Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 13. 3. 2007 12:31

BEATA2007
♥♥-----

Re: Rozejít se? Chci i nechci...:-(

Jiněnka napsal(a):

Beatko, tak jak to teda dopadlo???

Ahojky! smile

Dopadlo-nedopadlo...

Jsme spolu, bydlíme spolu, ale pořád se v něčem vrtáme a řešíme nějaké problémy...

Máme itálii..snaží se jen když já zuřím, jinak nezájem....chybí mi u něho respekt, neváží si mě, plno věcí bere automaticky, chybí mi pozornost, péče, větší zájem atd....

Prostě si myslím, že mě nemiluje a chová se jen tak jak jsem si dosud vyřvala kapitulation

Momentálně je strašně hodný...za dva týdny to bude jinak a tak dokola...

Co na to říct???

Tehdy jak jsem tu začla psát, měla jsem to dle vašich všech rad ukončit...jenže člověk si nedá říct a až si narazí hubu, tak to uzná...

PS mám nový nick, u starého si nevzpomenu na heslo ani náhodou  big_smile

Není tady

#77 13. 3. 2007 12:59

viki
♥♥-----

ahoj beato, uteč uteč uteč, dokud je čas, to se nezmění a bude to ještě horší,horší, horší, je to sobec sobec sobec, znám to mám to doma taky ,pořád jsem čekala že se to změní a nic ale my máme dvě děti společné bydlení, a já ho nedostanu z domu,přečti si článek od sykec -nevím kudy kam, a pak uvidíš,uteč uteč uteč, bude to ještě horší až přejde zamilovanost, nebo to co tě k němu táhne

Není tady

#78 13. 3. 2007 13:01

viki
♥♥-----

počkej až začne ještě z výčitkama a se žárlivostí, nehneš se z domu, uděláš všechno špatně, to chceš?přečti si ten článek a řekni mi svůj názor

Není tady

#79 13. 3. 2007 13:03

viki
♥♥-----

ted jsem si to přečetla celý, uteč ještě rychleji, počkej až ti začnbe vyhrožovat že si něco udělá, to není sobec to je blbec, uteč at nejsi psychicky v pr... jako já

Není tady

#80 13. 3. 2007 13:13

BEATA2007
♥♥-----

Ahoj Viki!
Ty příspěvky jsem četla...ach jo...je to fakt těžký...Ty jsi ke všemu vdaná a máš děti, drž se!!! V tomhle moc radit nemůžu, protože takhle daleko ještě nejsem ...

Já už se naštěstí tímhle netrápím, jen konstatuju a nevím, jak to dopadne....už jsem co se týče jeho dokonale citově vyždímaná a jak si člověk promítne, co všechno musel prožít po roce vztahu, tak si řekne, že takový rok už nechce..

V něčem se změnil, snažil se, v něčem ne, pro mě je rozhodující to, že větší cit, projevit více lásky, pochopení, zájmu, úcty, tolerance, snahy je velký problém...

Není tady

#81 13. 3. 2007 13:15

viki
♥♥-----

jo změnil ale na jak dlouho, takový lidi se nemění, proč taky jemu to tak byhovuje ne?
ted nevím jste teda spolu nebo ne? nějak jsem to nepochopila?

Není tady

#82 13. 3. 2007 13:17

BEATA2007
♥♥-----

No jistě..nemění se..to už vím taky...ale někdy si říkám za jakou cenu...
To si piš, že mu to takhle se mnou vyhovuje!
Bydlíme spolu dál, máme jet spolu na dovolenou..
Můj současný stav k němu se dá nazvat "citové vychladnutí"

Není tady

#83 13. 3. 2007 13:25

viki
♥♥-----

víš je to těžký taky mi každý radí uteč, a já uteču, takhle se nedá žít.  Vyhledám odbornou pomoc, aby mi poradila jak s rozvodem a je to, bude to peklo, jak mi bylo řečeno, ale osvobozující peklo, ale pak už bude jen klid. doufám, že on má aspon trošku soudnosti jen kvůli dětem. nevím bože  to je síla

Není tady

#84 13. 3. 2007 13:27

BEATA2007
♥♥-----

viki napsal(a):

víš je to těžký taky mi každý radí uteč, a já uteču, takhle se nedá žít.  Vyhledám odbornou pomoc, aby mi poradila jak s rozvodem a je to, bude to peklo, jak mi bylo řečeno, ale osvobozující peklo, ale pak už bude jen klid. doufám, že on má aspon trošku soudnosti jen kvůli dětem. nevím bože  to je síla

Víš dobře, že to budeš mít těžko..hodně těžké..já jsem oproti Tobě vysmátá...ale musíš se držet toho, že až tohle překonáš, tak pak Ti bude stokrát lépe...

Vím, že se všechno lehce říká, píše a radí....ale bude Ti lépe..držím palce jak jen to jde!!!

Není tady

#85 13. 3. 2007 13:36

misa1234
♥♥♥♥---

Nemas deti a nejsi vdana, tedka je rozhodnuti a je to lehci rozhodnuti se rozejit.godlike  Pak jak byste se vzali a meli pak deti, pak to bude tezsi se rozejit.skurt   Kdyz jsem byla svobodna, radci jsem se rozesla s klukem, vedela jsem, ze to neni TO a on s kym bych chtela byt naporad  a tedka to mas i ty. yikes  Myslim, ze bys radci mela zustat sama a pak v budoucnu byt s clovekem, ktery te miluje a ty milujes jeho hjarta

Není tady

#86 13. 3. 2007 14:08

BEATA2007
♥♥-----

misa1234 napsal(a):

Nemas deti a nejsi vdana, tedka je rozhodnuti a je to lehci rozhodnuti se rozejit.godlike  Pak jak byste se vzali a meli pak deti, pak to bude tezsi se rozejit.skurt   Kdyz jsem byla svobodna, radci jsem se rozesla s klukem, vedela jsem, ze to neni TO a on s kym bych chtela byt naporad  a tedka to mas i ty. yikes  Myslim, ze bys radci mela zustat sama a pak v budoucnu byt s clovekem, ktery te miluje a ty milujes jeho hjarta

Tak s tím naprosto souhlasím wink zatím vyčkávám, jak se to vyvrbí, rázně říct KONEC neumím a tak uvidím...

Není tady

#87 13. 3. 2007 19:47

misa1234
♥♥♥♥---

BEATA2007 napsal(a):

misa1234 napsal(a):

Tak s tím naprosto souhlasím wink zatím vyčkávám, jak se to vyvrbí, rázně říct KONEC neumím a tak uvidím...

A ty ho mas porad rada, vid? Ale aby ten vztah byl vztah dobrym, tak musi chtit OBA:hjarta: , ne jenom zena a muz ne a nebo obracene.yikes  To nejde. Pak dej urcite vedet, jak to dopadlo. Ale kdyz ti chlap rekne, ze nejsi ta prava, co ti mam rict?skurt  Mozna to v budoucnu pochops co ti chci rict.

Není tady

#88 14. 3. 2007 7:34

BEATA2007
♥♥-----

misa1234 napsal(a):

BEATA2007 napsal(a):

misa1234 napsal(a):

A ty ho mas porad rada, vid? Ale aby ten vztah byl vztah dobrym, tak musi chtit OBA:hjarta: , ne jenom zena a muz ne a nebo obracene.yikes  To nejde. Pak dej urcite vedet, jak to dopadlo. Ale kdyz ti chlap rekne, ze nejsi ta prava, co ti mam rict?skurt  Mozna to v budoucnu pochops co ti chci rict.

Ahoj! No musím říct, že jsem ho po celou dobu vztahu měla o hodně více radši než on mě, šla jsem do toho naplno, on ne...teď je to tak, že i když už tak zapálená do něho nejsem, tak na něho beru extra ohledy a přemýšlím, jak s tím vztahem dál...byla bych nejradši, kdyby to ukončil on..já jsem totiž strašně měkká a přecitlivělá....takže teď je to tak, že kolem něho absolutně neběhám, nesnažím se atd..a spíše on projevuje nějakou snahu....když to shrnu, tak nevím, co si počít gratergrater

Není tady

#89 14. 3. 2007 7:53

host5522
Host

Nechápu, proč "tolik" mladých holek bez závazků zůstává ve vztahu, ve kterém se (skoro) pořád trápí a proč se tolik bojí samoty. Být sama není zase tak špatné.

Beato, nevím, kolik ti je, ale tipuju zhruba tolik, co mně. Myslím, že jsme příliš mladé na takové zásadní kompromisy.

Já jsem spíš opačný extrém, když jsem ve vztahu nespokojená a není vůle se nějak domluvit, rozcházím se aniž bych na "něco" dokázala čekat.

#90 14. 3. 2007 9:06

BEATA2007
♥♥-----

yellow108 napsal(a):

Nechápu, proč "tolik" mladých holek bez závazků zůstává ve vztahu, ve kterém se (skoro) pořád trápí a proč se tolik bojí samoty. Být sama není zase tak špatné.

Beato, nevím, kolik ti je, ale tipuju zhruba tolik, co mně. Myslím, že jsme příliš mladé na takové zásadní kompromisy.

Já jsem spíš opačný extrém, když jsem ve vztahu nespokojená a není vůle se nějak domluvit, rozcházím se aniž bych na "něco" dokázala čekat.

Ahoj! Mě bude 25...
S prvním odstavcem souhlasím, taky to nechápu, ale už mě to opravdu přestává bavit...

Já jen asi že je to druhý vztah, který mi takhle končí a mám strach, co bude dál.... roll

Tak to jsi na tom rozhodně lépe, když to dokážeš..mě chybí vůle nebo něco to rozkousnout, pořád se v tom rýpu, čekám asi, až to za mě někdo jiný vyřeší....

Není tady

#91 14. 3. 2007 9:08

BEATA2007
♥♥-----

A OPRAVILA BYCH NÁZEV z "Chci i nechci" na "Chci, ale nevím jak, jsem posera" kapitulation

Není tady

#92 14. 3. 2007 10:00

Frankie
♥♥-----

Já jen asi že je to druhý vztah, který mi takhle končí a mám strach, co bude dál.... roll

Já Ti řeknu co bude dál. Chvíli se budeš trápit, pak si začneš nadávat, proč jsi ho neposlala k vodě už dávno a pak poznáš někoho nového.

Je Ti 25, na strach z budoucnosti máš času dost.  Tak hlavu vzhůru, vypni prsa a pošli ho do dža dumbom

Není tady

#93 14. 3. 2007 11:34

BEATA2007
♥♥-----

Frankie napsal(a):

Já Ti řeknu co bude dál. Chvíli se budeš trápit, pak si začneš nadávat, proč jsi ho neposlala k vodě už dávno a pak poznáš někoho nového.

Je Ti 25, na strach z budoucnosti máš času dost.  Tak hlavu vzhůru, vypni prsa a pošli ho do dža dumbom

Já vím, že to z ní blbě, co píšu...ale já nad vším moc přemýšlím ... dumbom a pořád si říkám, co a jak atd.. a abych pak nelitovala, ale každopádně si jsem jistá tím, že mě nemiluje od srdce...

Ale máme zaplacenou dovolenou butter

Není tady

#94 14. 3. 2007 12:01

host5522
Host

Beato, myslela jsem si to, jsem jen zhruba o dva roky starší...

Není na tom nic složitého, "jak" se rozejít. Stačí když řekneš, Davide, jsem s naším vztahem nespokojená, vadí mi x, y, z, ž, je to dlouhodobě, hlavně mi vadí, že mě nemiluješ od srdce, atd, chci se rozejít. Odstěhuju se/musíš se odstěhovat. Stačí to JEN říct, a dodržet. smile

A na kdy tu dovču máte a kolik jste za ni dali? (To mi nemusíš psát, já jen jestli je to pro tebe opravdu vysoká částka.) A jaké jsou stornopoplatky? Já bych se na tu dovču asi vykašlala, byl by to důkaz toho, že to myslím opravdu vážně. Co chceš dělat na dovolené s takovým chlapem? To je podle mě jen další ztráta času. Ledaže by tě pozval na tři týdny na Maledivy, to bych být tebou ještě chvíli vydržela.... roll roll smile

#95 14. 3. 2007 12:11

BEATA2007
♥♥-----

yellow108:
máš dobrý odhad na věk tummenupp

no jo, nějak se k tomu budu muset dokopat...a začít už po roce a něco tohodle vztahu myslet na sebe a jak mi bude dobřeeeee! neutral

Odlet koncem tohodle měsíce na týden, storno poplatek už je kolem 70%, pro dva to vyšlo na zhruba 35 tis. Kč... ale chci si vyjadnat přepis a jet tam s kámoškou lol

Není tady

#96 14. 3. 2007 12:16

host5522
Host

Hm, tak to je asi blbost rušit dovču, která je za 14 dní, myslela jsem, že to bude až za pár měsíců.

Se mnou se jeden bývalý rozešel po třech letech, a taky jsme měli zaplacenou dovču (půl roku dopředu). A nakonec mě ještě po tom půl roce nabízel, abych tam jela s ním. smile

Tak se vám to snad povede přepsat na kamarádku. :-)

#97 14. 3. 2007 12:37

BEATA2007
♥♥-----

No právě, je to za chvilku....stejně se tam ani netěšil, jen nadával, že to stojí tolik peněz, tak mu aspoň ulehčím kapsu big_smile víš, když vylézáš z cestovky, kde sis zaplatila zájezd, tak většinou je člověk skvěle naladěný a natěšený...ale on byl akorát nasraný a i v té cestovce jsme se chytli usch

No vyjít by to mělo, musím to nejpozději do pátku přepsat, ještě že mám tak pružnou kámošku, jinak bych musela s ním..

Kdysi jsem takhle jela s bývalým, byli jsme rozhádání a přesto se jelo a celý týden dovolené byl zkažený..zase nevydělávám tolik, abych si to nechala někým pokazit znova...

Když tak nad "náma" přemýšlím, tak on je citlivý a fajn kamarádský kluk, který mě nemiluje a od toho se to všechno odráží, tím, že jsem si hodně věcí "vyřvala" má pocit, že v tom vztahu nějak být musí a sem tam se snaží...ale jak cítíš, že ten druhý Tě nemiluje opravdově, tak to nikdy nebude opravdový vztah....bohužel a bohudík!

Nejsi někdy na ICQ? wink

Není tady

#98 14. 3. 2007 12:37

Marikaa
♥♥♥♥♥--

yellow108: takže Ti je 27let???  wink jak dlouho jsi sama zda se mohu zeptat? Já jsem rok po 6 letém vztahu a manžeství 3 roky, a né a né se z toho definitivně vyhrabat a hlavně vydržet neozvat se a když se mi ozve on tak neodepsat sad byl to ještě k tomu můj první partner....ale už je mi taky podstatně lépe a naopak mi přijde že si na nějakýho nový chlapa budu zvykat hůř, a budu ho asi muset už fakt milovat než se spolu sestěhujem, už jsem zvyklá na svůj klídek tongue

Není tady

#99 14. 3. 2007 12:45

host5522
Host

Beato, jo, na ICQ jsem často, ale to si napíšeme do SZ.   wink

Mariko, sama jsem asi dva měsíce a na podzim jsem byla sama asi čtvrt roku. To je skoro jediná doba "za můj život", co jsem sama. Je fakt, že šestiletý vztah jsem nikdy neměla, ale z  tříletého jsem se dávala dohromady asi 2 měsíce.  Taky jsem už zvyklá na svůj klídek a pohodu. Všechno mám jak chci, nikdo do toho nemluví.... :-))))))))

#100 14. 3. 2007 12:52

Marikaa
♥♥♥♥♥--

yellow108, hm tak to gratuluji tummenupp prostě to bereš sportovně a jako život a zbytečně se  v tom nerýpeš, jako "některé" z nás   roll  taky jsem takovou znala a nevěřila bys jak jsou lidi (ženský) s takovou povahou v životě spokojené...tím vším rozebíráním a propadáním se kamsi totiž ubližuje člověk jen sám sobě     yikes a yikes

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí