|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Tak tos mě uklidnila, ještě 2 roky a pak si koupím psa. 
A nebude mu vadit, že někam chodím 
Není tady

Ono, u mňa sa to aj prelína, občas mám aj chlapa, aj psa - to je fajn, možno najideálnejšie... Hoci potom niekedy vznikajú trojuholníky a môj BM vážne žiarlil na našu jazvečíčku, nech je je zem ľahká...
Je fakt, že žrať dostávala prvá, ale to preto, že ona si sama nevedela zobrať žarádlo(som si myslela, ale asi po 8 rokoch ma vyviedla z omylu - našu nedovierajúcu sa chladničku si vedela otvoriť a občas som ju našla stáť už celkom ako chlapa a skúmavo hľadieť, čo že dobrého to tam máme...?)
Od tej chvíle som to prehodila a žrali sme prví my... A dnes sa smejem, lebo bývam u rodičov a najdôležitejšia otázka dňa znie. Dostala Brita žrať??? Ja môžem umrieť vyhladovaním, hlavne, že pes je vypasený 
Upravil(a) Selima (10. 7. 2006 14:01)
Není tady
tak tomu dosť dobre rozumiem. ja keď vidím napr film a niekto zomrie, je to ok. keď vo filme zomrie zviera, revem jak malé decko. ja si asi kúpim psa. dnes mám antimužskú náladukaždý ma sere. 
Není tady
tinuška aj keby si bla, ty máš výnimku 
Není tady

Upravil(a) choysia (10. 7. 2006 15:42)
Není tady
len si vybrať..... 
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
len si vybrať.....
Já si vybrala toho mezi těma ovcema....vidělas to? 

Není tady
fuuuuuuuuuuuuj.ten je e-e
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
fuuuuuuuuuuuuj.ten je e-e
To je, ale neodmlouvá..........ideál.............
Není tady

A vyzerá, že vie pekne vrtieť chvostíkom 
Není tady
Selima napsal(a):
A vyzerá, že vie pekne vrtieť chvostíkom
A nejlépe na povel.............................
Není tady
a dopredu a dozadu 
Není tady
nahoru a dolů.....................

Není tady
choysia ty prasa, nepísali to o tebe že si obcovala so psom?!!!
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
choysia ty prasa, nepísali to o tebe že si obcovala so psom?!!!
Ty si prase 

Já myslela ocásek, cos myslela ty? 

Není tady
ocásek.
ale z vnútornej strany 
Není tady

Neviem nájsť vo svojej preplnenej shcránke taký ten obežníkový mail, kde nejaký taký väčší psík (cca 30 rokov a 78 kg) vrtí pomocou počítačových trikov chvostíkom - škoda, to bolo squellé...
Není tady
Selima napsal(a):
Neviem nájsť vo svojej preplnenej shcránke taký ten obežníkový mail, kde nejaký taký väčší psík (cca 30 rokov a 78 kg) vrtí pomocou počítačových trikov chvostíkom - škoda, to bolo squellé...
No hledej, šmarjá 

Snaž se, ju? 
Adrianka by si nákýho psíka dala....
Není tady
haf! 
Není tady

Toho by si cesnakom len odplašila!!! vyzeral, že ani nevie, že nejaký cesnak existuje
Taká éterická, a pritom svalnatá psia bytosť 
Není tady
tak to takého ja nechcem. ja cesnek milujéééééééééééém. mňááááááááám.
Není tady

To s aťa musia báť všetci upíri 
Není tady