|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nety napsal(a):
Ahoj čiči
ChoysííííJá vím, že jsi. A máš HO?
Ne. 

Je to na nic a kašlu na to 
Není tady

Koťáko, v neděli v osm nebudu moci, nebudu v Plzni 
Není tady
KALIK napsal(a):
Koťáko, v neděli v osm nebudu moci, nebudu v Plzni

.................umřu........to nevím,kdo nám s tím pomůže,všichni plzeňský budou po tahu a ten kdo mě napadá,tak ten není doma........nemáš typ?.....nevíš o někom?...kdybych s sebou nemusela brát taťku,tak bych si vzala kámoše odtud,ale taťka tam jede jako ochrana před odpůrcem a tudíž se do auta vejdu jen já a brácha a my to nezvládnem,je to tíha jako prase.............. 

Není tady
choysia napsal(a):
Nety napsal(a):
Ahoj čiči
ChoysííííJá vím, že jsi. A máš HO?
Ne.
![]()
Je to na nic a kašlu na to
To nevadí, nebul, já ho sice mám, ale zase nevím kolikrát kam už s ním aby to jako bylo dobře. Výš? 
Není tady
koťátko napsal(a):
Ahoj Netynko,tak je to tady v neděli se definitivně stěhuju od odpůrce,bude to maso,už mě třetí neděli deptá a řve na mě,že mu hodlám vybílit byt....
Kalíčku,budeš mít čas? dám ti na pivo?.........nebo mám shánět někde jinde...?
Ty vado, tak to bude masakr, ještě že budu za hranicema, nedostanu po hubě

Není tady
Nety napsal(a):
koťátko napsal(a):
Ahoj Netynko,tak je to tady v neděli se definitivně stěhuju od odpůrce,bude to maso,už mě třetí neděli deptá a řve na mě,že mu hodlám vybílit byt....
Kalíčku,budeš mít čas? dám ti na pivo?.........nebo mám shánět někde jinde...?Ty vado, tak to bude masakr, ještě že budu za hranicema, nedostanu po hubě
![]()
![]()
BUDE TO STRAŠNÝ,JE MI ZLE UŽ CELÝ TÝDEN A OPĚT MĚ TAK PSYCHICKY DEPTÁ,ŽE JSEM POPRVÉ OD ROZVODU ZOUFALSTVÍM ŘVALA......................dám stopro vědět,jak to proběhlo,chci tam mít co nejvíc lidí,aby si nic nedovolil.................

Není tady
Tak ještě 40 minut a skoro tři týdny volna. mějte se tu hezky pusííínky, možná se kouknu ještě po večerech z domovinky
Když nebudu mít TO na práci a to tedy myslím, že nevím. Jupíííí ! 
Tak papa, jdu zase dřít, ale už se to krátí 
Choysííí, příště jedeš se mnou ! 
Není tady
Nety napsal(a):
Tak ještě 40 minut a skoro tři týdny volna. mějte se tu hezky pusííínky, možná se kouknu ještě po večerech z domovinky
Když nebudu mít TO na práci a to tedy myslím, že nevím. Jupíííí !
Tak papa, jdu zase dřít, ale už se to krátí
Choysííí, příště jedeš se mnou !
Ahoj beruško, tak si to krásně užij, já tady budu 

Pro mně se nic nemění, pa pa a hodně fot', pak pošleš, ju.
Pa, Nety 
hezkou dovolenou.
Není tady
Kujú "
Já už se strááášně těším a už balím věcičky, už se úplně vidím s těma nohama nahoře. Dyk já si to zasloužím, když furt dřu 

Není tady

choysia napsal(a):
Marky-23 napsal(a):
Jaké máte zkušenosti s partnerem dle jeho znamení????
Já jsem střelec.
Zajímal by mě hlavně názor na chlapa kozoroha....... ale myslím si, že to je celkově zajímavé téma.Chodila jsem vždycky jenom s Vodnářema, všichni hrozně žárlili
Manžel byl střelec, tomu bylo zase všechno jedno.
Tak si vyber
ahoj, no vis, to nebude tim Vodnarem, chlapi zarlej... je to v lidech:), ja jsem vodnarka, zarlim,ale az u nynejsiho partnera, nikdy driv jsem nezarlila..... a je to tim ze ho miluju a ze uz mi jednou ublizil(podvedl me),
to jde pak tezko
Není tady
Ahoooj, já tu číhám! Jsem doma sama, mám dovolenku, balím, chystám, budu smažit řízečky a brbenátečky /rozuměj karbanátečky/ a čekat na tu moji opuchlinku, až se vrátí 

Není tady
aha:-))) tak to jo a co že tě kalik tak nas...štval??
on je prostě....jinej...nóóó
Není tady
ne, nenaštval. Ale nemám moc ráda, když první slovo leze gatí.

Já asi budu muset začít vařit, zavazadla už jsou pochystaná. Tak co mi ještě zbýýývááá, moooc se těším, jupijou 
Není tady
Nety, ještě sis to nerozmyslela, že bys mě vzala? 
Taky umím karbanátečky 
Není tady
No včera večer jsem měla půlhodinu, že by stačilo zavolat
Já myslela, že toho svýho bobše řachnu, to bylo ale muži mají své dny. ještě jeho štěstí, že přišla dnes omluvenka

Není tady

Kalik nikoho neštve a to dycinky
Já su zlatíčko 
Není tady
tak to ja jsem stir a muj je panna.A skvele si rozumime.On je klidna a ja vybusna povaha takze se doplnujeme.Jinak chlapy jsem mela skoro samy panny(jako horoskopove)a to fakt nahodne 
Není tady
A já nikdy chlapa Pannu nezažila a to jsem sama Panna 

Asi je to tak správně 
Není tady
Haloooooooo 

Šicí jsou pryč, achich ach.............................
Není tady

To je pro ty, co jsou tady.................

To je pro ty, co jsou pryč...............

Jsem normální.................................

Není tady
Je tu vašík, já to vím.....ani sem nenapíše...
Není tady

:-))))))))
Není tady
vašek napsal(a):
:-))))))))

jsem se lekla....
Není tady

Ahoj, ja som len nakukla, lebo má mtoľko roboty, že škodas hovoriť, ale ak ti je smutno, uteším ťa: mne je horšie, musím makať
Dovolenka najskôr v auguste, aj to len pár dní 
Není tady