29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tina napsal(a):
to s těma rybama sedí - s jednou rybou jsem se rozešla, jako důvod jsem uvedla že mám někoho jiného - a stejně mě pořád chtěl... a ještě mi vyhrožoval, že si něco udělá, a budu za to moct já
A neměla jsi toho samýho??? A to jsem ho ani nepřipustila, úplně mne tou láskou vyděsil
Není tady
tina napsal(a):
Nety napsal(a):
Ryby mne postihla jednou asi tak na tři měsíce v mládí. Rak byl podstatně horší, úplně by mne ucmuckal. Ale obojího se strašně těžko zbavuje, jim to nestačí ani polopaticky říct
To bys je musela buch
a ještě by tě museli načapat v posteli s jiným, ale i to by ustáli. Hlavně, aby tě měli a mohli tě utápět ve svojí bezmezné lásce. Tak bu´d jsem narazila na blázny a nebo nevim.
to s těma rybama sedí - s jednou rybou jsem se rozešla, jako důvod jsem uvedla že mám někoho jiného - a stejně mě pořád chtěl... a ještě mi vyhrožoval, že si něco udělá, a budu za to moct já
veru tak. ťažko nesú rozchod
Není tady
A rybičky boli faaaakt super, aj v posteli, aj mimo..... Len bohužiaľ veľmi ovplyvniteľní, takže som si ich musela strážiť, aby sa nedostali pod iný vplyv, lebo bolo amen... a dlhodobo ma to až tak nebavilo, tak časom sa nechali ovplyvniť inde. Ale spomienky mám úúúúžasnéééé, to sa snáď môže schovať aj 9 orkov so Strelcom, a to ted abolo niečo :-))
Není tady
Nety napsal(a):
choysia napsal(a):
Nety napsal(a):
Ryby mne postihla jednou asi tak na tři měsíce v mládí. Rak byl podstatně horší, úplně by mne ucmuckal. Ale obojího se strašně těžko zbavuje, jim to nestačí ani polopaticky říct
To bys je musela buch
a ještě by tě museli načapat v posteli s jiným, ale i to by ustáli. Hlavně, aby tě měli a mohli tě utápět ve svojí bezmezné lásce. Tak bu´d jsem narazila na blázny a nebo nevim.
Já jsem taky rak.
![]()
![]()
A nevím, jestli někoho UCMUCKÁM
Ale kdyby se mě chtěl někdo zbavit tak jdu...
Nety, asi to byli blázni, což já nejsem...žeA nebo jsou ženské jiné
Prosím tě, já jsem Panna a to je taky pěkný dílo. Ale jsem taková jentaktak, že jsem se tam natlačila. Možná jsem víc šmrnclá Lvem
A nebo ne!
Ale to nevadí, pak budu božsky praktická
Oni tam píšou, že žena Rak je zrozená k plození dětí. To pak už nemusím číst dál. Kdyby psali o výrobě, ale o plození?
Proto asi ve třiceti žádný nemám
Nějak to poletli, moulové...
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
Nety napsal(a):
ADRIANA 1 napsal(a):
ale jedno musím uznať kalikovi, ryby úžasne milujú . myslím ako sex
Tak to nevím, já je nepřipustila
ja som sa sd vomi bozkávala a jedného som pripustil(bože to je výraz), no už len pre tie bozky by som si to chovala niekde doma. keď by bola chuť, tak sa ísť vybozkávať a potom zas nič.
Zkoušela ses líbat s váhami ? těm se musí vyrovnat už jen božský vodnář, to jsou taky fajnšmejkři
Není tady
Nety, kdy jsi narozená - napiš mi SZ, třeba budem spolu slavit narozky
jinak ryba je můj táta a naše milenka - teď to chápu - tomu jsem nemohla coby panna vůbec konkurovat
Není tady
Nety napsal(a):
tina napsal(a):
A neměla jsi toho samýho??? A to jsem ho ani nepřipustila, úplně mne tou láskou vyděsil
nety, asi ne, byl stejně starej se mnou - a taky jsem ho nepřipustila, byť jsme spolu byli 9 měsíců
Není tady
Nety napsal(a):
ADRIANA 1 napsal(a):
Nety napsal(a):
Tak to nevím, já je nepřipustilaja som sa sd vomi bozkávala a jedného som pripustil(bože to je výraz), no už len pre tie bozky by som si to chovala niekde doma. keď by bola chuť, tak sa ísť vybozkávať a potom zas nič.
Zkoušela ses líbat s váhami ? těm se musí vyrovnat už jen božský vodnář, to jsou taky fajnšmejkři
váhu som mala tri roky, ale nejako extra mi to srdce netrhalo. u mňa jednoznačne vedie ryba.
Není tady
tina napsal(a):
Nety napsal(a):
tina napsal(a):
nety, asi ne, byl stejně starej se mnou - a taky jsem ho nepřipustila, byť jsme spolu byli 9 měsíců
to je akože málo ?
Není tady
asi to začnu testovat - nejdřív zjistim znamení a pak budu líbat
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
tina napsal(a):
Nety napsal(a):
A neměla jsi toho samýho??? A to jsem ho ani nepřipustila, úplně mne tou láskou vyděsilnety, asi ne, byl stejně starej se mnou - a taky jsem ho nepřipustila, byť jsme spolu byli 9 měsíců
to je akože málo ?
na něj to bylo hrubo málo...
Není tady
takže on nechcel?
Není tady
Jáji, tak doporučuju lva...ten líbá úžasně...
Není tady
tina napsal(a):
no vodnáři - to je fakt ňam ňam - a na líbání jsou bomba i raci... jsem dostala skoro manuál, jak hýbat jazykem
No, já prostě trvám na celkovém okouzlení Váhami a Vodnáři. A ten charakter, to je paráda. Já ymslím, jak v sexu? Jsou vodnáři dost na úrovni? Já ho měla jenom půjčenýho na líbání,a le byl dobrej. A já si na to moc potrpím. Váhy jsou mazlíci, za těmi jsem kroužila celý život
Není tady
Nety napsal(a):
tina napsal(a):
no vodnáři - to je fakt ňam ňam - a na líbání jsou bomba i raci... jsem dostala skoro manuál, jak hýbat jazykem
No, já prostě trvám na celkovém okouzlení Váhami a Vodnáři. A ten charakter, to je paráda. Já ymslím, jak v sexu? Jsou vodnáři dost na úrovni? Já ho měla jenom půjčenýho na líbání,a le byl dobrej. A já si na to moc potrpím. Váhy jsou mazlíci, za těmi jsem kroužila celý život
nety vodnár bol ten čo myslím?
Není tady
tina napsal(a):
ADRIANA 1 napsal(a):
tina napsal(a):
nety, asi ne, byl stejně starej se mnou - a taky jsem ho nepřipustila, byť jsme spolu byli 9 měsícůto je akože málo ?
na něj to bylo hrubo málo...
Asi tomu rozumím Kdo třeba víte jaký je Býk ? a co chlap Panna?
Není tady
Vodnár bol v psoteli nedostižný pokiaľ ide o techniku, taký sexuálny atlét, ale Rybky dali viac zo seba, a to ma dostalo.... Inak, aj ráčik bol v posteli super, vôbec ja som nejako dobre na tom s vodnými a vzdušnými znameniami(ale zasa, aj s Býkom sa mi páčilo, mňam, ten bol vytrvalý, bože) A keď si vezmem, u koľkých ani netuším, kaé obli znamenie... Ach jaj, tuším budem musieť zostaviť dotazník, ktorý dostanú všetci milenci preventívne a povinne budú musieť vyplniť, aby bola štatistika presná
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
ne, to byl tuším, ale jen opravdu tuším Kozoroh ! No vida, jeden Kozoroh debil, jinej fajn. To je jasný důkaz, že to není znamením
Není tady
Nety napsal(a):
ADRIANA 1 napsal(a):
ne, to byl tuším, ale jen opravdu tuším Kozoroh !
No vida, jeden Kozoroh debil, jinej fajn. To je jasný důkaz, že to není znamením
to zas nie je tak isté. ten v našej rodne bol kvázi idealny 9 rokov!!!!!
Není tady
môžeme , ale dva stĺpčeky. sex s ním a život s ním. vo veľa znameniach sú sakra rozdiely, viď tie moje ryby.
Není tady
Všechno si píšu. Nikdy nevím, kdy se to bude hodit. Než se s někým vyspím, zeptám se na znamení a podle notýsku se rozmyslím
Není tady
kup si knihu, ja mám , je super a vždy keď niekoho spoznám, tak si ho pozerám
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
kup si knihu, ja mám , je super a vždy keď niekoho spoznám, tak si ho pozerám
A co takhle vyměnovat? Mám doma Vodnáře, brala bych Býka?
Co?
Není tady