|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nety psala že je truhle našla ale tys řekl že tam žádný nejsou...
takže oni tě zmlátily a mučili tak dlouho až jsi jim slíbil že budeš plnit tuto fci...?? divné 
Upravil(a) adra (28. 6. 2006 11:05)
Není tady
Vy jste si našli malé smajlíky, tak si najdi další. Já jsem Ti tehdy našla horu smajlíků a Tys mne s nimi poslal kamsi. tak když se ti jiní nezdají, najdi si sám, když sis našel tyhle. To je prosté. Kdož nechceš funkci, nepřijímej ji. Nikdo se otázkám nevyhýbá, nevím, co to zase plácáš, evidentně se nechytá ani Adra 
No nic no, pochopily jsme , bude leda prd, protože Kulik není placenej. 
Není tady
Teda vy jste zlý, obě dvě. Budte rády, že tady máte aspon jednoho chlapa, když vašík nemůže 
Není tady
jdu na oběd, mám ho placenej:-))
Není tady

Adro, netušil jsem, jak nevděčná to bude práce. Starám se o babinet a místo vděku se dočkám jen výčitek
JJ, kaliku, starej se, nikdo ti nepomůže, jen tě budou kritizovat 
Holky, jestli máte rády Babinet, tak taky přispějte rukou k dílu, já to sám nezvládám. Co si vlastně stěžuju, prostě typický ženský, no 
Není tady
KALIK napsal(a):
Adro, netušil jsem, jak nevděčná to bude práce. Starám se o babinet a místo vděku se dočkám jen výčitek
Holky, jestli máte rády Babinet, tak taky přispějte rukou k dílu, já to sám nezvládám. Co si vlastně stěžuju, prostě typický ženský, no
Nebruč..... 
Není tady
KALIK napsal(a):
Já tu dřu dost, pročítám tři až čtyři poradny, nemám vrtuli v pr..li 
Já jsem Ti už jednou napsala, že na www.dama.cz mají v diskuzích x a x a x a x smajlíků. A jsou malinkatí taky a Tys mne poslal do dža. No, tak já nevím, co asi máme dělat, když je všechno špatně. A vůbec - každá neplacená funkce je nevděčná, takže máš smolík. A jak jako dřeš? tak nám to anstiň, páč smajlíka jsi ještě žádnýho nepřidřel, asi málo hledáš
Musíš víc! 
Není tady
Choysí, pozítří jedůůůů! A víš, že budu příští víkend dokonce na fr.riviéře? Budeme tam mít v rámci zpestření pobytu půjčený byteček.
Já už chcíííí! A venku chčije. Taky vám tam chčije, 
Není tady

Nety, už tehdy jsem ti psal, že jsem tam nic nenašel, takže tak.
Co dělám? Řeším problémy se zabezpečením babinetu, upravuju program tak, aby byly všechny dámy spokojené, dělám reklamu babinetím setkáním, vystavuji a upravuji z nich fotky a tak podobně. Ano, ty možná čteš, ale vidět to není. 
Není tady
Nety napsal(a):
Choysí, pozítří jedůůůů! A víš, že budu příští víkend dokonce na fr.riviéře? Budeme tam mít v rámci zpestření pobytu půjčený byteček.
![]()
Tady ne, ale asi brzo začne. To je fajn, máme zamluvenej stůl na zahádce 
Nechceš mě vzít sebou, Netynko? Já ci taky na riviéru. Budu hodná, budu poslouchat, budu flámovat, ale na kole ujedu maximálně 100 km. Pak padnu 
Není tady
KALIK napsal(a):
Nety, už tehdy jsem ti psal, že jsem tam nic nenašel, takže tak.
Co dělám? Řeším problémy se zabezpečením babinetu, upravuju program tak, aby byly všechny dámy spokojené, dělám reklamu babinetím setkáním, vystavuji a upravuji z nich fotky a tak podobně. Ano, ty možná čteš, ale vidět to není.
No, tak se tam holt podívej pořádně, když jsi slepouš. V diskuzích tam mají spoustu smajlíků, to je můj nápad. když něco nevidím poprvé, tak se holt musím kouknout dvakrát.
Když upravuješ program, aby byly dámy spokojené, tak já jsem nespokojená se smajlíkama a basta fidly. Chci jich vííííc. Tak zaber a nefňukej, co všechno děláš, každej toho děláme ažaž. Smajlíky jsem našla, tak si vem brejle a podívej se na ně. A nebo najdi jiné, které sem budeš moct dát a bude jich víc a budou Ti vyhovovat. Hlavně a´t tu jsou.
Není tady
choysia napsal(a):
Nety napsal(a):
![]()
Tady ne, ale asi brzo začne. To je fajn, máme zamluvenej stůl na zahádce
Nechceš mě vzít sebou, Netynko? Já ci taky na riviéru. Budu hodná, budu poslouchat, budu flámovat, ale na kole ujedu maximálně 100 km. Pak padnu
To nevadí, já letos na jeden zátah ujela zatím nejvíc 87 km. pak taky spadnu a musím si odpočinout aspoň půl hodky a sežrat obří čokoládu. A navíc, na rivieře se nejezdí na kole, tam se válí, ukazujou se prsa, nakrucuje se , maže se olejem na opalování a skotačí v moři, co tam s najetými kilometry

Není tady

Nety, pošli link, ju?
Není tady
Ale tys neřekla, že můžu s váma 
Jestli jo, taky budu skotačit a ukazovat prsa 
ale neumím francouzsky 

Není tady
KALIK napsal(a):
Nety, pošli link, ju?
jakej link zase ? Vlez na damu na diskuze a je to raz dva. Si furt něco vymejšlíš. 
Není tady
choysia napsal(a):
ale neumím francouzsky![]()
A nevejdeš se nám do auta 

je tam totiž 80 plechovek pilsner Urq. 

Není tady

Nic tam není 
Taky dobře 
Není tady
Nety napsal(a):
choysia napsal(a):
ale neumím francouzsky![]()
A nevejdeš se nám do auta
je tam totiž 80 plechovek pilsner Urq.

tak si jedte sami. 

Není tady
KALIK napsal(a):
Nic tam není
Taky dobře
No, na to jak jsi dobrej přes počítače, tak mne docela překvapuješ. V diskuzních forech všichni na Dámě přispíváme se smajlíkama. Tak si zkus přispívat, zaregistruj se a holt u toho víc mysli, já nevím, jak je možné, že ty smajlíky nevidíš, když je jich tam tolik a tolik a tolik. Dokonce i pečené kuřátko. Pak se nediv, že Ti za to nikdo neplatí

Není tady

Tak Netynko, nechi se registrovat jen kvůli smajlíkům. Dále nechi někomu smajlíky krást. Říká ti něco autorské právo? Zkus občas přemýšlet taky ty, někdy je to užitečné 
Není tady
Tak a já se picnu, tak já nevím, Choysíííí, ale přeci nemůžu nechat přítele doma vzít tebe s sebou ? 
nebo .... že byyyy...... 

Není tady
KALIK napsal(a):
Tak Netynko, nechi se registrovat jen kvůli smajlíkům. Dále nechi někomu smajlíky krást. Říká ti něco autorské právo? Zkus občas přemýšlet taky ty, někdy je to užitečné
ahoj pr...,nechci vás rušit...........Kaličku,budeš v neděli doma? pomohl bys mi? přijedeme někdy v osm ráno.........to je blbý, viď?

Není tady
Nety napsal(a):
Tak a já se picnu, tak já nevím, Choysíííí, ale přeci nemůžu nechat přítele doma vzít tebe s sebou ?
nebo .... že byyyy......
Můžeš, já jsem roztomilejší

Není tady
Ahoj čiči 
Choysíííí
Já vím, že jsi. A máš HO? 
Není tady
Nety napsal(a):
Ahoj čiči
ChoysííííJá vím, že jsi. A máš HO?
Ahoj Netynko,tak je to tady v neděli se definitivně stěhuju od odpůrce,bude to maso,už mě třetí neděli deptá a řve na mě,že mu hodlám vybílit byt....
Kalíčku,budeš mít čas? dám ti na pivo?.........nebo mám shánět někde jinde...?

Není tady