29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aj blíženci sú hrozní to by sa len zbližovalo a zbližovalo
nety, niečo an tom asi bude
Není tady
hovorí sa, že protiklady sa doplňujú, ale u mňa to neplatí. aj potrebujem živela koja, ostatné am moc drží
Není tady
Přesně tak, ryby jsou nejlepší
Není tady
Nevim. Vždycky jsem byla nadšená z vodnářů - byli velice osobití,a le nikdy jsem žádného neměla . A pak jsem měla asi slabost na váhy - moje první velká láska, vášnivej a pěknej. A pak ještě jednou váhy - taky vášnivej a pěknej. A oba kupodivu i inteligentní. Kozoroh - jak jsem psala katastrofa, a to prý je to taky zemní znamení jako panna nebo co. Rak a Ryby děs - strašně přecitlivělí a furt ublížení, úplně by jednoho umilovali k smrti, a pak nevim.
Snad jen, že máma Střelec, táta též a odstřelili se vzájemně po šestnácti letech manželství
Není tady
nety tak s rybami súhlas
Není tady
Souhlas, Kaliku
Přítel je citlivka, ale stokrát radši citlivku než beranoviče berana
Kaliku, jsi taky citlivá rybka, nebo spíš líný samec, ehm pardon sumec
Maryt
Není tady
Maryt, já jsem vůbec všeobecně fajn a úžasnej milenec a tak podobně
Není tady
no ho ho hoooo!!!! kto povedal, že baran nie je citlivka???!!! baran má len iný rytmus života. ryby sú akože fajn tým že sú tak citlivé a že tak milujú ale typy ohnivých znamení to strašne brzdí.
Není tady
Ryby mne postihla jednou asi tak na tři měsíce v mládí. Rak byl podstatně horší, úplně by mne ucmuckal. Ale obojího se strašně těžko zbavuje, jim to nestačí ani polopaticky říct To bys je musela buch
a ještě by tě museli načapat v posteli s jiným, ale i to by ustáli. Hlavně, aby tě měli a mohli tě utápět ve svojí bezmezné lásce. Tak bu´d jsem narazila na blázny a nebo nevim.
Není tady
njn, dobrého si člověk neváží
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
no ho ho hoooo!!!! kto povedal, že baran nie je citlivka???!!! baran má len iný rytmus života. ryby sú akože fajn tým že sú tak citlivé a že tak milujú ale typy ohnivých znamení to strašne brzdí.
Skopec byl můj jediný setrvalý partner v rozmezí 22 - 29 let. A musím říct, že byl skvělý.
Není tady
A co je vlastně blíženec vodní ani ohnivé znamení asi ne, tak copa to vlastně jsem
Nety, asi máš pravdu, že pro ohnivky jsou lepčí ohniváci, ale já jsem se kvůli beranovi topila v ve srabu, tak teď se radši topím v té lásce
Není tady
ja som skrátka úžasná už som vám to niekedy povedala?
Není tady
Maryt napsal(a):
A co je vlastně blíženec vodní ani ohnivé znamení asi ne, tak copa to vlastně jsem
Nety, asi máš pravdu, že pro ohnivky jsou lepčí ohniváci, ale já jsem se kvůli beranovi topila v ve srabu, tak teď se radši topím v té lásce
No, já jsem znamení země, já moc ohnivák nejsem. Asi to byl netradiční beran, pohádali jsme se jen dvakrát a kvůli stejné věci. Jinak ani jednou. Byl super. A charakter.
Ale teď mám váhy a taky super
Není tady
ale jedno musím uznať kalikovi, ryby úžasne milujú . myslím ako sex
Upravil(a) ADRIANA 1 (7. 6. 2006 14:51)
Není tady
Nety napsal(a):
Ryby mne postihla jednou asi tak na tři měsíce v mládí. Rak byl podstatně horší, úplně by mne ucmuckal. Ale obojího se strašně těžko zbavuje, jim to nestačí ani polopaticky říct
To bys je musela buch
a ještě by tě museli načapat v posteli s jiným, ale i to by ustáli. Hlavně, aby tě měli a mohli tě utápět ve svojí bezmezné lásce. Tak bu´d jsem narazila na blázny a nebo nevim.
Já jsem taky rak.
A nevím, jestli někoho UCMUCKÁM
Ale kdyby se mě chtěl někdo zbavit tak jdu...
Nety, asi to byli blázni, což já nejsem...že
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
Tak to nevím, já je nepřipustila
Není tady
Nety napsal(a):
Maryt napsal(a):
Nety, asi máš pravdu, že pro ohnivky jsou lepčí ohniváci, ale já jsem se kvůli beranovi topila v ve srabu, tak teď se radši topím v té lásceNo, já jsem znamení země, já moc ohnivák nejsem. Asi to byl netradiční beran, pohádali jsme se jen dvakrát a kvůli stejné věci. Jinak ani jednou. Byl super. A charakter.
Ale teď mám váhy a taky super
Já si stejně myslím, že ty charakteristiky podle znamení jsou fakt jen přibližné, jsem sice blíženec, ale umím být i beran, rvát se jako lev, váhám jako váhy, jsem citlivouš jako váhy... No když budu takto pokračovat dál, nebude mi stačit zvěrokruh
Maryt
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
Opět souhlas
Není tady
Maryt napsal(a):
Blíženci sú vzdušní, voľnomyšlienkári a prelietavci ;-)) ale možno len fantáziou, v reále sú väčší prelietavci iní...
Není tady
Nety napsal(a):
Ryby mne postihla jednou asi tak na tři měsíce v mládí. Rak byl podstatně horší, úplně by mne ucmuckal. Ale obojího se strašně těžko zbavuje, jim to nestačí ani polopaticky říct
To bys je musela buch
to s těma rybama sedí - s jednou rybou jsem se rozešla, jako důvod jsem uvedla že mám někoho jiného - a stejně mě pořád chtěl... a ještě mi vyhrožoval, že si něco udělá, a budu za to moct já
Není tady
choysia napsal(a):
Nety napsal(a):
To bys je musela buch
Já jsem taky rak.
![]()
![]()
A nevím, jestli někoho UCMUCKÁM
Ale kdyby se mě chtěl někdo zbavit tak jdu...
Nety, asi to byli blázni, což já nejsem...že
A nebo jsou ženské jiné Prosím tě, já jsem Panna a to je taky pěkný dílo. Ale jsem taková jentaktak, že jsem se tam natlačila. Možná jsem víc šmrnclá Lvem
A nebo ne!
Ale to nevadí, pak budu božsky praktická
Není tady
Nety napsal(a):
ADRIANA 1 napsal(a):
Tak to nevím, já je nepřipustila
ja som sa sd vomi bozkávala a jedného som pripustil(bože to je výraz), no už len pre tie bozky by som si to chovala niekde doma. keď by bola chuť, tak sa ísť vybozkávať a potom zas nič.
Není tady