|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojký no to mi říkej, hlavně večer to nemůžu ani spát, jak mi dává, ale už mám poslední týdny, nějak to začlo hrozně utíkat. No vidíš to jsi měla říct hned že máš skype, ten my máme taky a funguje
. Škoda že je venku takhle hnusně, malej je pěkně otravnej když je celý den doma a nemůže se vyběhat, no ani se mu nedivím.
Není tady
tak ty háš taky skyp jo?
Tak mi pak napiš pod čím tě najdu...A co porod,bojíš se ?Asi už ne tolik jako poprvé,vid?Venku je teda fakt hnusně a to mi zase jedeme večer na chalupu,to koukám,že ani nevylezem ven,jestli bude takhle..
Upravil(a) Hennrieta (30. 6. 2006 17:54)
Není tady
Ahojík,tak jsem se vrátila z chaloupky,bylo tam krásně,užili jsme si pohodičku
,tak už jsem si tě na skypu našla,tak já teda napíšu,jo?

Upravil(a) Hennrieta (2. 7. 2006 21:16)
Není tady
Ahojky,tak doufám,že už jsi v pohodě...Já teda na záda taky děsně trpím,hlavně ted,začíná mi pěkně růst bříško a za chvíli nedopnu žádný kalhoty,no,už taky bylo na čase,začínám 6.měsíc a vypadám jak přejedená
.Jestli teda budeš mít čas,tak si nějak po poledni nebo odpoledne zapni skyp,já ti písnu
,ted musím jít trochu poklidit.
Jo a už máme i ICQ,ale jsem z toho trochu jelen,nějak to neumím používat,ale jestli je to pro tebe lepší,tak já ti napíšu číslo....

Upravil(a) Hennrieta (5. 7. 2006 12:08)
Není tady
ahojky Sylvi,tak copak je stebou,dvakrát jsem psala na skyp a dnes na icq a žádná odezva,ozvi seee. 

Upravil(a) Hennrieta (7. 7. 2006 11:56)
Není tady
Tak na skypu mi to vůbec nedošlo? to je divný, a ina icq budu připojená večer tak ti písnu, až mi to půjde, ono to chce od tebe autorizaci, došel ti můj požadavek na autorizaci? Teda my sme dva antitalenti 
Není tady
ahoj Sylvi,nazlob se,já jsem včera nebyla doma,byli jsme kamarádovi na svatbě,takže jsem ještě ted přežraná
.Ten požadavek mi došel,ale pak mi to nějak asi zmizelo
...takže já jsem antitalent do slova a do písmene
.Jinak umírám vedrem,musím si koupit větrák,jinak je po mě
.Hele,tak já budu mít celej den i zítra zapnutej comp,tak mi to zkus poslat znova a něco napiš,ok?

Upravil(a) Hennrieta (9. 7. 2006 14:43)
Není tady