19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Renato, jestli Ti mohu poradit tak na mandle se vykali. Můj malej měj jít taky a já jsem to vzdala. Ale máme přesně to co ty s malou, 5 v roce ATB a podzim zima rýmu. A ví co nám pomohlo? nech si napsat doporučení na alergologii. My jsme tam byli, nezjistili, ádnou alergii, ale zato nám daly sirup na podporu imunity, jnemuje se Aerius. To e je malá stále nstydlá je tím ,e jí stále cpou ATB a sniují jí tak obranyschopnost. My máme ATB pouze po odběrech krve a testu CRP a pokud je CRP vyí ne 30 tak dostane ATB. Jinak je nesmí. A z naí zkuenosti mohu říct, e Michálek u je 2 roky v pohodě. A tenkrát to bylo stále po doktorech a hospitalizace v nemocnici jedna za duhou. Drím palce
Není tady
Ani bych se nedivila, kdyby tyhle problémy byly z mlíka a cukru, to dovede hodně zahlenit. Dostala se mi informace o maktrobiotické stravě, zatím jsem spí takový makrobiotik teoretik, ale na mlíko u mám svůj negativní názor.
Zkuste si přečíst něco o makrobiotice, třeba zjistíte, e jádro problému je ve stravě, hlavně jestli dítě nebylo kojený a dostával hodně mlíka a mléčných výrobků. Stejně patně působí cukr. Já bych dítěti při tak straných problémech, jako máte vy, vyloučila ze stravy cukr a mlíko (můete dávat sojové) a pak by se vidělo, tak za 3 měs. jestli to pomáhá.
Není tady