Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 10. 6. 2006 22:07

Honey
♥♥♥♥---

Re: Zneužité dítě.....

Eri moc díky za informace,vyřídím a moc děkuju.Taky doufám ,žebude v pořádku,je to moc milá dívka.Ale žádnýmu dítěti neřeju nic takovýho.Ooravdu,radši bych něco podobnýho,podstoupila sama.

Není tady

#27 10. 6. 2006 22:15

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Jo, já vím, je to strašný. Přejeme holčině jen to nejlepší.  Hlavně ať se z toho dostane, rány na těle se zahojí.......ještě ta duše. Ať se s Kruhem nejprve spojí maminka a vysvětlí situaci, musí pomoci oboum, holčině i mámě.

Stránky kruhu   www.bkb.cz
Tam si, pokud budete mít zájem, najdete adresu poradny v okolí. Držím palce!!!

Upravil(a) Eri (10. 6. 2006 22:18)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#28 11. 6. 2006 9:29

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Každý je jiný, každý se s tím vyrovnává jinak. Ale dokážu uvěřit tomu, že se s tím dívka srovná sama bez následků. Zhruba v osmi létech se mi stalo něco podobného, chlap ( v mých dětských očích, možná to byl mladík?) mě vlákal do sklepa, obnažil se a pokládal mou ruku na To. Pak se snažil dostat pod mé oblečení. Nevěděla jsem, co se děje, jen jsem duchapřítomně žádala, aby mě pustil, že mě mamka volala a určitě mě bude hledat. Pustil mě, proč se tak stalo - nevím. Jestli třeba někdo nešel nebo tak - to už si nepamatuji. Doma jsem se taky šla pořádně umýt, přišlo mi to nechutné spíš že jsem se dotýkala "tam, kde se čůrá", vůbec mi nedocházelo nic víc. Nikomu jsem se nesvěřila.
Oč šlo mi došlo za mnoho let. Pak jsem se dozvěděla, že moje spolužačka prý měla podobný zážitek, na ní si někdo dovolil ve výtahu - ta prý z toho měla trauma. Mohlo to být ve stejné době.
Následky to pro mě nemělo žádné, jen snad to, že své děti jsem poučila důrazněji a možná i podrobněji. Tenkrát jsem věděla, že nemám chodit s cizími (on mě vlákal do sklepa pod nějakou záminkou, které jsem asi uvěřila) a že by mi někdo "mohl ublížit". Mým dětem jsem blíže vyložila, oč by mohlo jít - úměrně věku.
Myslím, že kdyby se mnou v té době chtěl někdo rozpitvávat můj zážitek, bylo by mi to hodně nepříjemné. Já spíš cítila svou vinu, že jsem se nechala nalákat. Své mamce jsem se s tím nesvěřila dodnes.

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#29 11. 6. 2006 20:49

Honey
♥♥♥♥---

Stelička napsal(a):

Každý je jiný, každý se s tím vyrovnává jinak. Ale dokážu uvěřit tomu, že se s tím dívka srovná sama bez následků. Zhruba v osmi létech se mi stalo něco podobného, chlap ( v mých dětských očích, možná to byl mladík?) mě vlákal do sklepa, obnažil se a pokládal mou ruku na To. Pak se snažil dostat pod mé oblečení. Nevěděla jsem, co se děje, jen jsem duchapřítomně žádala, aby mě pustil, že mě mamka volala a určitě mě bude hledat. Pustil mě, proč se tak stalo - nevím. Jestli třeba někdo nešel nebo tak - to už si nepamatuji. Doma jsem se taky šla pořádně umýt, přišlo mi to nechutné spíš že jsem se dotýkala "tam, kde se čůrá", vůbec mi nedocházelo nic víc. Nikomu jsem se nesvěřila.
Oč šlo mi došlo za mnoho let. Pak jsem se dozvěděla, že moje spolužačka prý měla podobný zážitek, na ní si někdo dovolil ve výtahu - ta prý z toho měla trauma. Mohlo to být ve stejné době.
Následky to pro mě nemělo žádné, jen snad to, že své děti jsem poučila důrazněji a možná i podrobněji. Tenkrát jsem věděla, že nemám chodit s cizími (on mě vlákal do sklepa pod nějakou záminkou, které jsem asi uvěřila) a že by mi někdo "mohl ublížit". Mým dětem jsem blíže vyložila, oč by mohlo jít - úměrně věku.
Myslím, že kdyby se mnou v té době chtěl někdo rozpitvávat můj zážitek, bylo by mi to hodně nepříjemné. Já spíš cítila svou vinu, že jsem se nechala nalákat. Své mamce jsem se s tím nesvěřila dodnes.

Steličko,jsem moc ráda,že jsi to napsala....opravdu.par

Není tady

#30 11. 6. 2006 21:51

Petr I.
♥♥-----

Steličko, kéž by vše bylo  jen takové,jak jsi popisovala Ty.
Děti, které jsou častěti v dětství zneužívány i jen napříkl. ošahávaním, mohou mít v dospívání a v dospělosti potíže. I u tak malých dětí se díky opakovaní uvedených situací dříve probouzí sexuální cítění, což jim pak dělá potíže v dospívání. V dospělosti mohou být nepřiměřeně sex. náruživý anebo chladní. Trvá často roky, než se v manželství svěří se svými zážitky a pokud je trpělivost na obou stranách, časem se vše urovná. Navrhoval bych psychologickou poradnu, kde mohou pomoci od nepřijemných zážitků. Lidé si své sexuální problémy často ani s počáteční zkušeností z dětství ani nepřipouští.

Není tady

#31 11. 6. 2006 22:13

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Ano, častější zneužívání může a mívá následky - ale to není tento případ.
Předeslala jsem, že každý je jiný a každý reaguje jinak. Moje spolužačka problém měla (nevím přesně, co se jí stalo, dozvěděla jsem se to po mnoha létech a jaksi mimochodem - jen jsem si to spojila s mým zážitkem).
Ale napsala jsem, že věřím i tomu, že dívka se s tím srovná sama. Zvlášť, když to prohlásila. Může se stát, že čím více se kolem toho bude mluvit, tak si uvědomí, že se jí stalo něco hodně nepatřičného. Možná, že ona to ve svém věku stejně jako já nespojovala s jakoukoliv sexualitou, o které neměla ani páru. Jen to mohla brát jako něco hodně nechutného - mít to čurající monstrum v puse. Něco jako kdyby jí někdo nacpal do pusy psí hovínko.
Netvrdím, že to vnímala stejně jako já tenkrát, popisuji jen svůj zážitek a trošku mi její reakce říkají, že vůbec nevěděla, o co jde.

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí