kosmetickém salonu depilační jehlou.

Není tady

#3 8. 6. 2006 10:23

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

A nebo depilačním voskem, udělají ti to na každé kosmetice.

Není tady

#4 8. 6. 2006 11:10

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pinzetu ? Fuj, to musí hrozně bolet. Kosmetika jasně, ale já jsme spíš chtěla něco, co bych zvládla sama doma. Nicméně ad kosmetika - jak často se to musí opakovat ?

Není tady

#5 8. 6. 2006 11:13

Teru
♥♥♥♥---

Tiina napsal(a):

Pinzetu ? Fuj, to musí hrozně bolet. Kosmetika jasně, ale já jsme spíš chtěla něco, co bych zvládla sama doma. Nicméně ad kosmetika - jak často se to musí opakovat ?

Tino, ty voskové proužky si můžeš koupit i sama a je to stejné, jako u depilace nohou. Nejméně 3 týdny zcela hladké a pak to začne rašit... jinak já jsem dost tmavý typ, takže "kníra" jsem vždy malinko měla. S hormonální antikoncepcí zmizel.
T.

Nacházíme to, co očekáváme, a dostáváme to, o co žádáme.
...
Tragédií života není to, že končí příliš brzo, ale že my čekáme příliš dlouho, než ho vůbec začnem žít.

Není tady

#6 8. 6. 2006 11:45

lastunicorn
♥♥-----

Já chodím každý měsíc ke kosmetičce, která mi strává "bíbra" voskem. Není to sice příjemný, ale pak mám zase na měsíc klid...  tummenupp

Není tady

#7 8. 6. 2006 14:59

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Taky jsem zastáncem vosku. Dá se to přežít a pod tím nosánkem to zase tak rychle neroste. Po každém odstranění jich pak mám míň.

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#8 8. 6. 2006 16:49

šílená.milena
♥♥-----

pinzetou to sice bolí, ale nejvíc poprvé, když trháš ty starý chloupky ze starejch lůžek, po několikátým trhání Ti to přijde už jen nepříjemný, chloupky jsou slabší a nedržej už tak pevně...

každý mrak má svůj stříbrný okraj.........

Není tady

#9 9. 6. 2006 17:24

Ariesek67
♥♥♥♥---
Místo: okolí Brna

lastunicorn napsal(a):

Já chodím každý měsíc ke kosmetičce, která mi strává "bíbra" voskem. Není to sice příjemný, ale pak mám zase na měsíc klid...  tummenupp

A co takhle laser je sice drašší,ale zase na pořát.Nebo se pletu.

Moudro dne:
    Pesimista vidí v tunelu tmu, Optimista vidí světlo na konci tunelu
    Realista vidí světla vlaku, Strojvůdce vidí tři debily na kolejích……

Není tady

#10 10. 6. 2006 11:35

LauraK.
♥♥-----

Nejlepsi zkusenost mam s voskem. Kupovala jsem si vosk od Ryor a ted od Veet. To jsou specialni vosky na oblicej a mesic je klid:)

Není tady

#11 10. 6. 2006 11:39

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky. Nevím, jestli vám řeknu něco nového, ale tady tyto chloupky se vyskytují při hormonální dysbalanci organismu. Pomoc je jednoduchá, měly byste si zajít k lékaři a požádat jej o odběr krve na hladiny hormonů. Při výskytu jakékoli odchylky od normy se to dá upravit pomocí léků. Chloupky zmizí a je klid.
Držím všem palce. Pá

Není tady

#12 2. 7. 2006 19:58

Brenda
♥------

Leila napsal(a):

Ahoj holky. Nevím, jestli vám řeknu něco nového, ale tady tyto chloupky se vyskytují při hormonální dysbalanci organismu. Pomoc je jednoduchá, měly byste si zajít k lékaři a požádat jej o odběr krve na hladiny hormonů. Při výskytu jakékoli odchylky od normy se to dá upravit pomocí léků. Chloupky zmizí a je klid.
Držím všem palce. Pá

Tak to sem ještě neslyšela...odkud tyto informace máš?

Není tady

#13 4. 7. 2006 16:20

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Hormony a chloupky patří k sobě.......to ví každá kosmetička, holička, ale i všeobecně vzdělaný člověk, který s tím má problémy  a zabývá se tím....některá žena s tím má problémy ve 40ti, ale některá v 50ti...

Není tady

#14 4. 7. 2006 23:35

maya
♥♥♥♥♥--

Kamarádka si zase nemohla vynachválit to, když si nechala "knírek" odbarvit - nebyl pak vůbec vidět. Co přesně na to použila, nevím, ale řekla bych, že klasickým odbarvovačem na vlasy se nic nezkazí.

Není tady

#15 5. 7. 2006 12:48

Bea
♥♥♥♥---

maya napsal(a):

Kamarádka si zase nemohla vynachválit to, když si nechala "knírek" odbarvit - nebyl pak vůbec vidět. Co přesně na to použila, nevím, ale řekla bych, že klasickým odbarvovačem na vlasy se nic nezkazí.

Já si barvím vlasy na blond tak když se barvím nabarvím i kníra (i když jsem ho nikdy neměla hustý)a mám pokoj.I když v návodě píší že se to nesmí ale to je jen o tom aby jste si koupili další preparáty  a utratili další peníze.

Není tady

#16 5. 7. 2006 15:33

maya
♥♥♥♥♥--

Bea napsal(a):

maya napsal(a):

Já si barvím vlasy na blond tak když se barvím nabarvím i kníra (i když jsem ho nikdy neměla hustý)a mám pokoj.I když v návodě píší že se to nesmí ale to je jen o tom aby jste si koupili další preparáty  a utratili další peníze.

Souhlasím, já si zase barvou na vlasy barvím i obočí a taky se to "nesmí". Myslím, že je celkem fuk, kudy ta chemie projde do těla, jestli pokožkou na hlavě nebo na obličeji skurt

Není tady

#17 6. 7. 2006 21:53

chomáček
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

já souhlasím s Teru. Taky jsem si koupila ty voskové proužky od Weetu a dělám si to sama doma. Je to o dost levnější. Jak časově, tak finančně. smile A výsledek je stejný.

Není tady

#18 7. 7. 2006 14:38

jelitko
♥♥-----
Místo: Hradec Králové

Sally Hansen: Creme Hair Bleach (for face ) - dá se to koupit v Tescu ( u nás mezi připravky na nehty) a zesvětlení nemá chybu, ale je to tuším malinko dražší - asi 350 Kč, ovšem na dost použití

pokud mě někdo donutil k pláči, nestojí mi za to, abych pro něho ronila slzy (K. Dunst)

Není tady

#19 8. 7. 2006 16:04

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Brenda napsal(a):

Leila napsal(a):

Držím všem palce. Pá

Tak to sem ještě neslyšela...odkud tyto informace máš?

To je  celkem všeobecně známá věc. Samozrejmě, že se to může týkat jenom chloupků pod nosem, ale většinou je zvýšené ochlupení i jinde na těle  / např. nohy, břicho, hrudník/.

Není tady

#20 11. 7. 2006 9:12

lastunicorn
♥♥-----

Ariesek67 napsal(a):

lastunicorn napsal(a):

A co takhle laser je sice drašší,ale zase na pořát.Nebo se pletu.

Laser je fakt nad moje poměry. Navíc tam byla moje velmi dobrá známá a vůbec jí to nepomohlo, navíc jí to vypálilo pigment, takže má fleky po kůži... Osobně bych do toho nešla...

Není tady

#21 11. 7. 2006 9:19

lastunicorn
♥♥-----

Aneri napsal(a):

Hormony a chloupky patří k sobě.......to ví každá kosmetička, holička, ale i všeobecně vzdělaný člověk, který s tím má problémy  a zabývá se tím....některá žena s tím má problémy ve 40ti, ale některá v 50ti...

To je pravda, já nemám žádné hormony (vůbec nemenstruuji), ale nikdo mi s tim nepomůže, protože jsem byla dost nemocná (tromboza a plicní embolie), takže přísun hormonů by mi mohl přivodit další ohrožení na životě. A to je mi 25.

Není tady

#22 11. 7. 2006 12:30

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Takže...nakonec jsem na to šla Opilcou...pohodka, tuba za 60 korun, která vydrží věčnost, protože kolik toho reálně spotřebuju na pár chloupků pod nosem. Vydrží to tak dva týdny, alergická reakce žádná.

Není tady

#23 17. 7. 2006 20:19

silkye
♥------

Ahoj holky, vyzkoušela jsem všechno, co tady popisujete. Pokud je tam pár světlých tenkých chloupků, pinzeta nebo vosk postačí. Hlavně u mladých holek.S věkem se to horší. Jestli je porost hustší a tmavý, je lepší svěřit se do ruk odbostníkovi. Zeptala jsem se kosmetičky a během jednoho roku jsem byla asi 3x na jehličce. Nic příjemného,ale vidina hladké tváře to překoná. Mám pokoj!

Není tady

#24 1. 4. 2007 11:55

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

bea napsal(a):

Hehe,tak jsem si právě zkusila namazat kníra depilačním krémem Veet i když se to na obličej dávat nemá a ... nedoporučuju dumbom Knír sice nemám,ale vypadám jak sysel,trošku mi to oteklo yikes Takže tohle opravdu nezkoušejte,zvlášť vy s citlivější pletí. Já v životě neměla na nic alergickou reakci a teď tohle,takže si ani netroufám tvrdit,co by to udělalo jinejm.
Asi budu muset ještě pobrat nějakej rozum a když někde napíšou,že se to někam nemá dávat,tak to tam dávat nebudu big_smile

Upravil(a) Luizi (1. 4. 2007 11:55)

Není tady

#25 1. 4. 2007 12:02

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

No tak si to namaž Fenistil gelem a je to!

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí