|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
KALIK napsal(a):
Beato, to víš, nesmíš mu všechno servírovat, to je zásadní chyba, pak je jasné, že se nebude snažit a o to tu jde. Chlap se chce snažit, potřebuje to, když mu tohleto vezmeš, přestane mít o tebe zájem. Chce to být "Potvora".
no prosím, muži chcú potvory
a potom sa sťažujú 
Není tady

Adrianko, není potvora jako potvora 
Není tady
Beata24 napsal(a):
Ahoj lidičky
Vašek: Nevážil si toho, protože pro to co měl, nemusel ani hnout prstem, takže mu chybělo to hnutí prstem,
je chlap a chce ženskou dobývat a toužit po ní a ne ji dostat se vším všudy na zlatém podnose
Kalik: jj, naprosto souhlasímTohle jsem si prostě uvědomila až teď
Prostě chlap je lovec a chce lovit, to ho
nabudí a ne když ho holka zahrne láskou a doslova ho tím dusí a on pro to nemusel nic udělat a řekl mi,
že toho měl ode mě tolik, že měl pocit, že už nemusí pro to, aby si to udržel nic udělat.
Sunny2: dopadlo to skvělebyl milý, pozorný, pořád na mě koukal, byl jiný, ta pauza ho asi hodně zlomila, hodně
si uvědomil a konečně ví, co chce a oba víme, kde ta chyba nastala a moc to chceme změnit. Bylo to ale
zvláštní být s člověkem, s kterým jsem všechno už zažila a teď jsme si nedali ani pusu, divné, ale fajn
Ale kdy se sejdeme znovu nevím, soustředím se teď na něco jiného, musím mu dát prostor se projevit. Dám mu tu
šanci, po tom, co mi napsal a jak se včera si ji zaslouží i přes to všechno, co mi kdy udělal. A co z toho bude...mno
nechám tomu volný průběh...
Nebo co si myslíte? Za každý názor DĚKUJI
dej tomu čas a uvidíš ... může začít s dobýváním :-))
Není tady
No ale stejně je to sranda, že mě začne dobývat po půl roce chození 
Ale já si to aspoň užiju 
Není tady
neviem, ale mňa by teda po tom ako sa správal "nedobil" už ničím . moja hrdosť a ženská márnivosť by mu to nedovolili.
Není tady
No ono se to lehce řekne....
Prostě jsem mu dala šanci a už nad tím více nepřemýšlím, nechávám to tak...
Není tady
v tom prípade držím palčeky 
Není tady
Každopádně mám pořád na paměti, co mi udělal a řekl atd...to si stačí přečíst tady tu první stránku,
nejsem člověk, který zapomíná...
Ale to co mi napsal a řekl včera a uznal spoustu věcí, tak prostě kvůli tomu tu šanci má...
Ale sama nevím, jak to dopadne a jak bych to chtěla...
Řekla bych, že jsem se už napřemýšlela dost, tak bych tomu nejradši dala volný průběh..i to scházení
teď je nepravidelné ..... nenásilné...
Uvidím, teď je mi dobře, cítím se skvěle, ale jakmile se začnu s ním trošičku trápit, tak končím definitivně.
Není tady
Ahojky,
tak v hlavě se mi všechno mele a přemýšlím, že ho už asi ani nechci..
Po tom všem, jak se choval....
Myslím, že bych mě někdo jiný ocenil daleko více
Připadá mi, že se ani tolik nesnaží, jak bych čekala...
Sice na něho je to snažení až moc, ale i tak, chtěla bych více a od něho
se toho nedočkám...
Takže mám v tom hokej 
Není tady
to víš neni to lehký :-))
Není tady

No, nemusísš sa rozhodnúť hneď, v tejto hodine. Mne trvalo cca pol roka, kým som definitívne skonštatovala, že dotyčného mám rada a istým spôsobom bude pre mňa vždy blízky človek, ale skrátka mi nie je schopný dať to, čo od neho očakávam a chcem - nie že by neobl ochotný, ale nie je schopný - a že urobím obrovskú službu sebe aj jemu, keď nás rozídem... A stalo sa, tiež nie nejakým dramatickým rozchodom, ako keď sme sa rozchádzali prvý raz, ale oznámila som mu, že budem mať menej času, potom on išiel na 4 mesiace preč, no a teraz už si len neutárlne volávame. Pravda, už sme obaja s niekým iným. Niekedy je dobré nechať veci vyhniť.
Není tady
Beata24 napsal(a):
Ahojky,
tak v hlavě se mi všechno mele a přemýšlím, že ho už asi ani nechci..
Po tom všem, jak se choval....
Myslím, že bych mě někdo jiný ocenil daleko více![]()
Připadá mi, že se ani tolik nesnaží, jak bych čekala...
Sice na něho je to snažení až moc, ale i tak, chtěla bych více a od něho
se toho nedočkám...
Takže mám v tom hokej
Pokud očekáváš už ted, že by se měl víc snažit, tak pak bys chtěla ještě víc. Nároky jdou nahoru, ne dolu. 
Není tady
Ahojky,
Tak to u nás vypadá obráceně, teď je on ten ,který za mnou běhá a snaží se
a je teď na mě moc hodný a mě to není nepříjemné ... je mi s ním moc dobře,
ale mám takový strach, že když do toho půjdu naplno, tak to zase odnesu já ...
Jak se pozná opravdová láska z jeho strany od uražené ješitnosti???
Myslíte, že mu něco mohlo docvaknout a uvědomil si, o co může přijít?
Mě příjde jako vyměněný ...
Není tady
tak si to užij ono ho to přejde ...
Není tady
vašek napsal(a):
tak si to užij ono ho to přejde ...
Že jo? Já si taky říkám, jak dlouho mu tohle vydrží, i když jemu se to evidentně líbí mi tak nadbýhat,
snažit a skákat kolem mě
tohle vlastně neměl a chybělo mu to a teď to má a je prostě jiný 
Tak uvidím, já jenom vyčkávám, ale sama nevím, co ...
Kdyby mu to vydrželo, tak nevím nevím ... 
Není tady
Ahojky 
Tak zatím si nemůžu na toho svýho stěžovat, i když pořád to sleduju z povzdálí a držím si lehký
odstup a nějak to zatím funguje, i když někdy váhám, jestli to je vončo 
Měl bývalou, do které byl blázen, už je tři roky od ní, teď si s ní psal a poslala mu fotky, fotku oka
a fotku tetování na zádech... co si o tom mám myslet??
Ptala jsem se ho, tak říkal, že si jen tak psali a že ji nechce a že to bylo jen tak, že si ty fotky vyměnili.
Je to asi ptákovina, kdyby mu to poslala jiná holka, tak mi to je fuk, ale zrovna jeho obr láska 
Není tady
Tak jak to tedy dopadlo? Tohle STORY ?
Není tady
Ahojky,
jsem to já, akorát BEATA24 - zapoměla jsem heslo 
Dopadlo to naprosto nečekeně....měli jsme pauzu a poté jsme začali jakoby znovu....nikdy bych nevěřila, ale jemu se muselo pořádně rozsvítit v bedně, protože od té doby je to někdo jiný....žádný bezohledný sobec, ale chápavý a hodně milý chlap....jako bych konečně utla něco špatného, řekla dost a mu docvaklo, že to tak fakt nejde dál...pochopitelně nejsem z něho total paf, ale musím říct, že se projevil moc dobře a klape a teď je ten vztah vyrovnaný...
Pochopitelně problémy se najdou, ale i ty řešíme docela v pohodě a nebylo jich málo....nová práce, stěhování, úprava bytu, vyřizování různých věcí, nějaké jeho bývalé atd...atd.. atd....
Příští měsíc spolu začínáme bydlet.....takže je to teď fakt fajn...hodně jsme spolu, chodíme společně na akce, nemůžu si stěžovat, fakt super...ale i přesto jsem to všechno nezapoměla....
Otázka je jestli mám zapomenout a jestli to vůbec jde?? No uvidíme....
Není tady
No myslím, že tě tak dost psychicky vydíra, pokud chceš mít pohodový život, nemyslím si, že takový chlap je ta správná výhra. Vím, že je to těžké, ale jestli ti pořád připomíná svojí bývalku, milovaní s ním taky za moc nestojí, nevím jestli bych to psyhicky unesla, ale držím palečky, ať ti to vše dobře dopadne, hodně síly:styrka:
Není tady

Tak tohle znám, i mě se to stalo a momentálně si té změny užívám.
Držím palce, ať to je už jenom dobré 
Není tady
Feuria napsal(a):
Tak tohle znám, i mě se to stalo a momentálně si té změny užívám.
Držím palce, ať to je už jenom dobré
Tak pokud to máš podobné, tak taky držím palečky a hlavně ať už to tak
dopadne...za sebe můžu říct, že už jsem sama sebou, dívám se na to
všechno trošku jinak než dříve...s čistější a jasnější hlavou....tak snad
to půjde i dál.....
Není tady

Není tady
Rozejdi se 
Není tady
Beatko, tak jak to teda dopadlo???
Není tady