Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 14. 3. 2007 12:57

BEATA2007
♥♥-----

Re: Rozejít se? Chci i nechci...:-(

Marikaa napsal(a):

yellow108, hm tak to gratuluji tummenupp prostě to bereš sportovně a jako život a zbytečně se  v tom nerýpeš, jako "některé" z nás   roll  taky jsem takovou znala a nevěřila bys jak jsou lidi (ženský) s takovou povahou v životě spokojené...tím vším rozebíráním a propadáním se kamsi totiž ubližuje člověk jen sám sobě     yikes a yikes

Napsáno přesně fuckyou bohužel já jsem třeba z těch, které se v tom pořád rýpou a rozebírají rodna

Není tady

#102 14. 3. 2007 13:09

sharon
♥♥♥♥♥--

Ahoj Beatko, hodně mi připomínáš mě a mé 10ti leté manželstvísmile teď už naštěstí je to za mnou, ale kopala jsem se v tom 10let a s dvěma dětma, možná tu někde vykopeš i mé staré přízpěvky,můžeš zkusit, ale řeknu ti jen tolik, dnes jsem z toho venku jsem velice šťastná s novým přítelem a ani trochu nelituji,snad jen toho, že jsem to neudělala dřív,ale asi každý potřebuje svůj čas na poučení.. Přeju hodně štěstíčka a hlavně ať se co nejdřív rozhodneš něco změnit hjarta
No i tu dovolenou jsme před koncem vztahu zkoušeli a řeknu ti,že stála totálně za prd,aspoň že ty děti z toho něco měly,jinak dovolená může být krásná kdekoliv,ale záleží s kým ji prožiješ..hjarta

BEATA2007 napsal(a):

Frankie napsal(a):

Já jen asi že je to druhý vztah, který mi takhle končí a mám strach, co bude dál.... roll

Já Ti řeknu co bude dál. Chvíli se budeš trápit, pak si začneš nadávat, proč jsi ho neposlala k vodě už dávno a pak poznáš někoho nového.

Je Ti 25, na strach z budoucnosti máš času dost.  Tak hlavu vzhůru, vypni prsa a pošli ho do dža dumbom

Já vím, že to z ní blbě, co píšu...ale já nad vším moc přemýšlím ... dumbom a pořád si říkám, co a jak atd.. a abych pak nelitovala, ale každopádně si jsem jistá tím, že mě nemiluje od srdce...

Ale máme zaplacenou dovolenou butter

Upravil(a) sharon (14. 3. 2007 13:14)

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/21051.png

Není tady

#103 14. 3. 2007 13:24

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Beato: já vím   big_smile a big_smile jsem podobnej týpek a i když se tvářím že je vše za mnou není  tongue  mám kolem sebe spustu chlápků, kteří by i se mnou byli rádi, ale já dělám fory     yikes a yikes snad ten můj čas taky přijde  roll a věřím že už brzoooo    lol

Není tady

#104 14. 3. 2007 13:30

BEATA2007
♥♥-----

sharon napsal(a):

Ahoj Beatko, hodně mi připomínáš mě a mé 10ti leté manželstvísmile teď už naštěstí je to za mnou, ale kopala jsem se v tom 10let a s dvěma dětma, možná tu někde vykopeš i mé staré přízpěvky,můžeš zkusit, ale řeknu ti jen tolik, dnes jsem z toho venku jsem velice šťastná s novým přítelem a ani trochu nelituji,snad jen toho, že jsem to neudělala dřív,ale asi každý potřebuje svůj čas na poučení.. Přeju hodně štěstíčka a hlavně ať se co nejdřív rozhodneš něco změnit hjarta
No i tu dovolenou jsme před koncem vztahu zkoušeli a řeknu ti,že stála totálně za prd,aspoň že ty děti z toho něco měly,jinak dovolená může být krásná kdekoliv,ale záleží s kým ji prožiješ..hjarta

BEATA2007 napsal(a):

Frankie napsal(a):

Já jen asi že je to druhý vztah, který mi takhle končí a mám strach, co bude dál.... roll

Já Ti řeknu co bude dál. Chvíli se budeš trápit, pak si začneš nadávat, proč jsi ho neposlala k vodě už dávno a pak poznáš někoho nového.

Je Ti 25, na strach z budoucnosti máš času dost.  Tak hlavu vzhůru, vypni prsa a pošli ho do dža dumbom

Já vím, že to z ní blbě, co píšu...ale já nad vším moc přemýšlím ... dumbom a pořád si říkám, co a jak atd.. a abych pak nelitovala, ale každopádně si jsem jistá tím, že mě nemiluje od srdce...

Ale máme zaplacenou dovolenou butter

Děkuji za pěkné slova, jsem ráda, že se máš fajn....a to si to měla určitě těžší, když už tam byly děti....tak aspoň že už je to teď  v pohodě...příteli jsem dala návrh, že to přepíšu na kamarádku, ale zatím se nevyjádřil, tak čekám.... cool

Není tady

#105 14. 3. 2007 13:30

BEATA2007
♥♥-----

Marikaa napsal(a):

Beato: já vím   big_smile a big_smile jsem podobnej týpek a i když se tvářím že je vše za mnou není  tongue  mám kolem sebe spustu chlápků, kteří by i se mnou byli rádi, ale já dělám fory     yikes a yikes snad ten můj čas taky přijde  roll a věřím že už brzoooo    lol

Hm, tak to jsme na tom podobně...storstark musíme to rozseknout a bude to! vissla

Není tady

#106 14. 3. 2007 13:43

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Já to rozseklý mám už hodně dlouho hmm ale nějak se s tím špatně smiřuju rodna

Není tady

#107 14. 3. 2007 16:09

misa1234
♥♥♥♥---

Verte tomu nebo ne, ja jsem to poznala brzy na klukovi { mesic}, ze to neni To skurt  a rozesla jsem se. Je lepsi se rozejit nez se trapit s nekym. A stejne, za par let by se stejne MOHL na tebe vykaslat, ze si nasel hjarta To je fakt lepsi byt tedka sama a pak byt s nekym, kdo te miluje. tummenupp  Mela jsem taky smulu na vztah. Ale kdyz jsem poznala sveho soucasneho manzela, OBA jsme to chteli a vse nam klape. big_smile  Je to super. gloria

Není tady

#108 12. 4. 2007 21:50

prezdivka2007
♥♥♥----

Souhlasim s MISOU1234

Není tady

#109 26. 4. 2007 11:03

misa1234
♥♥♥♥---

beato24 jak to vsechno dopadlo?

Není tady

#110 26. 4. 2007 12:45

BEATA2007
♥♥-----

misa1234 napsal(a):

Ahojky!

Bydlíme spolu, on si hledá nové bydlení a už je to mezi náma ukončené....je jaro, venku je krásně a já už se nechci trápit! smile

Není tady

#111 26. 4. 2007 13:02

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

*

Upravil(a) Feuria (26. 4. 2007 13:08)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#112 26. 4. 2007 14:11

misa1234
♥♥♥♥---

BEATA2007 napsal(a):

misa1234 napsal(a):

Ahojky!

Bydlíme spolu, on si hledá nové bydlení a už je to mezi náma ukončené....je jaro, venku je krásně a já už se nechci trápit! smile

Jinak, kdyz jste spolu jeste pod jednou strechou, jaky mate vztah mezi sebou? Ano, mate to ukoncene, ale myslim tim, bavite se nebo nebavite........ Hodne stesti

Není tady

#113 27. 4. 2007 8:23

BEATA2007
♥♥-----

misa1234 napsal(a):

BEATA2007 napsal(a):

misa1234 napsal(a):

Ahojky!

Jinak, kdyz jste spolu jeste pod jednou strechou, jaky mate vztah mezi sebou? Ano, mate to ukoncene, ale myslim tim, bavite se nebo nebavite........ Hodne stesti

Jako normálně se spolu bavíme, sice už to není jako dříve, ale takové jako by byl kamarád na návštěvě...přece jen se známé a jsme oba povídavý, tak večer sedíme a kecáme nebo má každý jiný program, domluvili jsme se, že si nebudeme dělat naschvály a že budeme tak nějak komunikovat v klidu, než si najde jiné bydlení. Nervů a stresů jsem měla už fakt dost. cool

Není tady

#114 27. 4. 2007 16:58

misa1234
♥♥♥♥---

BEATA2007 napsal(a):

misa1234 napsal(a):

BEATA2007 napsal(a):

Ahojky!

Jako normálně se spolu bavíme, sice už to není jako dříve, ale takové jako by byl kamarád na návštěvě...přece jen se známé a jsme oba povídavý, tak večer sedíme a kecáme nebo má každý jiný program, domluvili jsme se, že si nebudeme dělat naschvály a že budeme tak nějak komunikovat v klidu, než si najde jiné bydlení. Nervů a stresů jsem měla už fakt dost. cool

Ahoj Beato, tak hlavne, ze se spolu bavite. A jak ti je? Jak to vsechno snasis?

Není tady

#115 28. 4. 2007 19:26

BEATA2007
♥♥-----

Všelijak mi je ... roll jednou lépe, jednou hůře..někdy si říkám, jeslti nemám moc velká nároky a nechci po těch chlapech trochu moc, prostě už třetí den mám depku a blbej pocit, že druhý vztah jde do kopru, protože mám pořád nějaké připomínky..takhle nevydržím s nikým :-( ale snad mě to přejde ... nevím...

Není tady

#116 28. 4. 2007 21:01

misa1234
♥♥♥♥---

BEATA2007 napsal(a):

Všelijak mi je ... roll jednou lépe, jednou hůře..někdy si říkám, jeslti nemám moc velká nároky a nechci po těch chlapech trochu moc, prostě už třetí den mám depku a blbej pocit, že druhý vztah jde do kopru, protože mám pořád nějaké připomínky..takhle nevydržím s nikým :-( ale snad mě to přejde ... nevím...

Proste si mela smulu a nepatrite  k sobe. albert  Ale ono to urcite prijde a jak to prijde, tak uvidis, ze to bude stat za to.hjarta   Drzim palce.tummenupp   A dej zase nekdy o sobe vedet Beato

Není tady

#117 30. 4. 2007 10:08

BEATA2007
♥♥-----

Možná smůlu...dvakrát po sobě...minulý týden mi řekla jedna známá, že mám na ty chlapi vysoké  nároky roll ale podle mě je to blbost...jsem nějaká, něco nabízím a chci aby mě ten chlap měl opravdově od srdce rád a abychom si rozuměli....vysoké nároky jsou podle mě např. aby měl luxusní barák, auto, hromadu peněz, chodil v značkových hadrách, byl extrémně intelegentní, měl vlastní firmu atd...když chci, aby mě měl někdo opravdu rád...to mi jako vysoký nárok nepřipadá....tak mě ta "známá" trochu rozhodila, ale dneska je mi už lépe...

Četla jsem že žiješ v cizině? Kde? A jak ses tam dostala...když tak písni .. můžeme pokecat i na ICQ, jestli ho máš...

Není tady

#118 30. 4. 2007 16:01

misa1234
♥♥♥♥---

BEATA2007 napsal(a):

Možná smůlu...dvakrát po sobě...minulý týden mi řekla jedna známá, že mám na ty chlapi vysoké  nároky roll ale podle mě je to blbost...jsem nějaká, něco nabízím a chci aby mě ten chlap měl opravdově od srdce rád a abychom si rozuměli....vysoké nároky jsou podle mě např. aby měl luxusní barák, auto, hromadu peněz, chodil v značkových hadrách, byl extrémně intelegentní, měl vlastní firmu atd...když chci, aby mě měl někdo opravdu rád...to mi jako vysoký nárok nepřipadá....tak mě ta "známá" trochu rozhodila, ale dneska je mi už lépe...

Četla jsem že žiješ v cizině? Kde? A jak ses tam dostala...když tak písni .. můžeme pokecat i na ICQ, jestli ho máš...

ICQ nemam, ale  napisu ti na soukroumou zpravu, kdyztak odepis.

Upravil(a) misa1234 (30. 4. 2007 16:29)

Není tady

#119 1. 5. 2007 17:02

Mariska
♥♥♥----

No já mám(měla jsem) ten samý vztah, úplně to samé od začátku. Přítel mi furt vyprávěl o svých bejvalkách, se kterými se aktivně stýkal, ta poslední byla samozřejmě ta nejlepší. Samostatný, sobecký, nikdy mě ničím nepřekvapil, nepozval, nesvěřil se...na to měl své kamarádky...prostě hrůza, milovala jsem ho jako nikoho a udělala bych pro něj všechno, ale on nic...nezajímal se o mě, moje starosti, chtěl být sám a ať si také hledám kamarády..každý jsme bydlel ve svém bytě a nějaké sestěhování nepřipadalo v úvahu. Po 9 měsících mi napsal, že ho dusím a že si dáme pauzu. pořád jsme také něco řešili, na pauzu jsem nechtěla přistoupit, tak jsme to slepili. vydrželo to asi půl roku, ale tak, že jsem ho začala podezřívat, hrabala se mu ve věcech a narazila na holky v PC, mejly, telefony...od holek, které jsem neznala apod. Nikdy jsem se ho na to neptala, ale užírala se sama v sobě, až jsem přestala jíst a psychicky se rozložila, že jsem vyhledala psychiatra..pak jsme se rozešli, ale já jsem pořád věřila, že je to ten pravý a že jsem udělala něco špatné já, byl to můj první vztah, ač v pokročilém věku, jeho asi druhý vážný a desatý nevážný...:-((( on si rozchod vychutnal a žil si dál po svém, já čekala, že se ozve, že beze mě nemůže žít...po roce nevidění se, jsme se na jeho naléhání sešli a pak na mé naléhání se dali zase dohromady. Měl větší byt, který si zařizoval, vypadalo to, že dostal rozum a že to bude fajn...prošla jsem s ním celou rekonstrukcí, byl milý, hodný...navrhl mi nastěhovat se...ale už první den, jsem se cítila jako v kobce...žádná komunikace, žádný zájem o mé pocity...jenom jsem vařila, prala, žehlila a uštědřila ještě pár výtek, že jsem líná a nic nedělám...:-(((( opět se začaly projevovat ty samé věci, co minule...někdy byl k sežrání, někdy k zabití...říkala jsem si: jsem náročná, je to jenom chlap, co můžu čekat....ale chybělo tam hrozně moc. Úcta, komunikace, láska, obětavost...začal si žít vlastním životem, trávit čas na novém PC a zase jsem začala propadat panice, že dělá něco nekalého....omlouvala jsem ho tak dlouho až jsem se zase začala hrabat v jeho věcech a přišla na tajnou registraci na seznamce, že hledá někoho, s kým může zase žít...:-(((( došla mi síla, chuť....vrhla jse se na něj a on vybalil, jak se se mnou dusí a ubíjí ho život se mnou, že potřebuje živelnější partnerku, néé tak citlivou apod...:-((((((((((((( bylo to neskutečné zklamání. Opět po úderu 9ti měsíců. Lidi se opravdu nemění a zasloužíme si chlapa, který nás bude rozmazlovat a ne z nás dělat onuci a blbce. Teď už to vím, ikdyž je to ani ne měsíc po rozchodu. Chybí mi, ale opravdu mě zklamal a dal mi najevo, že si mě vůbec neváží, o lásce asi nemůže být ani řeč....:-(((( Vím, že mě na něm přitahovalo to, co já nemám, vlastnosti, které z něj dělali samostatného, milé společníka, ze kterého se kamarádi a kamarádky můžou poprdět a slintaj z něj, ale mě z toho, co rozdal jim, nedal nic. Stále mě přitahuje asi jako PROTIKLADY SE PŘITAHUJÍ, ale nemohou spolu žít:-(((( Ale vím, že láska opravdu vypadá jinak a už na něj nečekám....už si neříkám, že jsme se potkali, tak k sobě osudově patříme, ale že jsme se potkali proto, abych věděla, že tudy cesta nevede...

Není tady

#120 2. 5. 2007 16:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

tummenupp BI

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#121 30. 5. 2007 9:30

BEATA2007
♥♥-----

Ahoj! smile
Tak jenom hlásím, že ten, kterého jsem řešila, už je a bude napořád BÝVALÝ..zatím u mě bydlí, ale vychází spolu vcelku v pohodě...

Dokonce už ví, že mám nového přítele!!! lol

A ten nový přítel - to je poklad rodna nevím, proč jsem se s někým s prominutím "srala" tak dlouho....

Není tady

#122 30. 5. 2007 19:24

misa1234
♥♥♥♥---

BEATA2007 napsal(a):

Ahoj! smile
Tak jenom hlásím, že ten, kterého jsem řešila, už je a bude napořád BÝVALÝ..zatím u mě bydlí, ale vychází spolu vcelku v pohodě...

Dokonce už ví, že mám nového přítele!!! lol

A ten nový přítel - to je poklad rodna nevím, proč jsem se s někým s prominutím "srala" tak dlouho....

Beato, hlavne ze to dobre vsechno dopadlo. Hodne stesti wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí