29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maryt napsal(a):
Nety napsal(a):
Maryt napsal(a):
A co je vlastně blíženec vodní ani ohnivé znamení asi ne, tak copa to vlastně jsem
Nety, asi máš pravdu, že pro ohnivky jsou lepčí ohniváci, ale já jsem se kvůli beranovi topila v ve srabu, tak teď se radši topím v té lásceNo, já jsem znamení země, já moc ohnivák nejsem. Asi to byl netradiční beran, pohádali jsme se jen dvakrát a kvůli stejné věci. Jinak ani jednou. Byl super. A charakter.
Ale teď mám váhy a taky superJá si stejně myslím, že ty charakteristiky podle znamení jsou fakt jen přibližné, jsem sice blíženec, ale umím být i beran, rvát se jako lev, váhám jako váhy, jsem citlivouš jako váhy... No když budu takto pokračovat dál, nebude mi stačit zvěrokruh
Maryt
Může to být i rozložením jednotlivých planet.Pokud znáš hodinu narození, tak mrkni na http://stary.astromat.cz/index.php?mb=1&pm=1
a vepiš do příslušných kolonek. Já sem například Beran a v mnoha věcech nejsem typická.
Není tady
No, já jsem byla naposledy s vodnářem a nedalo se to vydržet, před lidmi bavič společnosti a doma bestie.
To nejsou rysy vodnáře, ale co jich pár znám, rádi si udržujou svobodu, až jsou s tím protivní.
Teď mám býka a je mi s ním nádherně (jsem rybka). Je hodný, tolerantní a kapánek paličák, ale stačí úsměv a pusa a roztaje...
Není tady
Jsem Opice, kozoroh - můj je kozoroh - (tuším zajíc ? 1975
Měla jsem pannu, raka, blížence, kozoroha a lva.
Top žebříček - Lev ...... blíženec, kozoroh, rak ........................ panna.
Není tady
Já jsem měla býka- totálního sobce a sukničkáře, vodnáře- žárlivý maniak a ted mám blížence a jsem s ním spokojená a štastná. Mimochodem, já jsem střelec a to je prý dobré spojení.
Není tady
hej ľudia ako bozkáva panna?
Není tady
Prý dobře.Kamarádka má přítele pannu. Ale nejlepší jsou ty blíženci. Fakt, mám vyzkoušeno. A ne jednoho!
Není tady
Blížence - nebrat - velcí keckové, ale jedna láska jim nestačí...
umí krásně vše okecat, ale zkutek utek (tedy to k mému blíženci) - jo a v posteli - nič moč
Panna - otřesné - puntičkář, workoholik, žárlivec.....
rak - furt něco řešil a byl přecitlivělý na můj vkus...
Kozoroh - pesimista, ale realista a praktik - v posteli to umí
Ale nej byl Lvíček ! Sluníčko jen děsnej ješita :-(
Upravil(a) Feuria (17. 10. 2006 12:02)
Není tady
Krásný starý téma
Já jsem měla Vodnáře ....minulost
Není tady
Vodnář - je taky minulost - ani si už nevzpomínám (jsem byla ještě pod zákonem - tak ?? Nevííím
Není tady
choysia napsal(a):
Krásný starý téma
![]()
Já jsem měla Vodnáře....minulost
už?
Není tady
MončaVa napsal(a):
Maryt napsal(a):
Nety napsal(a):
No, já jsem znamení země, já moc ohnivák nejsem. Asi to byl netradiční beran, pohádali jsme se jen dvakrát a kvůli stejné věci. Jinak ani jednou. Byl super. A charakter.
Ale teď mám váhy a taky superJá si stejně myslím, že ty charakteristiky podle znamení jsou fakt jen přibližné, jsem sice blíženec, ale umím být i beran, rvát se jako lev, váhám jako váhy, jsem citlivouš jako váhy... No když budu takto pokračovat dál, nebude mi stačit zvěrokruh
MarytMůže to být i rozložením jednotlivých planet.Pokud znáš hodinu narození, tak mrkni na http://stary.astromat.cz/index.php?mb=1&pm=1
a vepiš do příslušných kolonek. Já sem například Beran a v mnoha věcech nejsem typická.
Ja jsem se narodila mimo CR, tak se obavam, ze ani nema smysl si ten horoskop delat , kdyz tam nebudou ta spravna data.
Není tady
Ahojky všem,
něco pro zamyšlení: Nedávno se mi dostal do rukou článek, jehož název a autora si bohužel nepamatuji, ale co mě zaujalo, bylo, jak se lidé berou v Čině a Indii. Nejprve zadají svá data renomované astrologické seznamovací kanceláři, která vypracuje horoskop a na základě údajů o klientech v DB naleznou vhodného partnera dle astrologického rozboru. Tento je kontaktován a pokud odpovídá kasta a další požadavky, jsou partneři oddáni. S láskou se tam moc nemažou. % rozvodovosti je velice nízké (což je určitě způsobeno i místními zvyky atd....). Přesto je to zajímavé.
Důležitý je také při rozboru ascendent. Ale i partneři, kteří se k soubě "nehodí" dle horoskopu mohou vytvořit perfektní pár, pokud do sebe jejich vlastnosti "zapadnou". Výjimka potvrzuje pravidlo. Znám mnoho párů, kteří by se k sobě měli astrologicky hodit, přesto však jejich manželství zkrachovalo......
Ahoj,
mám dojem, že astrologie právě nezná výjimky, je to tam všechno přesně dané a spočitatelné. To jen lidé, kteří problematiku neznají podrobně, tzn. že se stále nechají okouzlovat třířádkovými poznámkami v novinách, neznají vysvětlení, proto řeknou, že něco je výjimkou. Astrologie je určitě zajímavá, někdy z toho všeho jde mrazení po zádech... . Je ale pravda, že tak, jako se někdo nenaučí bruslit v matematických integrálech a derivacích, tak někoho jiného vůbec netrkne psychologie, která je obsažená v astrologii. A je taky rozdíl ve vnímání lidí. Někdo např. pod pojmem "citlivost" myslí něco jiného, než jeho soused nebo kamarád nebo dokonce příbuzný. A spravedlnost našeho posuzování jiných povah je daná tím, jestli posuzujeme partnera, se kterým jsme žili půl roku, a partnera, kterého známe 20 let... A ten pohled je dán právě tím, jak moc jsme rozdílní
.
Pro zájemce, možná že je dobré přečíst tyto knížky:
E. Bauer Astro-zdraví
Sládeček Karmická astrologie
Lyn Birkbeck Astrologie - prakticá příručka
Kludská Velká hra znamení
G. Roseová, C. Wilcoxová Sluneční znamení v r. 200 a novém miléniu
J. Townley Dynamická astrologie
C. Reymonds Hosroskopy lásky
M.Geary Láska podle měsíčních znamení
Starsky + Cox Astrologie vztahů XXI. století
B. Mertz Psychologická astrologie
Chi an Kuei Astrologie lásky
H. Sasportas Astrologické domy a ascendent
Liz Greenová Saturn
L. Greenová a S. Arroyo Pohled na moderní astrologii
Linda Goodmannová Sluneční znamení
F. Sakoian Astrologie
Ute York Měsíční znamení
L. Greenová Astrologie pro zamilované
Encyklopedie astrologie
Učebnice vědecké a tradiční astrologie a další...
Po přečtení uvedené literatury by možná bylo fajn přečíst si knížku Haliny Pawlowské - Proč jsem se neoběsila
Mějte se hezky!
Není tady
Tercie, asi jsi můj příspěvek řádně nečetla. Astrologie nezná výjimky. Ale vztahy ovlivňují lidé, tudíž za kvalitu vztahu jsou zodpovědni oba jedinci. A pokud nebudou na vztahu pracovat a hledat neustále cestu k sobě bude jim na houby, že se k sobě astrologicky hodí. Takže VÝJIMKOU jsem myslela, že i dva jedinci, kteří se k sobě astrologicky nehodí, pokud jsou schopni najít společnou reč, vzájemný respekt, úctu a lásku jeden k druhému, pak mohou vytvořit kvalitní vztah horoskop nehoroskop.
Ahoj, jenom jsem navázala a rozšířila........
Nic ve zlém.
Není tady
A jinak ještě - máš pravdu, že jsou "zodpovědni" oba.... jenže jde právě o to, do jaké míry se kdo považuje ( a do jaké míry je vůbec komu dáno být) zodpovědný... Jestliže někomu např. ve střelci není "naloženo", nikdy nedosáhne sebelepším snažením (a on si dokonce řekne: a proč bych měl?) toho, co třeba kozoroh.
Kdysi mi jeden velmi zkušený astrolog řekl, ať pozoruji 12 lidí před jedním obrazem, jejich reakce samozřejmě budou jiné - odpovídající jejich znamení. A což teprve, když k tomu slunečnímu znamení připočteme ty jemné nuance týkající se postavení jednotlivých planet a rozložení astrologických domů, že...
Každopádně je to zajímavá "věda", nicht wahr? .
Ahojky.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
MončaVa napsal(a):
Maryt napsal(a):
Já si stejně myslím, že ty charakteristiky podle znamení jsou fakt jen přibližné, jsem sice blíženec, ale umím být i beran, rvát se jako lev, váhám jako váhy, jsem citlivouš jako váhy... No když budu takto pokračovat dál, nebude mi stačit zvěrokruh
MarytMůže to být i rozložením jednotlivých planet.Pokud znáš hodinu narození, tak mrkni na http://stary.astromat.cz/index.php?mb=1&pm=1
a vepiš do příslušných kolonek. Já sem například Beran a v mnoha věcech nejsem typická.Ja jsem se narodila mimo CR, tak se obavam, ze ani nema smysl si ten horoskop delat , kdyz tam nebudou ta spravna data.
Já myslím, že místo, kde ses narodila, není až tak důležitý. Tam jde hlavně o hodinu narození. Zkus napsat prostě Prahu.
Není tady
Mončo,
místo je důležité, protože se započítává do přesného vyýpočtu i zeměpisná šířka a délka. Ale to už je pro korekci minut, které jsou nutné připočítat k ostatním přesným údajům...
Je ale fakt, že pro hodně zevrubné "prozkoumání" povahy ten údaj o narození stačí uvést i přibližně.. I když si spíš myslím, že hodně výpočetních astrologických programů seznam různých světových měst obsahuje.
Měj se fajn.
Není tady