|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Selima napsal(a):
Ahoj, ja som len nakukla, lebo má mtoľko roboty, že škodas hovoriť, ale ak ti je smutno, uteším ťa: mne je horšie, musím makať
Dovolenka najskôr v auguste, aj to len pár dní
Ahoj
srpen tady bude hned a jupíííííííí na dovolenou!! Jen já nikam nejedu
achich ach....
Budu se opékat v Praze na sluníčku....
Není tady

Já taky nikam nejedu.Dovču budu mít na výměnu balkonu a zkulturňování dceřina pokoje.
Upravil(a) Ivča K. (6. 7. 2006 18:14)
Není tady

No, ja idem na dovolenku vlastne domov, na Slovensko, lebo teraz som 1000 km odtiaľ, prečo od lásky, rodiny, kamošov...
by som mala ja. Ale zatiaľ sa držím, krízy sú zriedkavé 
Není tady

A vieš, Choysi, ako rada by som šla na Pandorinu školu v prírode? Ale ak sa vôbec dostanem, tak asi v septembri - teda akvtedy bude
A keď nastúpim do práce na Slovensku, niekoľko mesiacov sa nikam nedostanem
Ale poznáš to: vydržať...
Není tady
Ivča K. napsal(a):
http://sirmi.ic.cz/smajl/65.gif
Já taky nikam nejedu.Dovču budu mít na výměnu balkonu a zkulturňování dceřina pokoje.
Tak tady budeme 
spolu, Ivčo. Zpět k tématu: Jaký seš znamení? 

Já jsem Ráček 
Není tady
Achich ach, tak kde jste šichni, Konec dovolených a hezky si se mnou pojd'te povídat.
To je nůd'o......
Není tady
Ahoj 
Jak ses měla na chaloupce? Já tady 

Není tady
Tady je taky krásně, nedýchatelno, slunečno, dusno 
A nekoupatelno, všude natřískáno...
A mohlo by trošku 
Není tady
tinuška ahooooooooooooooooj 
Není tady
adrianko byla jsi na dovolené?? já vás všechny nestíhám, kde co jak kam kdy.... 
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
tinuška ahooooooooooooooooj

Není tady
a ty jsi byla....tuším...na moravě? na tvé rodné??jestli si to dobře pamatuju,rodné tam bylo určitě ale jestli Moravě za to ruku do ohně nedám... 
Upravil(a) adra (10. 7. 2006 13:06)
Není tady
mala som sa výborne. len som spala a pila a spala a pila. a teraz som v robote a ide ma tu jebnuť z tých ľudí a furt ktosi čosi chce. mala by som si dať pred seba tabušku že som tu čerstvá nech ma nechajú žiť. no čo, kedy ideme zase hýriť, ha? ja som teraz rozbehnutá
choysinka a adra

Není tady
Adrianko, ahoj 
Já jdu klidně hned...................
Na zdraví..
Není tady
ja pôjdem asi tiež. doma je tichá domácnosť a bude dosť dlho, takže pôjdem hýriť.
tralalaaaaaaaa. choysia dobre že si tak ďaleko, my by sme chlastali fuuuuuuuuurt.
Není tady
To asi jo, protože u nás je taky tichá domácnost. Teda když si nepovídám pro sebe..

Není tady
ja si tiež sama rozprávam. zúrim a len chodím a on nezarýpe a ja teda nemôžem vybuchnúť tak to nosim v sebe a čakám na príležitosť 
Není tady
Tak to máme doma stejný. Už jen
a bude zase líp 

A jak si člověk sám pěkně pokecá......
Není tady

Ja si len so svojím psom pokecám tak dobre ako sama so sebou... Tiež mi nikdy neodporuje....
Není tady
Selima napsal(a):
Ja si len so svojím psom pokecám tak dobre ako sama so sebou... Tiež mi nikdy neodporuje....
Nemám psa 

Není tady

To je chyba, žiaden chlap tak radostne nevrtí chvostíkom, keď sa vraciaš domov. A pes žiarli len trošku, nezisťuje, kde si sa dočerta tak dlho zdržala, predhrieva ti posteľ... a väčšinou je verný(tá moja je SKORO verná). A - aspoň dúfam - neohovára u skokrovcov a inej rodiny, nežaluje... Ja som bez chlapa vydržala skoro dva roky, bez psa dva mesiace... a s chlapom najviac 9 rokov, so psom(psinou) 12 rokov...
Není tady