|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj,je mi 23 let,jsem ve 4.měsíci těhotenství.Hledám sympaticku kámošku na pokec i psaní a společné travení času.PS:nudím se!!

Není tady
Ahoj, tady jedna těhule - 22 let, 7. měsíc, Brandýs nad Labem/Jiřice...
Není tady
Ahojky,tak to jsi relativně blízko mě...:-).A jaký to je v 7.měsícici?To už je asi docela náročný vid?Budu ráda,když zase napíšeš,tak zatím ahoj.
Není tady
Ahoj, to musi bejt skvely v sedmym mesici, pokousime se s pritelem o miminko ale zatim nic 
Není tady
marta24 napsal(a):
Ahoj, to musi bejt skvely v sedmym mesici, pokousime se s pritelem o miminko ale zatim nic
Ahoj Marto,odkud jsi?Jak dlouho se pokoušíte?
Není tady
Ahojky jsem z Milovic, je mi sice 28, ale duší asi věčněj puberťák
a mám už 4 letýho klučinu a teď jsem v 7. měsíci. jestli chceš tak mi písni na sopticek.1@seznam.cz nebo písni soukromou zprávu, zatím ahooj a měj se.
Není tady

Ahoj Sylvíku 
Tak mě je 21 a jsem z Prahy, myslím, že metřík je vidět dobře, kdyby náhodou nebyl, tak jsem ve 4. měsíci stejně, jako jsi ty
Tak budu jedině ráda, když se ozveš. Jezdíš do Prahy?
Papa, Marika.
Není tady
Ahoj holky,jsem ráda,že jste napsaly..Já jsem začala 5.měsíc a je mi fajn,teda až na ty vedra,to mi fakt dělá zle.Sylvi,jsem ráda,že se ozval někdo z Milovic,vůbec mi nevadí,že je ti 28,naopak:-).Pro tebe to musí být tak něco,v 7.měsíci,myslim to vedro..:-))
Mariko,do Prahy jezdím,ještě nedávno jsem tam jezdila do práce,ale jsem ráda,že už nemusím.A jak prožíváš těhu?Už ti roste bříško?Mě moc ne,spíš rostu všude jinde..:-)
Není tady
Tak to já začínám teďka taky růst, hlavně vepředu:lol:, tak to mi říkej, ty horka, to je děs a hrůza pro mě, termín mám na konci srpna, ale se 4-letým rošťákem se moc odpočívat nedá
.Ti pošlu SZ s číslem icq, tak až budeš tak písni ju?
Není tady
Já ted zrovna byla venku a je na padnutí,hrůza..Já bohužel icq nemám,měli jsme ho,ale manžel si pořídil skyp,ale neni problém,abych si ho znova zřídila,teda spíš manžel,já jsem totiž takovej počítačovej antitalent..:-(
Není tady
Tak si ho tam poříď, můžem se pak domluvit a vyrazíme ven padnout horkem,
, teda já se peču, to je šílený to horko, já teď chodím spíš až k večeru s malým ven, jinak přes den mám co dělat, potím se jak blázen, jsem zvědavá na to léto teda.
Není tady
Jejej,to ti nezavidím..já kdybych nemusela se psem,tak snad ani nevylézám ven..A kde v Milovicích bydlíš?Prosím tě,můžu se tě zeptat,kde a jak se stahuje ten metr,vypadá to hezky..
Není tady
Tak to máme stejný to venčení, akorát my máme ty čoklíny dva takže taky chodíme venčit, bydlím na Mladý v Průběžný. Jinak metřík na lylipie.com nebo tak něco, jestli zadáš metřík do diskuzí tak ti to tam vyjede spustu rad a myslím, že tu holky popisujou, kde ho jak vytvořili, tak jukni a hlavně se taky ozvi, ať pořádně pokecáme a vyrazíme.
Není tady
Průběžná musí být tady někde blízko nás,já bydlím v Braniborský.Já tu ted ale bohužel týden nebudu,jedu na dovču a na netu bedu až v neděli,musíme pak vytvořit to icq.Jo a díky za radu,ten metřík se pokusím nějak udělat:-))
Není tady
Ahojky,tak jak se máš?My byli na chaloupce,ale takový vedro jako je tady tam asi fakt nebylo..:-).A jak ti je?Asi to musíš taky snášet hrozně vid?
Není tady
Ahojík, no to jsem ráda že jsi dorazila
. O tich horkách mi ani nemluv, jsem ráda, že jsem ráda, sice chodím s malým každý den ven, jasně, ale snažím se až večer když jde dýchat, jinak nevím. Fakt už se docela těším na srpen aby to bylo, protože ty horka to je příšerný. A jak bylo na dovče?
Není tady
no to víš,taky jsem měla trochu strach,protože mám jen vycházky..Koupili jsme chaloupku a manžel tam celou dobu makal,takže jsem si musela vystačit se psem..:-)).Ted pojedeme o víkendu zase,tady je stejně děsná nuda,vid?Ty máš aspon makýho kluka,tak se vlastně zas tak nenudíš a co vlastně čekáš,holčičku nebo chlapečka nebo snad překvápko? 
Není tady
tak to se nepovedlo...
Chtěla jsem zkusit vložit obrázek,ale nějak nevím jak na to..Někdo tu má tak krásný obrázky,hm...
Není tady
Tak aspoň to ta chaloupka, no nuda, jak kdy, já už mám doma 4-letýho Míšu a teď opět klučina, takže mám pocit že nuda nebude
, krom toho ještě máme dva čoklíny a doma je to díky Míšovi věčně jak po výbuchu, ale jooo nějaká chaloupka by se taky hodila ale zatím je dost práce tady. Už máš to icq? 
Není tady

Zatim nemám,ten můj pořád nějak nemá čas,snad ho ukecám dneska večer..Jéé,tak ty zase čekáš klučinu,já se to snad dozvím za 14 dní při dalším ultrzvuku,ale mám takový pocit,že budu taky mít kluka i když jsem spíš chtěla holku,ale hlavně,at je to zdravý
A co máte za pejsky?Já mám jorkšíra,ale taky vydá za dva 
Upravil(a) Hennrieta (28. 6. 2006 9:40)
Není tady
Ahojky promiň já nějak nestíhám už e tu doma všechno připravuje, jinak mám jezevčici a špice, takže doma je docela veselo, no to doufám že to stihne a dá ti konečně icq na poč ať se můžem domluvit ne?
Njj zase chlapečka ale halvně aby byl fakt zdravý a jinak je mi to jedno, už mám v ložnici postýlku, kočárek se taky pere potah a za týden jdu vlastně už na ten poslední ultrazvuk co se dělá huráááá. A pak už to nejlepší

Není tady

Ahoj,to je v pohodě...mě to ted taky 2 dny nefungovalo..
Já už cítím jak se mi v bříšku pěkně mele.Kočárek a postýlku nechám na příští měsíc,raději až budu vědět co to je
.No doufám,že se toho icq dočkám..my už ted totiž používáme skyp,ten je lepší,hlavně z něj můžeš zadarmo volat..
Upravil(a) Hennrieta (30. 6. 2006 13:50)
Není tady