|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Holky, třeba jsem musel psát odpovědi do rubriky Zeptejte se mužů 
Jinak, já holky nemusím, nepijou pivo, neplivou po zemi, nekoukají se po ženských a na fotbal, takže nebrat 
Smajlíci jsou dostateční, další nejsou na skladě.
Není tady
Teda Nety, Adro, vy nemáte žádný vychování 
Neříká se "já chci" ale "prosím" .
To vás doma neučili? 
Není tady
ono to vyjde na stejno, Kalik má "starosti" s Babinetem a na nás prdí...a smajlíku není nikdy dost!
a k tomu že "chci" jsem si ještě dupla:-)))
Není tady

A je ti to co? No a je ti to prd platný 
Není tady
KALIK napsal(a):
Holky, třeba jsem musel psát odpovědi do rubriky Zeptejte se mužů
Jinak, já holky nemusím, nepijou pivo, neplivou po zemi, nekoukají se po ženských a na fotbal, takže nebrat
Smajlíci jsou dostateční, další nejsou na skladě.
Nejsou dostateční, když nám nestačí.
Není tady
adra napsal(a):
ono to vyjde na stejno, Kalik má "starosti" s Babinetem a na nás prdí...a smajlíku není nikdy dost!
a k tomu že "chci" jsem si ještě dupla:-)))
Jo, Kalik má na starosti Babinet, když se mu to hodí. Takže my si tady stěžujeme, že chceme víc smajlíků a že jsme nespokojené. Tak to pořeš. 
Není tady

Nety, už si viděla nějakou ženskou, které by něco stačilo? 
Není tady
Kaliku víš co jsi??suchar, takový ten jak se dá pomalu chřoupat až z něj nic nezbyde....
Není tady

Netynko, najdi mi další smajlíky, stejně velký, stejný styl a pak je tam přidám, ale musí to splňovat tyhle požadavky.
Pořeš to 
Není tady

adro, díky za kompliment 
Není tady
KALIK napsal(a):
Netynko, najdi mi další smajlíky, stejně velký, stejný styl a pak je tam přidám, ale musí to splňovat tyhle požadavky.
Pořeš to
POořeš si to sám, jsi administrátor. pro mne za mne můžou být klidně větší a v jiném stylu, nebo je komplet vyměň, vím já?
Pořeš to 
Není tady
adra napsal(a):
Kaliku víš co jsi??suchar, takový ten jak se dá pomalu chřoupat až z něj nic nezbyde....
Bacha Adro, Kalik je nebezpečně nad věcí, je totiž strááááášně chytrej 
Není tady
Kaliku tak teda sorry jestli tohle není tvoje práce ty smajlíky...na koho se obrátit??
a nes.. zlob
Není tady
Ale smajlíky, to ne. To leda prd. No jo no, Choysíííí, budeme se dál líbat jenom tímhle
Adruško 
Není tady
Nety napsal(a):
adra napsal(a):
Bacha Adro, Kalik je nebezpečně nad věcí, je totiž strááááášně chytrej
to jsem si fšymla :-((((
Není tady
Nety napsal(a):
Ale smajlíky, to ne. To leda prd. No jo no, Choysíííí, budeme se dál líbat jenom tímhle
![]()
Adruško
To stačí, ne?

Lepší se líbat takhle, než vůbec..........................

Není tady

Holky, až to bude placená fce a dostanu od šéfa úkol, tak ho splním 
Ale jak říkám, můžete se angažovat a najít jiné smajlíky se stejným významem, pak udělat anketu nezi babinetkama a já to pak udělám. Co vy na to?
To jsou holt ženský, furt něco chtěl, ale pomoci s tím nedokážou 
Není tady
choysia napsal(a):
Nety napsal(a):
![]()
AdruškoTo stačí, ne?
![]()
![]()
Lepší se líbat takhle, než vůbec..........................![]()
A chci smajlíka penis. ten tu jasně chybí. 

Není tady
Pamatujete na to jak jsem rozebírali téma polykáte to?
tak hele co jsem našla na Seznamu: :-)))))) :
Pilulka asi přijde vhod zejména ženám.
foto: www.profimedia.cz
Britský prodejce erotických pomůcek LoveHoney.co.uk začal testovat novou pilulku, která by měla zpříjemnit párům sexuální dovádění. Tabletka totiž dokáže změnit chuť spermatu. To pak může chutnat například jako jablečný džus.
28.6. 2006 09:37
LONDÝN - Tabletka se bere dvakrát denně po dobu jednoho měsíce a tradiční, pro mnohé nepříjemnou chuť spermatu osvěží a promění v jablečnou pochoutku.
LoveHoney.co.uk nyní hledá dobrovolníky, kteří by byli ochotní pilulku po dobu třiceti dnů testovat a do internetového blogu zaznamenávat počet ejakulací a také, jak jejich sperma postupem času chutnalo sexuální partnerce či partnerovi.
Lidé pilulky testují hlavně "z lásky"
"Samozřejmě nabízíme odměnu. Jde ale o práci, kterou lidé dělají spíše jako zálibu a z lásky než pro peníze," uvedl šéf vývoje v LoveHoney Ali Carnegie.
Testovaný produkt je stoprocentně vegetariánský a je určený heterosexuálním i homosexuálním párům. LoveHoney.co.uk je největším britským prodejcem erotického zboží pro ženy. Mužům a gayům je určena bratrská stránka CockLocker.co.uk.
Upravil(a) adra (28. 6. 2006 10:54)
Není tady
KALIK napsal(a):
Ale jak říkám, můžete se angažovat a najít jiné smajlíky se stejným významem, pak udělat anketu nezi babinetkama a já to pak udělám. Co vy na to?
Anketku, všichni chtějí další smajlíky, na co chceš anketu ? A placenej tu nejni nikdo. Tak se tu neoháněj prací s babinetem, když na to prdíš. Všichni chtějí smajlíky, jednou jsi chtěl funkci, tak teď dři. S tímhle Ti my nepomůžeme. Já tehdy napsala, kde se mi líbí smajlíci a ty že tam žádní nejsou. no jo, chlapi jsou zase slepí jako patrony, to je pak těžký 
Není tady
KALIK napsal(a):
...ch jjoooo.....
Není tady
Nety napsal(a):
KALIK napsal(a):
To jsou holt ženský, furt něco chtěl, ale pomoci s tím nedokážouAnketku, všichni chtějí další smajlíky, na co chceš anketu ? A placenej tu nejni nikdo. Tak se tu neoháněj prací s babinetem, když na to prdíš. Všichni chtějí smajlíky, jednou jsi chtěl funkci, tak teď dři. S tímhle Ti my nepomůžeme. Já tehdy napsala, kde se mi líbí smajlíci a ty že tam žádní nejsou. no jo, chlapi jsou zase slepí jako patrony, to je pak těžký
opět nezbývá než

Není tady
já jsem spíš vydřená z toho Kalikova přístupu...
Upravil(a) adra (28. 6. 2006 11:00)
Není tady

Nety, já tu fci nechtěl 
A jestli tu práci na babinetě dělám špatně, tak mě vyhoďte a je to. Nety, ty toho vždycky namluvíš, ale vyhýbáš se otázkám. Už si našla ty smajlíky?
Není tady