27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak mi dnes přila slevová kníečka a asi jsme zásobu plínek nevyhráli. no neva,vyráíme do Tesca pro fialovky.
Není tady
Me to prislo vcera, taky jsme nevyhrali
Za chvilku taky jedeme směr Tesco:lol:
Není tady
mě přila včera, taky jsme nevyhráli
Není tady
Holky mame tu hrazdicku, je supeeer, nakonec jsme koupili tu za 799,- Má kraje nafukovaci, takze je to fakt takova ohradka. Mám strasnou radost!!! Uplne me to dojima, jak si to mala prohlizi:-) No mam dost:-)))
Není tady
Tak to se mooooc těím na fotečky. My máme jednu hrazdičku s dekou doma,tak nad ní pořád váhám.
Upravil(a) jitu (7. 6. 2006 21:58)
Není tady
Jíto poslala jsem ti fotky na mail, tak se mrkni, na stranky je vlozim zitra.
Byla jsem v Tescu na Skalce a moc kusu tam nemeli. :-/
Není tady
To je krása,my máme vlastně jen jako deku kytičku.Moc hezkou,ale tohle je jako ohrádka lepí.Tak asi půjdem zítra nakupovat.Chodíme na Národní to máme za rohem.
Není tady
Ty strany jsou takový nafukovací válce. Na ty podlozce jsou ustivý části /ouka zvířátek/ a ty zvířatka co jsou poveseny jsou chrastící a jedno píská Je to fakt hezky. A je k tomu i noní pumpa. Na krabici jsou vyfoceny tři druhy,ale měli jen tenhle jeden a mě stejně přiel nejhezčí
A za 800 mi to prijde docela slusny, proti jinym cenam, jinak je to draha hracka grr
Není tady